nikos.naksos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.ΕΧΩ ΜΙΑ ATI RADEON XPRESS 200.ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΑΠΟ ΤΟ CD ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΤΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ INF ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ KAI ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΣ VGA DRIVER. ΜΗΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ;;;; PLEASE....
oDiafanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα , Οταν σου λεει οτι δεν βρηκε το INF αρχειο σε παραπεμπει να το ψαξεις εσυ η σου βγαζει σκετο μυνημα λαθους; Ενας τροπος αντιμετωπισης ειναι να ψαξεις εσυ μεσα στο cd να του υποδειξεις που ειναι το INF αρχειο που ζηταει.. Επισης ισως το cd σου να εχει καποια γρατζουνια στο συγκεκριμενο σημειο..οποτε αντεγραψε το driver στο δισκο σου και προσπαθησε να τον κανεις εγκατασταση απο κει. Αν και παλι δεν δουλεψει μπες στο site της ATI και κατεβασε ξανα τον driver. Και ποιο καινουρια version θα ειναι και εχεις και περισσοτερες πιθανοτητες να δουλεψει χωρις προβλημα.
nikos.naksos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ΔΥΣΤΟΙΧΟΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΑΤΙ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟΥΣ CATALYST DRIVERS KATEBASA KAI OLA ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΙΝF ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ MPOREI NA SYNNEXISEI THN EGATASTASH.META MOY LEEI NA BRO PROTA ENA ODHGO SYMBATO VGA KAI NA KSANADOKIMASO ALLA DEN KSERO POY NA BRO VGA DRIVER OYTE TI FTAIEI.MHPOS KSEREIS POY MPORO NA BRO ENA INF ARXEIO GIA NA DOKIMASO; EYXARISTO
oDiafanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Το INF που ψαχνεις ειναι μεσα στο φακελο απο τον οποιο τραβαει τα αρχεια για να κανει εγκατασταση τον Driver σου..δεν μπορεις να βαλεις αλλο INF..θελει το συγκεκριμενο..Τι λειτουργικο εχεις..; μηπως δεν ειναι συμβατος ο driver που πας να περασεις και στα κανει ολα αυτα;
nikos.naksos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 EKANA ANAKTHSH TON XP APO TO RECOVERY DISK TOY LAPTOP....ENA FUJITSU SIEMENS.YPOTITHETE OTI THA EPREPE NA TOYS EIXE.DEN TOYS EXEI OMOS KAI DEN MPORO NA TOYS PERASO ME APOTELESMA H OTHONH MOY NA SERNETE.EXO DOKIMASEI KAI APO TA EPISHMA SITE ALLA DEN GINETE.DEN KSERO TI ALLO NA KANO....EXO PELAGOSEI PLEASE HELP ME....KAMIA IDEA;
oDiafanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Υπαρχει ενα αλλο site me drivers..Δοκιμασε αυτο http://members.driverguide.com/index.php?action=dosearch&qm0=ATI+RADEON+XPRESS+200&qa5=4&dp=3&sm=h&jmd=and
nikos.naksos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ VIDEO.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΚ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΓΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΟΘΟΝΗΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ VGA ΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ DRIVERS ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΌ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.