aris1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω πολυ ρε 2arkoudi..χθες κατα τις 3 το μεσημερι εκανα καταθεση 50Ε οποτε μαλλον θα περιμενω,εντος 24 ωρων που λενε...παντως παιδια νομιζω οτι bet365 ειναι καλυτερη σε πολλα(σιγουρα σε εξυπηρετηση πελατων)......?
kosmasgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ναι και γω Bet365 είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Που και που δίνουν και ένα μπόνους "αφοσίωσης" όπως το λένε
2arkoudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Και οι 2 εταιριες ειναι μεγαλες εταιριες κ αξιοπιστες Η Bet365 θα ελεγα οτι ειναι λιγο καλυτερη
aris1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 σαν νεος στο ιντερνετικο στοιχημα με βοηθησε πολυ με την εξυπηρετηση πελατων και το μενου του η bet365...εχω λογαριασμο ακομα εκει!!στην μπετ γουιν δεν εχω ενθουσιαστει με την εγγραφη μου!ξερετε μηπως κατι καλυτερο για να συνεχισω σε μπετ γουιν(καλυτερες αποδοσεις,περρισοτερους αγωνες?)????????
2arkoudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικη Τοπ πενταδα Sportingbet Bet365 Expekt Bwin Ladbrokes μετα απο τις υπολοιπες εταιριες κοιταζω ποια δινει την καλυτερη αποδοση στο παιχνιδι που θελω να παιξω και παντα κανω εγγραφη σε αλλες εταιριες για τα bonus Betsson , Interwetten , Betcklik , Vistabet , Betoto , Stan James κλπ ολα τα bonus μπορεις να τα βρεις συγκεντρομενα εδω http://www.mypoco.net/1bet-free.htm
aris1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παντως η bwin δεν μου προσθεσε μπονους εγγραφης!!! το μονο μπονους ειναι αναμεσα σε φιλους σου που θα καταθεσουν και αυτοι χρηματα για να παρουμε 20Ε.......................
2arkoudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Στειλτους ξανα email και περιμενε να σου απαντησουν , λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα
aris1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εχω στειλει 3 e mail και τπτ...περασαν και οι 24 ωρες...απογοητευση, ευχαριστω παντως....
PaNtZ0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παίδες αξίζει το στοίχημα μέσω νετ?Μέσω PayPal είσαι κομπλέ έτσι?
CROM271 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια με prepaid cards μπορεις να κανεις αναληψη χρηματων?
kostas_07 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Kαλησπέρα! Εχώ την prepaid card της τράπεζας Κύπρου και θέλω να βάλω χρήματα με paypal στον λογαριασμό που έχω φτιάξει στη ladbrokes. Όμως όταν πάω να κάνω κατάθεση χρημάτων μου βγάζει το εξής μύνημα : Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Πάντως η ladbrokes λέει πως δέχεται χρήματα με paypal απο την Ελλάδα.
2arkoudi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια με prepaid cards μπορεις να κανεις αναληψη χρηματων? Μπορεις κανονικα
AKISHELLAS1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Kαλησπερα ,οι πιο αξιοπιστες εταιριες online για στοιχημα ειναι BET365,,BETFAIR,LADBROKES,STANJAMES,INTERWETTEN,BWIN,SPORTINGBET με σειρα αξιοποιστιας. Το καλυτερο bonus για μενα το δινει η ladbrokes δηλαδη οσα βαζεις την πρωτη φορα σου δινει αλλα τοσα να τα στοιχηματισεις σε ενα γεγονος ,π.χ. βαζω 100ε τα παιζω μου δινει αλλα 100ε κ τα παιζω οπου θελω αλλα κ τα 100ε σε ενα γεγονος δδηλαδη Over -under ,1-x-2 κ.τ.λ. δεν σου λεει να το παιξεις χ3 φορες μαζι με τα λεφτα που κατεθεσες στην αρχη ,τσεκαρετε το βεβαια μην το εχουν αλλαξει τωρα . Τις καλυτερες αποδοσεις τις εχει η BETFAIR-INTERWETTEN ,για livebetting φοβερα BWIN-BET365-SPORTINGBET. Nα παιζεται μονα κ ισσο/λια οχι στοιχημα .
CROM271 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τελικα κατεληξα να βγαλω καρτα χρεωστικη. Ειμαι αναμεσα σε Alpha Bank Enter Visa της ALPHA BANK και wincard Visa της Πειραιως. 1. Προτεινετε καποια απο τις δυο? Υπαρχει καμια διαφορα μεταξύ τους? 2.Για να παρεις καποια απο αυτες πρεπει να ανοιξεις και λογαριασμο στην τραπεζα έτσι δεν ειναι? 3.Και μια τελευταια ερωτηση. Σε περιπτωση που με καποιο τροπο κλαπουν οι κωδικοι υπαρχει περιπτωση οι καρτες αυτες να υπερχρεωθουν ή απλως μπορει να σου κλεψουν τα χρηματα που ειναι κατατεθειμενα στο λογαριασμο?
stapa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τελικα κατεληξα να βγαλω καρτα χρεωστικη.Ειμαι αναμεσα σε Alpha Bank Enter Visa της ALPHA BANK και wincard Visa της Πειραιως. 1. Προτεινετε καποια απο τις δυο? Υπαρχει καμια διαφορα μεταξύ τους? 2.Για να παρεις καποια απο αυτες πρεπει να ανοιξεις και λογαριασμο στην τραπεζα έτσι δεν ειναι? 3.Και μια τελευταια ερωτηση. Σε περιπτωση που με καποιο τροπο κλαπουν οι κωδικοι υπαρχει περιπτωση οι καρτες αυτες να υπερχρεωθουν ή απλως μπορει να σου κλεψουν τα χρηματα που ειναι κατατεθειμενα στο λογαριασμο? Παιδια καποιος που γνωριζει ας απαντησει στο ερωτημα του φιλου για να βοηθηθουμε και εμεις οι νεοι στο online στοιχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα