equilibrium Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση, παιδια. Για να κανεις αναληψη κερδων απο Betfair, μονο ταυτοτητα δεν ζητανε? Γιατι διαβαζω και αυτα εδω και μπερδευτηκα καπως. "Ως τελικό βήμα στις προσπάθειές μας να προωθήσουμε την αίτησή σας, όταν θεωρείται ότι άλλες μέθοδοι είναι ακατάλληλες, θα σας ζητάμε να μας στέλνετε ένα φωτοαντίγραφο ή ηλεκτρονικό αντίτυπο (scan) ενός εγγράφου από κάθε μια από τις κατηγορίες που περιγράφονται παρακάτω: 1) Ταυτοποίηση Προσώπου – μια φωτογραφία ταυτότητας από την παρακάτω λίστα * Διαβατήριο * Δίπλωμα Οδήγησης * Αστυνομική Ταυτότητα 2) Ταυτοποίηση Διεύθυνσης – ένα από τα παρακάτω * Λογαριασμός Επιχείρησης Κοινής Ωφελείας (λιγότερο από 3 μήνες παλιό) * Εκκαθαριστικό Εφορίας * Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Τραπεζικού Λογαριασμού – θα πρέπει να έχει πάνω ευκρινή αριθμό συναλλαγής με τη Betfair ή αριθμό (λιγότερο από 3 μήνες παλιό) 3) Πηγή Ταυτοποίησης Πληρωμής – ένα από τα παρακάτω: * Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα εγγεγραμμένη σε λογαριασμό Betfair (μπροστινό μέρος μόνο) * Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Τραπεζικού Λογαριασμού Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας εγγεγραμμένης σε λογαριασμό Betfair (λιγότερο από 3 μήνες παλιό) * Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Τραπεζικού Λογαριασμού - θα πρέπει να έχει πάνω ευκρινή αριθμό συναλλαγής με τη Betfair ή αριθμό (λιγότερο από 3 μήνες παλιό)" Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2009 από equilibrium
2arkoudi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Απο τα 3 που γράφεις ζητάνε το 1 π.χ η ταυτότητα η διπλώμα ή Διαβατήριο ετσι κ για τα υπόλοιπα αρα συνολικά θέλουν 1 έγγραφο απο την κάθε κατηγορια 1-2-3 δηλαδη συνολικά 3 εγγραφα
equilibrium Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 λιγο υπερβολικη ολη αυτη η ταυτοποιηση? στα περισσοτερα μια ταυτοτητα το πολυ, ζητανε.
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 αν στην betfair στείλω μόνο αντιγραφο διπλώματος για να πιστοποιήσω την ηλικία και δεν κάνω πλήρη ταυτοποίηση ποιές υπηρεσίες δε θα είναι διαθέσιμες;
pagman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Θα μπορείς να παίξεις αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις ανάληψη αν δεν πιστοποιηθούν ολοκληρωμένα τα στοιχεία σου.
CROM271 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Η betoto κατα την αναληψη ζητα ταυτοτητα? Να απαντησει παρακαλω καποιος που εχει οντως κανει αναληψη απο betoto.
pagman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Απ' ότι ξέρω δεν ζητάει, τουλάχιστον για ανάληψη σε Neteller, για μικρά ποσά έως 200 ευρώ που έχω κάνει εγώ.
equilibrium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θα μπορείς να παίξεις αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις ανάληψη αν δεν πιστοποιηθούν ολοκληρωμένα τα στοιχεία σου. εισαι απολυτα σιγουρος?
slvsnt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γράφτηκα στην betfair με την προσφορά "'βάλε €30, πάρε €30'". επειδή δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες στο site μπορεί να βοηθήσει κάποιος; -στοιχηματίζω 30€ σε αγώνα και μετά μου δίνουν bonus άλλα 30€; πρέπει να τους στείλω mail για να γίνει αυτό;
pagman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γράφτηκα στην betfair με την προσφορά "'βάλε €30, πάρε €30'".επειδή δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες στο site μπορεί να βοηθήσει κάποιος; -στοιχηματίζω 30€ σε αγώνα και μετά μου δίνουν bonus άλλα 30€; πρέπει να τους στείλω mail για να γίνει αυτό; Για να δικαιούσαι το μπόνους θα πρέπει κατά την εγγραφή σου να βάλεις τον κωδικό: BFH030 στο κουτί που λέει "κωδικός προσφοράς". Μετά, αφού κάνεις κατάθεση 30 ευρώ και άνω και στοιχηματίσεις σε 1 ή περισσότερα στοιχήματα συνολικά 30 ευρώ στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων, θα λάβεις το μπόνους των 30 έξτρα ευρώ (πρέπει να περάσουν και 48 ώρες).
cyber_katsarida Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ok ευχαριστώ. τελικά με το δίπλωμα έγινε η ταυτοποίηση. γρήγοροι είναι...
equilibrium Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 πωπω ξενερωμα με την betfair στα παρολι. επαιζα bwin παλιοτερα αλλα ναι μεν χειροτερες αποδοσεις εκει αλλα μεγαλυτερη ελευθερια επιλογων. τωρα ηθελα να παιξω 3 αγωνες ποδοσφαιρου και 2 αγωνες nba στο ιδιο δελτιο και δεν με αφηνε! μαζευω τα λεφτα μου και παω αλλου!
CROM271 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 πωπω ξενερωμα με την betfair στα παρολι. επαιζα bwin παλιοτερα αλλα ναι μεν χειροτερες αποδοσεις εκει αλλα μεγαλυτερη ελευθερια επιλογων. τωρα ηθελα να παιξω 3 αγωνες ποδοσφαιρου και 2 αγωνες nba στο ιδιο δελτιο και δεν με αφηνε! μαζευω τα λεφτα μου και παω αλλου! Αν θες παρολι παιξε σε αλλο site. Η betfair αξιζει μονο για μονα αποδεκτα. Για παρολι παιζει να ειναι και το χειροτερο site. ok ευχαριστώ. τελικά με το δίπλωμα έγινε η ταυτοποίηση. γρήγοροι είναι... cyber_katsarida με email το εστειλες? Αν ναι σε ποιο email?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα