De@th L0rd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Επειδή βαριέμαι να το βρώ απο ΤΑ ΝΕΑ το παραθέτω από το site της σχολής μου. http://www.el.teithe.gr/timeliness/academic_view.asp?id=1763# Είναι δυνατόν ? μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται και στο παρελθόν είχε γίνει το ίδιο σε 3(!!!) σημεία ταυτόχρονα. Κάποιος που να ξέρει τους πραγματικούς λόγους για τις "συμπτώσεις" αυτές?Εκτός από καταστροφολογίες για echelon και λοιπά.
Minotavrs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μας δουλευουν μην το ψαχνεις εχει ξαναγινει το ιδιο οχι πριν 3 χρονια αλλα πριν 2 και δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο
question mark Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Γι αυτό δεν είχα internet το πρωί εγώ. Α ρε Ελλαδίτσα τα μεγαλεία σου. Πριν 2 χρόνια ξαναέγινε στη Θεσσαλονική νομίζω
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 ΟΤΕ : Ανακοίνωση σχετικά με καλωδιακή βλάβη
TurboJugend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Πες τα ρε παγουρά ! (τζες και εγώ μη νομίσεις )
titikos46 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μηπως ηρθε η ωρα να δειτε και καπου αλλου εκτος οτε?
question mark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 αλλου εκτος οτε εκτός απο την otenet και άλλοι πάροχοι δεν είχαν internet. και σε αυτό δεν φταίει ο οτε ως πάροχος τηλεφωνίας αλλά ο εργολάβος ο οποίος προφανώς δε μπήκε στο κόπο να κοιτάξει σχέδια να δει μήπως υπάρχει κάτι (που εκ των υστέρων αποδείχτηκε) απο κάτω ή ο εργαλόβος ο οποίος δε μπήκε στο κόπο να ενημερώσει τα σχέδια για τις οπτικές ίνες που βρίσκοταν. Σκέψου να έκοβε καλώδιο της δεη και να υπήρχε κάποιο εργατικό ατύχημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.