Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το blog μου σε συνεργασια με την betfair, εξασφαλισε μια μοναδικη προσφορα ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ.

Οσοι λοιπον γραφτουνε μεσω του banner pου υπαρχει στο blog MEXΡΙ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ θα παρουνε bonus 70€, αντι για 35€ που ειναι κανονικα.

Περισσοτερες λεπτομερεις στο blog μου

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για μένα, το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να παίζει στοίχημα με ειδήσεις και να παρακολουθεί τη ροή των αποδόσεων. Τα παιχνίδια που έχουν κάτι να πουν... (είτε λόγω απουσιών, τραυματισμών, στατιστικών, σχέσεων ομάδων, προϊστορίας) φορτώνονται και ακολουθεί η πτώση σημειών στους μπουκ. Εγώ χρησιμοποιώ αυτή την τεχνική εδώ και 6μιση χρόνια, ποντάροντας σε κάθε value σημείο το 1/16 της μπάνκας μου. Για ενημέρωση χρησιμοποιώ το σάιτ του bettingadvice και από ελληνικά το www.matchmoney.com.gr, και για στοίχημα, μετά από "φόλες" από αρκετούς πολυδιαφημισμένους μπουκ και ένα κλείσιμο λογαριασμού από sky bet, πλέον παίζω στην betfred που έχει και καλό ασιατικό

Δημοσ.
Παιδια σ'αυτο το site εχει στοιχηματησει κανεις; Ειναι εμπιστο; Ζηταει ταυτοτητα κτλ;

Dεν εχω παιξει να σου πω στο συγκεκριμενο αλλα το να σου ζητανε ταυτοτητα καλο το βρισκω.πιστοποιουν κ την ηλικια σου...

Δημοσ.

tha ithela opoios xerei na apantisei sto exis: stin analipsi stin sportingbet exei dyo epiloges > trapeziki metafora kai epitagi/trapeziki epitagi. sti deyteri anaferei "Θα στείλουμε μια επιταγή στην καταχωρημένη διεύθυνσή σας παρακάτω".Diladi (epeidi eimai psarakas sto internetiko stoixima) stelnoun tin epitagi sto spiti sou xoris pistopoiisi stoixeiwn kai taytotitas? kai an nai se poia alli etairia yparxei ayth i dynatotita..?

Δημοσ.

φτιάξε μια προπληρωμένη κάρτα από eurobank ή μια visa electron από alpha φίλε και μην μπλέκεις μ'αυτά καλύτερα αν θες την γνώμη μου,

τα λεφτά θα σου ρθουν του αγίου ανήμερα, αν σου ρθουν κιόλας κ δεν χάσουν τον δρόμο :D

Δημοσ.
tha ithela opoios xerei na apantisei sto exis: stin analipsi stin sportingbet exei dyo epiloges > trapeziki metafora kai epitagi/trapeziki epitagi. sti deyteri anaferei "Θα στείλουμε μια επιταγή στην καταχωρημένη διεύθυνσή σας παρακάτω".Diladi (epeidi eimai psarakas sto internetiko stoixima) stelnoun tin epitagi sto spiti sou xoris pistopoiisi stoixeiwn kai taytotitas? kai an nai se poia alli etairia yparxei ayth i dynatotita..?

Λογικά πριν στην στειλουν σου ζητουν να στειλεις ταυτοτητα

**μην γραφεις greek-english

Δημοσ.
φτιάξε μια προπληρωμένη κάρτα από eurobank ή μια visa electron από alpha φίλε και μην μπλέκεις μ'αυτά καλύτερα αν θες την γνώμη μου,

τα λεφτά θα σου ρθουν του αγίου ανήμερα, αν σου ρθουν κιόλας κ δεν χάσουν τον δρόμο :D

ναι οκ , βλακεια μου τωρα το παρατηρησα "μεγιστη αναληψη 100Ε" , οποτε η καρτα φανταζει οντως η καλυτερη λυση...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παιδια ξερετε κανενα σιτε που να μπορεις να στοιχηματισεις χωρις οριο?

τι έγινε; θες να "χώσεις το... σπίτι σου;" :shock:

και bet365 πάντως επιτρέπει... γερό παιχνίδι B)

σκίστους μεγάλε, καλή επιτυχία!

Δημοσ.
τι έγινε; θες να "χώσεις το... σπίτι σου;" :shock:

και bet365 πάντως επιτρέπει... γερό παιχνίδι B)

σκίστους μεγάλε, καλή επιτυχία!

χαχαχα χαχαχαχα:lol:

παντως και το bet365 που κοιταζα χθες εχει τεραστια ορια

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...