Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι εννοεις "δεν εξηγω"? Νομιζω οτι γραφω ξεκαθαρα πως κινουμαι.

Αναφερω ποσα , αποδοσεις και ταυτοχρονα βαζω και τα πινακακια. Τι αλλο να κανω?

οχι δε χρειάζεται να κάνεις τπτ εσυ γράφεις μια χαρά αυτά που κερδίζεις και με τι λογική τα κάνεις

μάλλον εκφράστηκα λάθος.

το τι εννουσα..

επειδή δεν είναι φορουμ για στοιχηματισμο κτλ πολοι δεν μπορούν να καταλάβουν το υπέρ και το κατά και πως γίνεται η χρηματιστηριακή αγοραπωλησία των ποσοστών, αγοράζω ψηλά πουλάω χαμηλά κτπ. το πρακτικό κοματι δλδ. να τον πάρεις χέρι χέρι τον άλλον και να του πεις αγοράζω το 1.5 με 10 ευρω και το πουλάω στο 1.4 και λειτουργεί έτσι.

αυτό εννουσα "δεν εξηγείς πρακτικά". την γενικη φιλοσοφια του

το blog σου δείχνει το τρόπο που παίζεις και τι κερδίζεις και πως

δλδ φτάνεις κατευθειαν στο αποτέλεσμα αλλα δεν εξηγεί το πως λειτουργεί το tradding σε όλο σύστημα σε ενα ξεχωριστό κοματι του blog.

δεν είναι κακό. εγω που παίζω καταλαβαίνω το blog σου, καταλαβαίνω τι λες και το τι κάνεις αλλά είναι πολλοί που βλέπουν το διαβάζουν θελουν να παίξουν αλλά δεν ξέρουν το πως λειτουργεί!

επiσεις κατι ακόμα..

σίγουρα θα έχεις και χαμένους αγώνες. πιστεύω καλό θα ήταν να βάζεις και αυτούς και να εξηγείς τι σκευτοσουν να κάνεις και δε το κατάφερες και για πιο λόγο. βοηθάει και αυτό για να μη πέφτουμε ξανά στα ίδια λαθοι ;)

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
οχι δε χρειάζεται να κάνεις τπτ εσυ γράφεις μια χαρά αυτά που κερδίζεις και με τι λογική τα κάνεις

μάλλον εκφράστηκα λάθος.

το τι εννουσα..

επειδή δεν είναι φορουμ για στοιχηματισμο κτλ πολοι δεν μπορούν να καταλάβουν το υπέρ και το κατά και πως γίνεται η χρηματιστηριακή αγοραπωλησία των ποσοστών, αγοράζω ψηλά πουλάω χαμηλά κτπ. το πρακτικό κοματι δλδ. να τον πάρεις χέρι χέρι τον άλλον και να του πεις αγοράζω το 1.5 με 10 ευρω και το πουλάω στο 1.4 και λειτουργεί έτσι.

αυτό εννουσα "δεν εξηγείς πρακτικά". την γενικη φιλοσοφια του

το blog σου δείχνει το τρόπο που παίζεις και τι κερδίζεις και πως

δλδ φτάνεις κατευθειαν στο αποτέλεσμα αλλα δεν εξηγεί το πως λειτουργεί το tradding σε όλο σύστημα σε ενα ξεχωριστό κοματι του blog.

δεν είναι κακό. εγω που παίζω καταλαβαίνω το blog σου, καταλαβαίνω τι λες και το τι κάνεις αλλά είναι πολλοί που βλέπουν το διαβάζουν θελουν να παίξουν αλλά δεν ξέρουν το πως λειτουργεί!

επiσεις κατι ακόμα..

σίγουρα θα έχεις και χαμένους αγώνες. πιστεύω καλό θα ήταν να βάζεις και αυτούς και να εξηγείς τι σκευτοσουν να κάνεις και δε το κατάφερες και για πιο λόγο. βοηθάει και αυτό για να μη πέφτουμε ξανά στα ίδια λαθοι ;)

Kαταρχας ενα μεγαλο ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το βlog μου!:o

Τις παρατηρησεις σου θα φροντισω να τις περασω καποια στιγμη στο blog.

Αν ψαξεις καλυτερα στο blog θα δεις και παραδειγματα με αρνητικο προσημο, οπως εδω πχ

Δημοσ.
Ένα καινούριο site με δυνατά προγνωστικά για το "Πάμε Στοίχημα" διαφορετικής προσέγγισης και φιλοσοφίας, ζωντανά αποτελέσματα και real time σύγκριση αποδόσεων στα Ελληνικά κλπ. Αξίζει να το έχετε στα αγαπημένα σας και να στηρίζετε την προσπάθειά του -> STRONGBET

θελω να σε ρωτησω κατι

καταρχάς να σου πω ότι δεν ειμαι εναντίον τέτοιον προσπαθειών δλδ να δίνουμε σημεία είτε με κέρδος είτε χωρίς ..

αλλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μου.

δεν λέω γτ δεν έπιασες αυτό το σημείο η εκείνο, είναι το λιγότερο που με απασχολεί γτ αν δεν είσαι καλός δε θα σε πληρώνω. παροχή υπηρεσιών προσφέρεις..

ΑΛΛΑ σε παρακαλώ εξήγησε μου με βάση αυτό

"Γιατί εμείς δεν "πουλάμε" ανέξοδη στατιστικολογία ούτε προμοτάρουμε εταιρίες και διαφημιστικά μέσα από την ιστοσελίδα μας παρά μόνο εκείνα που είναι απαραίτητα από τον server για τη φιλοξενία και λειτουργία της."

πια είναι τα έξοδα του server ώστε να ζητάς με βάση αυτό τα sms?

συγνώμη αλλά νιώθω οτι με θεωρείς ηλίθιο όταν δε λες πληρώστε γτ θέλω να κερδίσω οχι μόνο από το στοίχημα αλλά από την επιχείρηση που πάω τώρα να στήσω

είσαι γραμμένος μέσω του http://dothost.eu/

το οποίο είναι free..

Επίσης όσων αφορά τα ΣΜΣ γτ ρε αδερφέ νομίζω ότι δεν ειναι μόνο 1,43 αλλά αγγίζει τα 2 ευρω?

Συγνώμη που με τόσο καχύποπτος θα χαρώ να με διαψεύσεις απατώντας μου και εξηγώντας μου που κάνω λάθος σε αυτά..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια θελω να γραφτω σε καποιο site στοιχηματος (μαλλον στο betfair).

Θελω να ρωτησω αν κατα την εγγραφη πρεπει να βαλω τα πραγματικα μου στοιχεια π.χ ονοματεπωνυμο διευθυνση κινητο κ.λ.π. Θα εχω καποιο προβλημα αν βαλω οτι να ναι?

Επισης θα ηθελα και την αποψη σας για τον τροπο συναλλαγων. Σκεφτομαι να καταθετω χρηματα με paysafecard. Απο εκει και περα λεω να δημιουργησω ενα λογαριασμο στο paypal και να δωσω αυτον στο betfair.

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις αν βάλεις ψεύτικα στοιχεία...

ότι και να βάλεις θα είναι οκ...

θα μπορείς να καταθέτεις και να παίζεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Αλλά μην περιμένεις να κάνεις και ανάληψη.

σε όσες γίνεται να κάνεις ανάληψη μέσω paysafecard πρέπει πρώτα να κάνεις ανάληψη με τρόπο ωστε να πιστοποιηθούν τα στοιχεία σου και μετά με paysafe.

οπότε ψευδής στοιχεία,δεν έχει αναλήψεις

στο δεύτερο που λες δεν έχω να σου πω κάτι.με ότι και να καταθέσεις το ίδιο είναι.απλά κάποιες εταιρίες παίρνουν προμήθεια (2%-%5 συνήθως) από μερικούς τρόπους κατάθεσης,και ανάληψης...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιες ερωτησεις ακομα

1. Κατα την εγγραφη τα στοιχεια μου τα γραφω με ελληνικους η αγγλικους χαρακτηρες?

2. Καπου διαβασα στους ορους πως για να γινει αναληψη πρεπει να πιστοποιηθει η ταυτοτητα μου. Ισχυει αυτο? Πως γινεται?

3. Οσον αφορα των τροπο αναληψης χρηματων λεω τελικα να βγαλω μια χρεωστικη καρτα (απο οτι εχω ακουσει ειναι ο πιο ακινδυνος τροπος συναλλαγης στο ιντερνετ). Μπορω να βγαλω απο οποια τραπεζα να ναι ή μονο απο ορισμενες?

4. Εκανα την βλακεια και δημιουργησα ενα λογαριασμο με ψευτικα στοιχεια (για να δω τι παιζει) και δεν μπορω να τον διαγραψω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει κανενα προβλημα αν εχω δυο λογαριασμους απο τον ιδιο υπολογιστη? Εννοω μηπως δεν επιτρεπεται και το καταλαβουν απο την IP και εχω τρεχαματα...

Sorry αν σας κουρασα...

Επεξ/σία από CROM271
Δημοσ.
Καποιες ερωτησεις ακομα

1. Κατα την εγγραφη τα στοιχεια μου τα γραφω με ελληνικους η αγγλικους χαρακτηρες?

2. Καπου διαβασα στους ορους πως για να γινει αναληψη πρεπει να πιστοποιηθει η ταυτοτητα μου. Ισχυει αυτο? Πως γινεται?

3. Οσον αφορα των τροπο αναληψης χρηματων λεω τελικα να βγαλω μια χρεωστικη καρτα (απο οτι εχω ακουσει ειναι ο πιο ακινδυνος τροπος συναλλαγης στο ιντερνετ). Μπορω να βγαλω απο οποια τραπεζα να ναι ή μονο απο ορισμενες?

4. Εκανα την βλακεια και δημιουργησα ενα λογαριασμο με ψευτικα στοιχεια (για να δω τι παιζει) και δεν μπορω να τον διαγραψω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξει κανενα προβλημα αν εχω δυο λογαριασμους απο τον ιδιο υπολογιστη? Εννοω μηπως δεν επιτρεπεται και το καταλαβουν απο την IP και εχω τρεχαματα...

Sorry αν σας κουρασα...

1.Φυσικα με αγγλικους χαρακτηρες.

2.Σαν δικηγορος που ειμαι μπορω να σου πω οτι αυτο αφορα τον γενικο ορο συναλλαγων της συμβασης που υπογραφεις ηλεκτρονικα.Ειναι για το δικο σου καλο και το εχει επιβαλλει η ευρωπαικη ενωση.

Δεν εχεις παρα να σκαναρεις την ταυτοτητα σου μπρος πισω η το διπλωμα οδηγησης σου(εγω με το διπλωμα το εκανα) και να τους το στειλεις.Επισης γινεται με φαξ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝ.Ειχα ενα θεματακι με αυτο...

3.Σαν νομικος συμβουλος στην αλφα μπανκ σου λεω οτι μπορεις να βγαλεις χρεωστικη απο παντου αρκει να ειναι visa electron.

Παντως και πιστωτικη να εχεις δεν παιζει προβλημα...Μην ειμαστε τοσο φοβικοι,ειναι απολυτα ασφαλη αυτα τα site.

4.Μπορεις να εχεις οσους λογαριασμους θελεις αρκει να εχουν διαφορετικο e-mail ο καθενας.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση BladeRunner.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι (μιας και χρηματα θα καταθετω με paysafecard) μηπως δεν χρειαζεται καν να βγαλω χρεωστικη καρτα? Δεν αρκει απλως ενας λογαριασμος σε τραπεζα? Δεν γινεται να τους δινω τον αριθμο του λογαριασμου και να τα καταθετουν εκει?

1.Φυσικα με αγγλικους χαρακτηρες.

Στο sportingbet που δημιουργησα ηδη λογαριασμο εβαλα ελληνικους χαρακτηρες δυστυχως. Θα υπαρξει προβλημα ή μηπως επειδη ειναι ελληνικο το site ειναι οκ?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα φίλε...αν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες που η sportingbet υποστηρίζει είσαι ΟΚ.

και γίνεται αυτό που λες.ένας λογαριασμός σε τράπεζα αρκεί.

Δημοσ.
Ευχαριστω για την απαντηση BladeRunner.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι (μιας και χρηματα θα καταθετω με paysafecard) μηπως δεν χρειαζεται καν να βγαλω χρεωστικη καρτα? Δεν αρκει απλως ενας λογαριασμος σε τραπεζα? Δεν γινεται να τους δινω τον αριθμο του λογαριασμου και να τα καταθετουν εκει?

Στο sportingbet που δημιουργησα ηδη λογαριασμο εβαλα ελληνικους χαρακτηρες δυστυχως. Θα υπαρξει προβλημα ή μηπως επειδη ειναι ελληνικο το site ειναι οκ?

Κανενα προβλημα.Να προτιμας την betfair και αμα σε ενδιαφερει να μαθεις να παιζεις το reverse trading bet.Σχεδον,σχεδον επαναλαμβανω αχαστο συστημα.Εγω βγαζω 200-300 ευρω καθε σουκου με αυτο το συστημα αλλα φυσικα απαιτει ενα διολου ευκαταφρονητο μπατζετ των 500-600 ευρω για να ξεκινησεις και να εχεις αποδοση στο συγκεκριμενο συστημα.

Δημοσ.

Παιδια κατα την εγγραφή στο betfair παρατηρησα πως δεν επιτρεπονται ελληνικοι χαρακτηρες αλλα μονο αγγλικοι. Εχω το εξης προβλημα. Η ταυτοτητα μου ειναι παλαιου τυπου και τα στοιχεια αναγραφονται μονο στα ελληνικα. Θελω να ρωτησω αν θα υπαρξει καποιο προβλημα σε περιπτωση πιστοποιησης της ταυτοτητας μου.

Δημοσ.
Παιδια κατα την εγγραφή στο betfair παρατηρησα πως δεν επιτρεπονται ελληνικοι χαρακτηρες αλλα μονο αγγλικοι. Εχω το εξης προβλημα. Η ταυτοτητα μου ειναι παλαιου τυπου και τα στοιχεια αναγραφονται μονο στα ελληνικα. Θελω να ρωτησω αν θα υπαρξει καποιο προβλημα σε περιπτωση πιστοποιησης της ταυτοτητας μου.

Οχι δεν θα υπαρχει προβλημα. Βασικα αν εχεις χρεωστικη καρτα ή πιστωτικη δες πως αναγραφεται επανω στην καρτα το ονομα και περασετο ετσι στην Betfair.

Δημοσ.

αν και για αλλο λογο μπηκα στο forum επεσα σε αυτο το topic για το παμε στοιχημα του ΟΠΑΠ και καλό είνα να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, Εδω και 2 χρόνια εγω πάντος σαν προβλέψεις ακολοθθ'ω τις συμβουλες του http://www.bet-tip.com και συνολικα είμαι κερδισμένος υπάρχουν και οι κακίες μερες αλλα σαν συνολική αποδοση το 2008 ιχα 235% παντα χεκιναω με κεφάλαιο 1000 και στο τέλος του έτους μετράο αποδόσεις ... και όσο αφορα συμβουλές για ποκερ http://www.pokeras.gr νεό μεν πολλα υποσχόμενο δε .. καλημερα παικτες, προτείνετε κι εσείς τιποτα και πειτε μου γνώμες.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...