Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ ρε 2arkoudi..χθες κατα τις 3 το μεσημερι εκανα καταθεση 50Ε οποτε μαλλον θα περιμενω,εντος 24 ωρων που λενε...παντως παιδια νομιζω οτι bet365 ειναι καλυτερη σε πολλα(σιγουρα σε εξυπηρετηση πελατων)......?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σαν νεος στο ιντερνετικο στοιχημα με βοηθησε πολυ με την εξυπηρετηση πελατων και το μενου του η bet365...εχω λογαριασμο ακομα εκει!!στην μπετ γουιν δεν εχω ενθουσιαστει με την εγγραφη μου!ξερετε μηπως κατι καλυτερο για να συνεχισω σε μπετ γουιν(καλυτερες αποδοσεις,περρισοτερους αγωνες?)????????

Δημοσ.

Προσωπικη Τοπ πενταδα

Sportingbet

Bet365

Expekt

Bwin

Ladbrokes

μετα απο τις υπολοιπες εταιριες κοιταζω ποια δινει την καλυτερη αποδοση στο παιχνιδι που θελω να παιξω

και παντα κανω εγγραφη σε αλλες εταιριες για τα bonus

Betsson , Interwetten , Betcklik , Vistabet , Betoto , Stan James κλπ

ολα τα bonus μπορεις να τα βρεις συγκεντρομενα εδω

http://www.mypoco.net/1bet-free.htm

Δημοσ.

παντως η bwin δεν μου προσθεσε μπονους εγγραφης!!!

το μονο μπονους ειναι αναμεσα σε φιλους σου που θα καταθεσουν και αυτοι χρηματα για να παρουμε 20Ε.......................

Δημοσ.

Kαλησπέρα!

Εχώ την prepaid card της τράπεζας Κύπρου και θέλω να βάλω χρήματα με paypal στον λογαριασμό που έχω φτιάξει στη ladbrokes.

Όμως όταν πάω να κάνω κατάθεση χρημάτων μου βγάζει το εξής μύνημα :

125c.th.jpg

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Πάντως η ladbrokes λέει πως δέχεται χρήματα με paypal απο την Ελλάδα.

Δημοσ.

Kαλησπερα ,οι πιο αξιοπιστες εταιριες online για στοιχημα ειναι BET365,,BETFAIR,LADBROKES,STANJAMES,INTERWETTEN,BWIN,SPORTINGBET με σειρα αξιοποιστιας.

Το καλυτερο bonus για μενα το δινει η ladbrokes δηλαδη οσα βαζεις την πρωτη φορα σου δινει αλλα τοσα να τα στοιχηματισεις σε ενα γεγονος ,π.χ. βαζω 100ε τα παιζω μου δινει αλλα 100ε κ τα παιζω οπου θελω αλλα κ τα 100ε σε ενα γεγονος δδηλαδη Over -under ,1-x-2 κ.τ.λ. δεν σου λεει να το παιξεις χ3 φορες μαζι με τα λεφτα που κατεθεσες στην αρχη ,τσεκαρετε το βεβαια μην το εχουν αλλαξει τωρα ;).

Τις καλυτερες αποδοσεις τις εχει η BETFAIR-INTERWETTEN ,για livebetting φοβερα BWIN-BET365-SPORTINGBET.

Nα παιζεται μονα κ ισσο/λια οχι στοιχημα .

Δημοσ.

Παιδια τελικα κατεληξα να βγαλω καρτα χρεωστικη.

Ειμαι αναμεσα σε Alpha Bank Enter Visa της ALPHA BANK και wincard Visa της Πειραιως.

1. Προτεινετε καποια απο τις δυο? Υπαρχει καμια διαφορα μεταξύ τους?

2.Για να παρεις καποια απο αυτες πρεπει να ανοιξεις και λογαριασμο στην τραπεζα έτσι δεν ειναι?

3.Και μια τελευταια ερωτηση. Σε περιπτωση που με καποιο τροπο κλαπουν οι κωδικοι υπαρχει περιπτωση οι καρτες αυτες να υπερχρεωθουν ή απλως μπορει να σου κλεψουν τα χρηματα που ειναι κατατεθειμενα στο λογαριασμο?

Δημοσ.
Παιδια τελικα κατεληξα να βγαλω καρτα χρεωστικη.

Ειμαι αναμεσα σε Alpha Bank Enter Visa της ALPHA BANK και wincard Visa της Πειραιως.

1. Προτεινετε καποια απο τις δυο? Υπαρχει καμια διαφορα μεταξύ τους?

2.Για να παρεις καποια απο αυτες πρεπει να ανοιξεις και λογαριασμο στην τραπεζα έτσι δεν ειναι?

3.Και μια τελευταια ερωτηση. Σε περιπτωση που με καποιο τροπο κλαπουν οι κωδικοι υπαρχει περιπτωση οι καρτες αυτες να υπερχρεωθουν ή απλως μπορει να σου κλεψουν τα χρηματα που ειναι κατατεθειμενα στο λογαριασμο?

Παιδια καποιος που γνωριζει ας απαντησει στο ερωτημα του φιλου για να βοηθηθουμε και εμεις οι νεοι στο online στοιχημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...