Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΥΠΑΡΧΕΙ παιδια καποιο site το οποιο να εχει σαν ελαχιστο πονταρισμα κατω απο 10€..??η ολα ειναι απο 10 ευρω και πανω..??

Δεν εχουν ολα ελαχιστο πονταρισμα τα 10€. Η συντριπτικη πλειοψηφεια εχουν ως ελαχιστο πονταρισμα κατω απο 10€.

Μετά.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Επαιξα χτες στη betfair στον αγωνα Πορτο-Ατλετικο ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα κορνερ. Πονταρα υπερ της Πορτο. Τελικα οντως η Πορτο κερδισε τα περισσοτερα κορνερ (8 εναντι 7). Το αποτελεσμα το εχω τσεκαρει σε δυο site (bet365 και soccernet.espn.go.com)

Προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα πως το στοιχημα μου το εχει σαν χαμενο!!!

Τους εστειλα δυο email (το ενα χτες βραδυ και το αλλο σημερα κατα τις 1) και δεν μου απαντησαν ακομα.

Προ ολιγου τους πηρα τηλ. και ειπαν θα το κοιταξουν.

Ελπιζω να βγαλω ακρη...

Μετα το τηλεφωνημα που εκανα ειδαν προφανως το λαθος που εκαναν και μου εβαλαν τα λεφτα.

Σημερα μαλιστα με πηρε τηλεφωνο καποιος απο την betfair για να με ρωτησει αν ειμαι ευχαριστημενος απο την εταιρια και μου ειπε πως μου δινει bonus 30 ευρω εφοσον ως την Κυριακη παιξω ενα στοιχημα των 30 ευρω.

Τωρα αν τα δυο γεγονοτα ( το λαθος που εκαναν και το bonus που μου δινουν) συνδεονται μεταξυ τους εγω πιστευω πως ναι.

Εχει τυχει σε κανεναν αλλο να του δωσουν ετσι στο ασχετο bonus? Υποψη πως στη betfair αρχισα να παιζω μονο εδω και 4-5 μερες.

Δημοσ.
Μετα το τηλεφωνημα που εκανα ειδαν προφανως το λαθος που εκαναν και μου εβαλαν τα λεφτα.

Σημερα μαλιστα με πηρε τηλεφωνο καποιος απο την betfair για να με ρωτησει αν ειμαι ευχαριστημενος απο την εταιρια και μου ειπε πως μου δινει bonus 30 ευρω εφοσον ως την Κυριακη παιξω ενα στοιχημα των 30 ευρω.

Τωρα αν τα δυο γεγονοτα ( το λαθος που εκαναν και το bonus που μου δινουν) συνδεονται μεταξυ τους εγω πιστευω πως ναι.

Εχει τυχει σε κανεναν αλλο να του δωσουν ετσι στο ασχετο bonus? Υποψη πως στη betfair αρχισα να παιζω μονο εδω και 4-5 μερες.

ειναι πολυ αξιοπιστοι για να σου κανουν πουστια για τοσο ελεηνο ποσο. μη φοβασαι απλα στο κανουν δωρο για να φαινονται καλοι και εξυπηρετικοι μετα τη πατατα που κανανε . δες το σαν εξηλεωση. οτι θα στο βαλουν το μπονους θα στο βαλουν αλλα ρωτα τι ορους προυποθετη η αναληψη (πχ το μπονους να το τζογαρεις 5 φορες πριν μπορεσεις να το κανεις αναληψη κτλ κτλ)

Δημοσ.

η bet365 δινει bonus εγγραφης 100€ η αναλογα με το ποσο που καταχωρης την πρωτη φορα πχ 30€ αρα bonus 30€.επισης η betoto δινει bonus εγγραφης?γιατι εχω γραφτει αλλα δν εχω λαβει τιποτα

Δημοσ.
η bet365 δινει bonus εγγραφης 100€ η αναλογα με το ποσο που καταχωρης την πρωτη φορα πχ 30€ αρα bonus 30€.επισης η betoto δινει bonus εγγραφης?γιατι εχω γραφτει αλλα δν εχω λαβει τιποτα

Bet365 100% εως 100€ Bonus δηλ. βαζεις 10 παιζεις για 20€ με max τα 100€ που παιζεις για 200€

το ιδιο κ για Betoto

Δημοσ.

εμενα παλι γτ δν εδωσαν μπονους στο μπετοτο?μπηκα με το ελαχιστο ποσο που μπαινεις δλδ 10€ και 10€ εχω αντι για 20€?πρεπει να κανω κατι?

Δημοσ.
εμενα παλι γτ δν εδωσαν μπονους στο μπετοτο?μπηκα με το ελαχιστο ποσο που μπαινεις δλδ 10€ και 10€ εχω αντι για 20€?πρεπει να κανω κατι?

Betoto

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

* Το μπόνους χορηγείται αποκλειστικά σε πρόσωπα, που δεν διαθέτουν λογαριασμό στην betoto.com και εγγράφονται πρώτη φορά στη betoto.com. Αυτή η προσφορά θα ισχύει μόνο για πελάτες που διαμένουν στην Ελλάδα ή την Κύπρο!

** Το μπόνους 100% θα πιστωθεί μόνο μετά την πρώτη σας πληρωμή, την οποία πρέπει να πραγματοποιήσετε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό το αργότερο έως και 10 ημέρες μετά την εγγραφή σας. Αυτή η πρώτη πληρωμή πρέπει να ανέρχεται τουλάχιστον σε EUR 10

Δημοσ.
ΥΠΑΡΧΕΙ παιδια καποιο site το οποιο να εχει σαν ελαχιστο πονταρισμα κατω απο 10€..??η ολα ειναι απο 10 ευρω και πανω..??

ευχαριστω

Στην stanjames μπορεις να παιξεις και με 0.01 την στηλη

Ακομα δεινει και 5 ευρω χωρις να κανεις καταθεση

Δημοσ.
bwin.com Συνήθως εκεί πάίζω και μου έχει φανεί καλό και με ενδιαφέρουσες επιδόσεις.

Έπαιζα και εγώ εκεί αλλά το άφησα το άθλημα..

Δημοσ.

Παιδια κατα την αναληψη ποια site ζητανε ταυτοτητα?

Μεχρι τωρα εχω παιξει σε betfair, bet365, sportingbet και vistabet και ταυτοτητα μου ζητησανε μονο απο betfair.

Τι παιζει με τα υπολοιπα site?

Παραθετω μερικα

bwin

expekt

gamebookers

betoto

stanjames

betsson

winunited

betclic (Νομιζω ζηταει. Ας το επιβεβαιωσει η να το διαψευσει καποιος)

unibet

ladbrokes

Μπορειτε να προσθεσετε φυσικα οποιο δεν εχω αναφερει.

Δημοσ.
Παιδια κατα την αναληψη ποια site ζητανε ταυτοτητα?

Στην bwin ζητανε σιγουρα. Στις bet365 και sportingbet δεν μου ζητησαν την τελευταια φορα που εκανα αναληψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...