Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λεει προβλημα με το σερβερ

δεν στελενει τα 3 ευρω

Και σε εμένα το ίδιο βγάζει γι' αυτό ρώτησα αν κάποιος γνωρίζει κάτι ανάλογο.Έχω δει κατά καιρούς να βάζουν τέτοιες διαφημίσεις σε διάφορα site.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το να μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι μόνο του.

σε ένα δελτίο.

Ο ΟΠΑΠ έχει συνήθως τα παιχνίδια σε τριάδες...

δλδ είσαι αναγκασμένος να παίξεις 3 παιχνίδια και πάνω στο ίδιο δελτίο.

βάζει και μερικά σε μονά αποδεκτά.και μερικά πρωταθλήματα τα βάζει και σε δυάδες.

αυτό στις σοβαρές εταιρίες στο ίντερνετ δεν υπάρχει.

δλδ αν θες μπορείς να παίξεις ότι η ρεαλ θα κερδίσει την κάτω-πάνω-πέρα-δώθε Ποταμιά και να μην παίξεις τπτ άλλο.

(χθες βέβαια η ρεαλ έχασε από την Ποταμιά :P)

Δημοσ.

Ναι έχασε από την ποταμιά και μας τίναξε στον αέρα εμάς :P

Ευχαριστώ πολύ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:13 ----------

Πάντως από αυτά που χρησιμοποίησα χωρίς να έχω καμία εμπειρία στο θέμα βέβαια μπορώ να πω ότι το πιο δύσχρηστο και κουραστικό είναι το bet365.com και το πιο εύχρηστο και 'καθαρό' είναι το sportingbet.com

Δημοσ.

είναι μέχρι να μάθεις πως έχουν τις διοργανώσεις και τα στοιχήματα και τι επιλογές έχεις...

μετά από λίγο καιρό συνηθίζεις...

Δημοσ.

Καλημέρα, εδώ και μια εβδομάδα έχουμε ξεκινήσει τα προγνωστικά μας στι νέο portal για το στοίχημα που δημιουργήσαμε. Το Μαρούσι μας έστειλε χθες στον κουβά, αλλά θα ανακάμψουμε ;)

Ελπίζω να σας αρέσει και να σας βοηθήσουμε να πάτε ταμείο.

http://www.CLICKnBET.gr

Δημοσ.

Βρε παίδες έχω άλλη μία ερώτηση όποιος ξέρει να με βοηθήσει. Μπορεί να ακουστεί τελείως ηλίθιο, αλλά θα το ξεστομίσω. Πώς μπορώ να ξέρω κάθε αγώνας (και μιλάω για κάποια πρωταθλήματα του εξωτερικού) αν λείγει κανονικά ή προχωράει και σε παράταση; Αναφέρεται κάπου στα sites;

Παρεπιπτόντως το William Hill που δοκίμασα και έχει αναφερθεί εδώ είναι εξαιρετικό.

Δημοσ.

Τα ποιο πολλά live score το αναφέρουν εκεί που λέει πόσα λεπτά είναι live ο αγώνας. Όταν λήγει έχει ένα FT δίπλα (final time) ενώ διαφωρετικά γράφουν OT (οvertime)

Αν και οι αγώνες στο στοίχημα παίζονται μόνο στα 90 λεπτά και η παράταση δεν υπολογίζεται (εκτός αν έχεις παίξει ειδικό στοίχημα)

Δημοσ.
Βρε παίδες έχω άλλη μία ερώτηση όποιος ξέρει να με βοηθήσει. Μπορεί να ακουστεί τελείως ηλίθιο, αλλά θα το ξεστομίσω. Πώς μπορώ να ξέρω κάθε αγώνας (και μιλάω για κάποια πρωταθλήματα του εξωτερικού) αν λείγει κανονικά ή προχωράει και σε παράταση; Αναφέρεται κάπου στα sites;

Παρεπιπτόντως το William Hill που δοκίμασα και έχει αναφερθεί εδώ είναι εξαιρετικό.

αγώνας πρωταθλήματος δύσκολα να πάει σε παράταση...:P

αλλά να σου πω και σοβαρά το site το ΟΠΑΠ για το πάμε στοίχημα στο livescore αν ένα ματς πάει στην παράταση συνεχίζει και σου λέει σε ποιο λεπτό της παράτασης είναι και ποιο είναι το σκορ.

αν πάει στα πέναλτι συνεχίζει κι εκεί...

Δημοσ.
Τι κερδη μπορει να εχει καποιος παιζοντας στοιχημα On-line?

Αν είσαι πραγματικά καλός βγάζεις άνετα ένα μισθό...

Αλλά λίγοι είναι πραγματικά καλοί... ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...