stapa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια μια ερωτηση. Το στοιχημα μεσω ιντερνετ στην Ελλαδα ειναι παρονομο η οχι? Γνωριζει κανεις? Δεν πιστευω να υπαρχει περιπτωση να βρουμε κανενα μπελα? Εχετε ακουσει ποτε κατι για κανεναν που ειχε προβλημα?
stapa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Οχι! Παιξε αφοβα. Οχι δεν ειναι παραρονομο ή οχι δεν εχει αναφερθει περιπτωση καποιος να ειχε προβλημα?
2arkoudi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καθε Σαββάτο μεσημερι - Οι Προβλεψεις του Κοντου - με συγκριτικα αποδοσεων http://www.mypoco.net/1bet.htm
g10vanni7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 αν και για αλλο λογο μπηκα στο forum επεσα σε αυτο το topic για το παμε στοιχημα του ΟΠΑΠ και καλό είνα να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, Εδω και 2 χρόνια εγω πάντος σαν προβλέψεις ακολοθθ'ω τις συμβουλες του http://www.bet-tip.com και συνολικα είμαι κερδισμένος υπάρχουν και οι κακίες μερες αλλα σαν συνολική αποδοση το 2008 ιχα 235% παντα χεκιναω με κεφάλαιο 1000 και στο τέλος του έτους μετράο αποδόσεις ... και όσο αφορα συμβουλές για ποκερ http://www.pokeras.gr νεό μεν πολλα υποσχόμενο δε .. καλημερα παικτες, προτείνετε κι εσείς τιποτα και πειτε μου γνώμες..... Μπηκα στο μπετ-τιπ και απο το 1ο δευτερολεπτο βαρεσαν τα αντιβαιρους συναγερμο! Τη φωλια ιων ειναι αυτη? Δεν το διαγραφετε καλυετρα να μην την παταει ο κοσμος?
CROM271 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Οντως. Μακρια απο το bet-tip. To kaspersky πηρε φωτια!!!!
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εχει βγαλει κανεις λεφτα απο στοιχημα;
newlynx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εξαρτάται τι εννοείς λεφτά σε μέγεθος ποσού. Άλλοι βγάζουν λίγα και άλλοι πολλά. Η πλειοψηφία φυσικά είναι χαμένη διαφορετικά οι book θα έκλειναν. Και εκεί κάνει τη διαφορά η betfair όπου παίζεις εναντιον παικτών και άρα τις αποδόσεις τις καθορίζουν οι ίδιοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εχει βγαλει κανεις λεφτα απο στοιχημα; Ναι ,εχουν βγαλει αυτοι που εχουν στισει εταιρίες στοιχημάτων
tempo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ,εχουν βγαλει αυτοι που εχουν στισει εταιρίες στοιχημάτων σωστός!!! :-)
2arkoudi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Παντως εγω εχω φιλο που εχει βγαλει αρκετα χρηματα κ δεν λεει μουφες με δικα του προγνωστικα αλλα μελεταει αρκετα κ παιζει αρκετα χρηματα
aris1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια εχω κανει καταθεση σε μπετ γουιν και πουθενα το μπονους εγγραφης(προχθες γραφτηκα??)???????ξερετε κατι??????????????
2arkoudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το Bonus στην Bwin ειναι 50€ , στειλε email https://home.bwin.com/gr/page.aspx?view=contact
aris1987 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εχω στειλει απο χθες email για πληροφοριες σχετικα με το πως θα βαλω το μπονους.....τιποτα ακομα!!!!!!?
2arkoudi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 To Bonus το βαζουν αυτοματα Δηλαδη με το που κανεις εσυ την καταθεση π.χ 50€ αμεσα το ποσο παει στα 100€ συνολο , χωρις να στειλεις email Απο το site της Bwin ** Το μπόνους 100% θα πιστωθεί μόνο μετά την πρώτη σας πληρωμή, την οποία πρέπει να πραγματοποιήσετε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό το αργότερο έως και 10 ημέρες μετά την εγγραφή σας. Αυτή η πρώτη πληρωμή πρέπει να ανέρχεται τουλάχιστον σε EUR 10,-. Σε περίπτωση που η πρώτη πληρωμή μετά την εγγραφή σας είναι μικρότερη από το ελάχιστο ποσό των EUR 10,-, το δικαίωμα συμμετοχής σας ακυρώνεται. ******* Αυτή η προσφορά θα ισχύει μόνο για πελάτες που διαμένουν στην Ελλάδα ή την Κύπρο! This promotion will only be valid for customers who are residents of Greece or Cyprus! **** Ανά λογαριασμό bwin πιστώνονται το πολύ EUR 50,- μπόνους. Η πίστωση του μπόνους θα πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών μετά την παραλαβή της πληρωμής σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα