Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
καταθεση και αναλυψη σε χρεωστικη electron της πειραιως

Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω ακούσει ότι άμα κάνεις καταθέσεις από κάρτα δεν σου ζητάνε στοιχεία γιατί για να βγάλεις κάρτα πρέπει να είσαι πάνω από 18 χρονών.

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω ακούσει ότι άμα κάνεις καταθέσεις από κάρτα δεν σου ζητάνε στοιχεία γιατί για να βγάλεις κάρτα πρέπει να είσαι πάνω από 18 χρονών.

Δεν σου ζητανε μονο αν κανεις καταθεση με πιστωτικη. Με χρεωστικη (τουλαχιστον η betfair) ζητανε. Χρεωστικη βγαινει και σε κατω των 18 μαλλον γι'αυτο.

Δημοσ.
Δεν σου ζητανε μονο αν κανεις καταθεση με πιστωτικη. Με χρεωστικη (τουλαχιστον η betfair) ζητανε. Χρεωστικη βγαινει και σε κατω των 18 μαλλον γι'αυτο.

Λογικο ακουγεται αυτο φιλε!

Εγω παντως παιζω εδω και 6 χρονια στην betfair και δεν μου εχουν ζητησει ποτε ταυτοτητα.

Δημοσ.
Η Ταυτοτητα στην αναλυψη παιζει σχεδον σε ολες τις εταιριες κατα 80%

Αν μπορεις ανεφερε ποια site σου εχουν ζητησει ταυτοτητα και ποια οχι.

Δημοσ.

Αυτες που παιζει να μη ζητησουν ειναι

Vistabet

Betoto

Expket

σε εμενα δεν ζητησαν σε αλλο φιλο ζητησαν , επομενος παιζει κ εαν το ποσο που κανεις αναληψη ειναι μεγαλο η μικρο ετσι νομιζω

Δημοσ.

Ναι χρειάστηκε να ξανά ανοίξω λογαριασμό στην sportingbet και αυτήν την φορά αντί για moneybookers χρησιμοποίησα την κάρτα μου, και τελικά δεν μου ζήτησαν επιβεβαίωση.

Δημοσ.

Ξερει κανενας το στοιχημα Draw No Bet (Ισοπαλια Οχι στοιχημα) το οποιο εχω βρει σε αρκετα site σε τι αναφερεται?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:36 ----------

Ακυρο το βρηκα.

Για οποιον δεν γνωριζει ειναι το εξης:

Το Draw-no-bet είναι ένα ειδικό στοίχημα όπου εάν στοιχηματίσετε στον άσο ή στο διπλό και ο αγώνας έρθει ισοπαλία τότε λαμβάνετε τα χρήματα σας πίσω

Δημοσ.

Επειδη το στοιχημα μπορει να αποτελεσει και τροπο επενδυσης χρηματων, δειτε την προσπαθεια που ξεκιναω στην νεα σελιδα που προσθεσα στο μπλογκ μου, για να αβγατισω τα χρηματα μου παιζοντας υπερσιγουρα πονταρισματα.;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκανα την βλακεια και εκανα μια καταθεση στη betfair με paysafecard και τωρα μου ζηταει πληρη ταυτοποιηση. Μου ζητανε τα εξης:

* Antigrafo twn duo opsewn ths tautothtas sas ‘h tou diplwmatos odhghshs sas ‘h tou diavathriou sas

* Fototypia eggrafou to opoio ekdidetai sto onomatepwnymo sas kai na aposteletai sth dieuthynsh thn opoia exete dhlwsei sto Betfair logariasmo sas. To eggrafo auto mporei na einai enas logariasmos apo Epixeirhsh Koinhs Wfeleias (DEH, OTE ktl) ‘h kapoio paremferes eggrafo se morfh logariasmou (ekatharistiko shmeiwma eforias, enhmerwtiko kinhsewn kartas, logariasmos internet, kinhths thlefwnias ktl). Se kathe periptwsh h hmeromhnia ekdoshs tou sugekrimenou eggrafou den tha prepei na einai palaioterh twn teleutaiwn triwn mhnwn.

* Antigrafo ths mprostinhs opshs ths kartas pou exete kataxwrhsei sto Betfair logariasmo sas (to eggrafo auto xreiazetai mono sth periptwsh opou yparxei kataxwrhmenh karta sto Betfair logariasmo sas). Apo ton dekaeksapshfio arithmo ths kartas sas xreiazetai na einai orata mono ta 2 prwta kai ta 4 teleutaia pshfia. Ta mesaia mporeite na ta kalupsete gia logous asfaleias ths kartas sas.

Εχω το προβλημα οτι κανενας λογαριασμος δεν ερχεται στο ονομα μου. Αυτο που αναφερει enhmerwtiko kinhsewn kartas τι ειναι? Μπορω να το ζητησω απο την τραπεζα?

Επισης δεν ξερω αν ειναι ασφαλες να τους στειλω τοσα πολλα στοιχεια.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

να κάνω και εγώ μία επισήμανση για ένα καλό σαιτ που βρήκα πρόσφατα. Λέγεται Κερδοσκόπος και είναι στο http://www.kerdoskopos.com δείχνει μία σχετικά καλή προσπάθεια και έχουν πιάσει κάποια καλά ταμεία...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Θελω να κανω αναληψη απο την betfair αλλα μου ζηταει κανω πρωτα ταυτοπροσωπια, διαβασα τη διαδικασια αλλα δεν εβγαλα ακρη, μπορει να μου εξηγησει καποιος φιλος που το εχει κανει, τον τροπο!

Ευχαριστω πολυ εκ τον πρωτερον!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...