Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ έχω την αντίστοιχη της eurobank και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όσο για τις ερωτήσεις

2. ΝΑΙ

3. Μόνο αυτά που έχεις μέσα στην κάρτα

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"Λόγω των ρυθμίσεων ασφαλείας, δεν πραγματοποιήθηκε δυστυχώς η πληρωμή σας. Παρακαλούμε επιλέξτε μία άλλη μέθοδο πληρωμής!"

προσπαθω να βαλω χρηματα στο bwin και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. γιατι?εχει λεφτα η καρτα, ειναι visa electron κτλ...

Δημοσ.
Παιδια καποιος που γνωριζει ας απαντησει στο ερωτημα του φιλου για να βοηθηθουμε και εμεις οι νεοι στο online στοιχημα

Κανω συναλλαγες μεσω νετ εδω και 7-8 χρονια,ποτε δεν συναντησα το παραμικρο προβλημα,κανω αγορες,παιζω στοιχημα,ποκερ,αγοραζω σοφτγουερ,αεροπορικα εισητηρια,ποτε κανενα προβλημα.

Αν παρολα αυτα ανησυχεις,μπορει να σου παρει μονο τα λεφτα που εχεις μεσα!

Δημοσ.
Συλλήψεις «παικτών» παράνομου στοιχήματος

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_651407_17/04/2007_223611

Παιδια βρηκα αυτο το αρθρο.Λετε να υπαρχει περιπτωση να βρουμε κανενα μπελα?

Μια ζωη με τα τσιρακια του ΟΠΑΠ, πως να μην φοβάται ο κοσμος, με την πλύση εγκεφάλου που κανουν. ΔΕΝ ειναι παρανομο να παιζεις στο ιντερνετ στοιχημα, και υπαρχουν πολλές αξιόπιστες εταιρίες στο ιντερνετ.

Ειναι παρανομη η κρατηση των παικτών, και γινεται για εκφοβισμο φυσικά.

Γιατί να παίζουμε στον ΟΠΑΠ; Ιδιωτικη εταιρία ειναι, δίνει τιποτα στον τοπο; (εκτος απο τα εκατομμύρια ευρώ που έχει για την συμφωνια με το δημοσιο, και τα οποια ενας θεος ξέρει που καταλήγουν)

Δημοσ.

Συγκεντρωσα καποιες εταιριες στις οποιες σκεφτομαι να παιξω διαδοχικα ωστε να εκμεταλευτω τα bonus.

bet365

sportingbet

bwin

expekt

gamebookers

vistabet

betoto

stanjames

betsson

winunited

betclic

unibet

ladbrokes

Θα ηθελα να μου πειτε αν καποια απο αυτες ΔΕΝ ειναι αξιοπιστη ή αν ειχατε γενικα με καποια απο αυτες καποιο προβλημα.

Σε ποιες εχετε παιξει και ειναι ολα οk?

Δημοσ.
Συγκεντρωσα καποιες εταιριες στις οποιες σκεφτομαι να παιξω διαδοχικα ωστε να εκμεταλευτω τα bonus.

bet365

sportingbet

bwin

expekt

gamebookers

vistabet

betoto

stanjames

betsson

winunited

betclic

unibet

ladbrokes

Θα ηθελα να μου πειτε αν καποια απο αυτες ΔΕΝ ειναι αξιοπιστη ή αν ειχατε γενικα με καποια απο αυτες καποιο προβλημα.

Μια χαρα εισαι δεν ειναι ασχετες εταιριες οποτε δεν θα εχεις θεμα

Δημοσ.

Καταρχάς να χαιρετίσω την παρέα σας!

Είμαι παίχτης στη betfair εδώ και 2 χρόνια. Χρησιμοποιούσα μια χρεωστική κάρτα από την αρχή και πριν από μερικούς μήνες πρόσθεσα και μία πιστωτική στο λογαριασμό μου την οποία σήμερα έχω χρεώσει με κάποιο ποσό. Στην παλιά χρεωστική μου κάρτα έχω κάνει αναλήψεις ίσες με τις καταθέσεις μου, οπότε τώρα μπορώ να κάνω ανάληψη μόνο μέσω της πιστωτικής.

Θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν κάνω μια ανάληψη πχ 100 ευρώ στην πιστωτική, αυτά τα 100 ευρώ πού πηγαίνουν; Μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό με τον οποίο συνδέεται η κάρτα ή αφαιρούνται από το πιστωτικό υπόλοιπό μου; Και αν ισχύει το δεύτερο, τι γίνεται αν εγώ έχω μηδενίσει από μόνος μου το υπόλοιπο (πληρώνοντας κάθε μήνα κάποιο ποσό στην τράπεζα) ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...