menelaosA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αληθεια? Παιζει να βγαζεις 700αρια παιζοντας μονα αποδεκτα? Ποιο λιγοι ειναι τοσο καλοι, οι αθλητικοι ρεπορτερ? Στο ανταλλακτήριο ναι γιατί τα όρια στο ποντάρισμα εξαρτόνται απο τη "ρευστότητα" της αγοράς.Σε παραδοσιακούς μπουκμέηκερ αν αρχίσεις να είσαι κερδισμένος συχνα,τότε με τον τρόπο τους σε διώχνουνε απο το μαγαζί τους. Και μακρια απο προγνωστικά (γενικα) και ειδικά απο αθλητικούς ρεπόρτερ...Οι μόνες πιθανότητες να έχεις κάποιο κέρδος απο τις προτάσεις τους ειναι να τους παίζεις κόντρα
cyber_katsarida Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 παιδιά τη βοήθειά σας. είμαι τελείως άσχετος από online στοίχημα και σκέφτομαι να γραφτώ στην stanjames. έχω τις εξής απορίες: ποιά η γνώμη σας για την εταιρία; μπορώ να παίζω μόνο έναν αγώνα τη φορά; η κάρτα που έχω είναι μια χρεωστική (visa) της κύπρου.θα έχω κανένα πρόβλημα σε αναλήψεις καταθέσεις (δε θέλω να μπλέξω με εμβάσματα και τέτοια); κατά την εγγραφή βάζω τα στοιχεία στα λατινικά ή ελληνικά; όποια άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ
patrickdrd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 έχω γραφτεί εγώ, 1) αρκετά καλή εταιρεία, έχει και τηλεφωνικό στοίχημα, τους παίρνεις, τους δίνεις κ ένα κωδικό και παίζεις ότι παιχνίδι θες 2) ναι, μπορείς 3) όχι, κι εγώ παρόμοια έχω, visa electron 4) νομίζω στα λατινικά, δες τι σου λέει η φόρμα, γιατί δεν μπορώ να μπω απο δω, θα πάρεις και bonus 50 ευρώ
2arkoudi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Στην Stan James παιρνεις κ 5 ευρω εντελως δωρεάν μονο με την εγγραφη σου
Luxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ποσο ευκολα μπορει να παρει καποιος λεφτα απο τετοια sites; Ενας απο την bwin εκανε 5 ημερες για να του τα βαλουν στην καρτα. Δλδ στο παραπανω site θα κανει 15 μερες;
Luxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αυτο με το μπονους που σου δινει 5 ευρω τι παιζει; Λεει οτι δε μπορω να παρω το ποσο του μπονους. Εννοει αυτα τα 5 ευρω; Αμα με τα 5 ευρω κερδισω 100, θα μπορω να κανω αναληψη τα 95 ή θα θεωρουνται ολα μπονους;
patrickdrd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 θα μπορείς βρε, απλά πρέπει να ποντάρεις πρώτα κάποιες φορές, είπαμε όχι κ ετσι ;-)
pagman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Έχω γράψει ένα αρκετά αναλυτικό review για τη Stan James στο: http://www.clicknbet.gr/review-stanjamessports.php Πρόκειται για μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου με αρκετά καλές αποδόσεις στα στοιχματά της. Επιπλέον είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που έχουν τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου και μάλιστα δωρεάν από αριθμό 800χχχχχχχ. Τα μονά αποδεκτά παιχνίδια γίνονται δεκτά παντού, εκτός από τον ΟΠΑΠ Δεν θα έχεις πρόβλημα με την κάρτα σου απλά οι αναλήψεις συνήθως γίνονται σε 3-4 εργάσιμες μέρες. Αν θες γρήγορες αναλήψεις ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις το Neteller. Έχω γράψει και γι' αυτό ένα review: http://www.clicknbet.gr/article10.php Τα μπονους της Stan James δεν μπορείς να τα κάνεις ανάληψη. Μπορείς να ποντάρεις με αυτά αντί να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου χρήματα. Αν κερδίσεις θα πάρεις το καθαρό κέρδος και θα αφαιρεθεί το bonus, ενώ αν χάσεις απλά θα έχεις χάσει τα λεφτά τους... Καλό θα είναι τέλος να γράψεις τα στοιχεία σου στα λατινικά. Αν τα γράψεις στα ελληνικά θα υπάρξει προβληματάκι και θα σε καλέσουν να τ' αλλάξεις...
BetManiac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα πιστεύω ότι το καλύτερο website προβλέψεων για το στοίχημα με άριστο livescores , Statistics είναι το http://www.scoreline.gr Δες και πες γνώμη το παρακολουθώ από την αρχή και είναι άψογο. Ν
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα με την bwin. Λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα έκανα 2-3 αιτήσεις για ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό μου στην bwin. Μου ήρθαν e-mail ότι τα αιτήματα μου εγκρίθηκαν και ότι θα χρειαστούν 2-5 εργάσιμες μέρες μέχρι να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Σαν τρόπο ανάληψης επέλεξα να χρησιμοποιηθεί η χρεωστική μου κάρτα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα: Χθες το πρωί, ακύρωσα την χρεωστική μου κάρτα και έβγαλα νέα. Είχα ξεχάσει τελείως ότι εκκρεμούσαν οι αιτήσεις που είχα κάνει στην bwin. Από ότι είδα χθες, τα λεφτά δεν είχαν μπει ακόμα στον λογαριασμό μου. Τους έχω στείλει 2 φορές μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει... Τι κάνω τώρα;
pagman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Θα σου απαντήσουν, είναι σοβαρή εταιρεία, μη φοβάσαι δεν πρόκειται να χάσεις τα λεφτά σου. Γενικά η ανάληψη σε κάρτα αργεί αρκετά και είναι λογικό να έχει καθυστερήσει. Ξαναεπικοινώνησε καλύτερα τηλεφωνικώς στο 00350 200 77488 με την εταιρεία για να λύσεις άμεσα στο θέμα. Θα σου επιτρέψουν να κάνεις ανάληψη με άλλο τρόπο πληρωμής ή με άλλη κάρτα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τελικά κοίταξα σήμερα το πρωϊ στον λογαριασμό μου και είχαν μπεί τα χρήματα. Αν επιλέξω να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό μου στο paypal θα μπαίνουν πιο γρήγορα τα χρήματα ή παλι θα θέλουν 2-5 εργάσιμες; Από το paypal μετά μπορώ να τα μεταφέρω κατευθείαν στον λογαριασμό μου στην τράπεζα. Με λίγα λόγια με ποιόν τρόπο κατάθεσης θα πάρω πιο γρήγορα τα χρήματα μου;
patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 το ίδιο θα πάρει φίλε, 2-5 είναι το στάνταρ πάνω κάτω, για να μην σου πω ότι, αν τα στείλεις στο paypal, θα περιμένεις μετά κι άλλο χρόνο για να τα στείλει το paypal στον λογαριασμό σου συν το ότι θα χρεωθείς έξτρα (το τελευταίο δεν είναι δωρεάν) στην κάρτα σου θα τα βάζεις, απλά θα περιμένεις λίγο, αν δεν θες να περιμένεις, παίζε (κλ)οπαπ
pagman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 το ίδιο θα πάρει φίλε, 2-5 είναι το στάνταρ πάνω κάτω,για να μην σου πω ότι, αν τα στείλεις στο paypal, θα περιμένεις μετά κι άλλο χρόνο για να τα στείλει το paypal στον λογαριασμό σου συν το ότι θα χρεωθείς έξτρα (το τελευταίο δεν είναι δωρεάν) στην κάρτα σου θα τα βάζεις, απλά θα περιμένεις λίγο, αν δεν θες να περιμένεις, παίζε (κλ)οπαπ Συμφωνώ και προσθέτω ότι για να μπουν από το paypal χρήματα στον τραπεζικό λογαρισμό πρέπει to account στο paypal να είναι verified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα