g10vanni7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 bet365:-D sportingbet:-D bwin:fear: expekt:-D gamebookers:-) vistabet:-D betoto:fear: stanjames:-) betsson:mad: winunited:confused: betclic:-) unibet:-) ladbrokes:-D
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Συγκεντρωσα καποιες εταιριες στις οποιες σκεφτομαι να παιξω διαδοχικα ωστε να εκμεταλευτω τα bonus.bet365 sportingbet bwin expekt gamebookers vistabet betoto stanjames betsson winunited betclic unibet ladbrokes Θα ηθελα να μου πειτε αν καποια απο αυτες ΔΕΝ ειναι αξιοπιστη ή αν ειχατε γενικα με καποια απο αυτες καποιο προβλημα. Σε ποιες εχετε παιξει και ειναι ολα οk? Πρόσθεσε στις παραπάνω και την interwetten.com
SAKIS1984 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Συγκεντρωσα καποιες εταιριες στις οποιες σκεφτομαι να παιξω διαδοχικα ωστε να εκμεταλευτω τα bonus.bet365 sportingbet bwin expekt gamebookers vistabet betoto stanjames betsson winunited betclic unibet ladbrokes Θα ηθελα να μου πειτε αν καποια απο αυτες ΔΕΝ ειναι αξιοπιστη ή αν ειχατε γενικα με καποια απο αυτες καποιο προβλημα. Σε ποιες εχετε παιξει και ειναι ολα οk? παιζω στοιχημα μεσω internet εδω και 6 χρονια και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα στις πληρωμες μου. απο τις εταιριες που γραφεις φιλε μου δεν βλεπω την betfair(απιστευτη εταιρια για μονα αποδεκτα) και την eurobet. betsson,winunited kai betclic:δεν εχω παιξει ποτε σε αυτες αρα δεν εχω και αποψη. κατα τη γνωμη μου αν δεν θες να ψαχνεσαι bwin και τελος.πολυ καλες αποδοσεις και σχεδον τα παντα σε livebetting. οποιος εχει αποριες pm
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Τη Πόρτο μου μέσα, πάλι κουβά πήγαμε. Όλα τα παιχνίδια του ChL άσο σήμερα και το ένα που έπαιξα εγώ βγήκε Χ με 2 δοκάρια. Τι να πω... Όπου και να παίξει κανείς πάντως, αν δεν τον θέλει, δεν τον θέλει, τέλος...
Delpiero10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω στις εταιρειες betfair, sportingbet, vistabet και bet365 μπορεις να παιξεις συστημα οπως παιζεις στον οπαπ? πχ 456 και αν ναι μπορεις να παιξεις και τα ειδικα στοιχηματα πχ goal goal? ευχαριστω προκαταβολικα
karrapaoki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω στις εταιρειες betfair, sportingbet, vistabet και bet365 μπορεις να παιξεις συστημα οπως παιζεις στον οπαπ? πχ 456 και αν ναι μπορεις να παιξεις και τα ειδικα στοιχηματα πχ goal goal? ευχαριστω προκαταβολικα Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες περισσοτερες επιλογες εχεις απο τον "κακομοιρη" τον ΟΠΑΠ.
2arkoudi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Με αριστα το 5 με βαση υπηρεσιες , εξυπηρετηση , αξιοπιστία κλπ bet365 5 sportingbet 5 bwin 4 expekt 5 gamebookers 4 vistabet 5 betoto 4 stanjames 4 betsson 4 winunited 3,5 betclic 4 unibet 4 ladbrokes 4,5
CROM271 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Επαιξα χτες στη betfair στον αγωνα Πορτο-Ατλετικο ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα κορνερ. Πονταρα υπερ της Πορτο. Τελικα οντως η Πορτο κερδισε τα περισσοτερα κορνερ (8 εναντι 7). Το αποτελεσμα το εχω τσεκαρει σε δυο site (bet365 και soccernet.espn.go.com) Προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα πως το στοιχημα μου το εχει σαν χαμενο!!! Τους εστειλα δυο email (το ενα χτες βραδυ και το αλλο σημερα κατα τις 1) και δεν μου απαντησαν ακομα. Προ ολιγου τους πηρα τηλ. και ειπαν θα το κοιταξουν. Ελπιζω να βγαλω ακρη... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2009 από CROM271 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
stapa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 H centrebet τι λεει? Ειναι καλη και αξιοπιστη? Την εχει δοκιμασει κανενας/
CROM271 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Γραφτηκα στη vistabet. Παω να κανω καταθεση και μου λεει να επιλεξω καρτα. Μου βγαζει επιλογες: 1. Visa χρεωστικη καρτα (Visa debit card) 2. Visa electron 3. Visa credit Εγω εχω την wincard visa της Πειραιως. Ποιο απο τα τρια να επιλεξω? Στην betfair και βετ365 που γραφτηκα σαν τυπος καρτας λεει visa electron. Εχω την εντυπωση ομως πως ειναι το πρωτο. Τι λετε?
Delpiero10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 οποιος ειναι γραμενος στο bet365 και στο sportingbet ας μου πει παρακαλω που παω να παιξω συστημα. εχω ψαξει αλλα δν βρισκω πουθενα καταλαβατε για τα συστηματα που λεω? πχ 456 ωστε στα 2 χαμενα παιχνιδια να μην πηγαινω κουβα.
giwrgosd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 οποιος ειναι γραμενος στο bet365 και στο sportingbet ας μου πει παρακαλω που παω να παιξω συστημα. εχω ψαξει αλλα δν βρισκω πουθενακαταλαβατε για τα συστηματα που λεω? πχ 456 ωστε στα 2 χαμενα παιχνιδια να μην πηγαινω κουβα. Βάζεις τους αγωνες που θες και μετα πατας την επιλογη που εχει πολλαπλά στοιχήματα.Εκει μπορεις να παίξεις 2αδες,3αδες κλπ.αναλογα τους αγωνες που περιέχει το συστημα σου. Η γνωμη μου ειναι πάντως οτι σαυτες τις εταιρείες καλο ειναι να παιζεις μονα ,αντε δυάδες και live bet .Αν θες 4-5-6 παίζε στον οπαπ
Bolek_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πριν κανά μήνα μου στέλνουν ερωτηματολόγιο από την SportingBet, δίνω δέκα λέπτα από το χρόνο μου και το απαντώ, μια και είναι πιστεύω από τις πιο καλές σε αποδόσεις εταιρίες. Γενικά έγραψα καλά σχόλια στο ερωτηματολόγιο, 8αρια και 9αρια έβαζα. Παρασκευή έγινε αυτό. Από την επόμενη μέρα, Σάββατο και για τα επόμενα τρία Σάββατα το σαιτ σέρνεται απελπιστικά από τις 2 το μέσημερι και μετά (φαντάζομαι λόγω πολλών αγώνων μέσα στο επόμενο τρίωρο, Αγγλία, Γερμανία κλπ). Κρίμα τις καλές κριτικές που τους έδωσα, φρόντισαν να με διαψεύσουν την αμέσως επόμενη μέρα. Και το χειρότερο; Δεν φαίνεται να έχουν κάνει κάτι για να το διορθώσουν, αφού εδώ και 4 Σάββατα η ίδια ιστορία. Φυσικά δεν έστειλα εμαιλ αγανάκτησης, τα κουβαδάκια μου και σε άλλη παραλία (bwin, betfair). Αυτοί χάνουν. Ελπίζω αύριο να δουλέψει σωστά το σαιτ.
ALXIOA Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ΥΠΑΡΧΕΙ παιδια καποιο site το οποιο να εχει σαν ελαχιστο πονταρισμα κατω απο 10€..??η ολα ειναι απο 10 ευρω και πανω..?? ευχαριστω
giwrgosd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ΥΠΑΡΧΕΙ παιδια καποιο site το οποιο να εχει σαν ελαχιστο πονταρισμα κατω απο 10€..??η ολα ειναι απο 10 ευρω και πανω..?? ευχαριστω Δεν νομίζω να ισχύει κατι τετοιο φίλε μου.Στην 365 (για παραδειγμα) οτι θες ποντάρεις Τα 10€ ειναι ελάχιστο ποσο κατάθεσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα