Προς το περιεχόμενο

Shoot 'em up.

QSpec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω δει μαιμουδιες αλλα σαν κι αυτη τιποτα

μιλαμε να σκοτωνει 10000αδες σε δευτερολεπτα ενω τρωει τσουλαει κανει σκι κοιμαται χεζει γ@μει κατουραει πεφτει ....

Δημοσ.

καλα,μαλλον μονο εμενα μου κανει γαματος ο μαρκ γουολμπεργκ για Max Payne....ελα ρε,ο τυπος ειναι κορυφη,ειναι φατσα στυλ'' θα σου λιωσω τη μαπα κ θα σε βαλω να την φας μετα,που πειραξες την οικογενεια μου...''..μορφη..ο κλαιβ απο την αλλη ειναι πλεον ultra-μορφη κ αυτος ομως,κ δεν ξερω,θα κριθει στις λεπτομερειες μαλλον το παιχνιδι..οσο για το Shoot em up,ειναι πλεον the ultimate gunshot movie,μιλαμε χτες με μια παρεα,δεν μας εμεινε αντερο απο το γελιο,η ταινια τα σπαει κανονικα!!!οντως,ο τσακ νορισ κ ο τζακ μπαουερ,πρεπει να αρχιζουν να νιωθουν τις δονησεις,κατω απο το εδαφος...καλα,ace of spadeς k μακελειο,τι θες απο τη ζωη σου δλδ????μια κ μια ειναι οι σκηνες δλδ,ποια να πρωτοπω...κ προφανως ιχνος σοβαροφανειας!!αυτο ηταν ταινια Grindhouse,οχι οι μλκιες του αχρηστου του ταραντινο το καλοκαιρι....

Δημοσ.

Ωπα ωπα, αυτο με τον Γκιμπσον το εχουμε πει 100αδες φορες, μην πατε να παρετε τα πρωτεια

Οταν βγηκε το payback αυτο ακριβως λεγαμε τοτε. Και μαλιστα αν ψαχνατε τοτε imdb το Max Payne ηταν για εκεινη την περιοδο

Απλα περασαν τα χρονια, το Max Payne The Movie πηρε παρατα και γιαυτο το κοψαμε

Δημοσ.

εγώ απογοητεύτηκα.

απ'τα σχόλιά σας περίμενα μια πολύ ωραία καφρίλα.

τελικά το μόνο που σε κρατάει είναι το ανελέητο πιστολίδι. ούτε κάποιος χαρακτήρας μου άρεσε, ατάκες 0, κακός ξενέρωτος, ο Owen ενώ το παλεύει δε γίνεται all-time-classic-cool-and-brutal-anti-hero.

όντως δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά η ταινία. αλλά δεν έχει πραγματική κάφρικη έμπνευση. δεν ξέρω, ίσως το πρόβλημα τελικά είναι ότι σφίγγεται πολύ η ταινία. αν ήταν ελαφρώς πιο χαλαρό το κλίμα μπορεί να τα'χε πάει καλύτερα.

αν το'βλεπα στο σινεμά θα τραβούσα τα μαλλιά μου. σαν divx κι αν δεν έχεις απολύτως τπτ άλλο να δεις, τρώγεται. και μετά κατευθείαν σβήσιμο.

Δημοσ.

Τίμιο το shoot em up, αλλά επειδή αναφέρθηκαν έννοιες όπως 'καφριλίκι" και 'μακελαίοντας", σαν το πρώτο Transporter τίποτα....

Δημοσ.

Μαγκες την παντρευομαι την Μπελουτσι και 60 χρονων με ενα ποδι,Χαλαρα.

Η ταινια ειναι:

Πιστολιδι,

Μπελουτσι,

Πολυ πιστολιδι

Πολυ Μπελουτσι,

(χεσιμο/ξεσκατισμα μωρου)

Πιστολιδι,

Μπελουτσι,

Σουπερ Πιστολιδι,

Σουπερ Μπελουτσι,

Φανταστικη περιπετεια παντως

(αν και ηταν λιγο σεμνη η Μονικα)

Δημοσ.
Μαγκες την παντρευομαι την Μπελουτσι και 60 χρονων με ενα ποδι,Χαλαρα.

Η ταινια ειναι:

Πιστολιδι,

Μπελουτσι,

Πολυ πιστολιδι

Πολυ Μπελουτσι,

(χεσιμο/ξεσκατισμα μωρου)

Πιστολιδι,

Μπελουτσι,

Σουπερ Πιστολιδι,

Σουπερ Μπελουτσι,

Φανταστικη περιπετεια παντως

(αν και ηταν λιγο σεμνη η Μονικα)

Ακριβως...

Δημοσ.
κακός ξενέρωτος,

O Giamatti ξενέρωτος???

Ο τύπος είπε την απόλυτη ατάκα:

" the leader never comes from the rear, or he takes it in the rear"

(ή κάπως έτσι-αλλά το πιάνετε νομίζω)!

όντως δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά η ταινία. αλλά δεν έχει πραγματική κάφρικη έμπνευση.

Τι εννοείς με το "πραγματική κάφρικη έμπνευση" ?

Δώσε ένα παράδειγμα σύγχρονης ταινίας με αυτό το χαρακτηριστικό.

Κατά τη γνώμη μου, είχε ένα σωρό πρωτοτυπίες όσον αφορά τον τρόπο που ξέμπλεκε κάθε φορά με τους στρατούς από botάκια που του την έπεφταν.

αν το'βλεπα στο σινεμά θα τραβούσα τα μαλλιά μου.

Ίσως γι'αυτό δεν έπιασες το groove της ταινίας! Δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά μια αίθουσα( μισογεμάτη anyway) να χειροκροτάει στο τέλος της ταινίας(ή μάλλον θυμάμαι... ήταν στον Άρχοντα βεβαίως βεβαίως). Είναι από τις ταινίες που αν μη τι άλλο αξίζει να τις δεις στο σινεμά...

Και ένα γενικό σχόλιο:

Ας είμαστε αυστηροί με τις ταινίες που παίρνουν στα πολύ σοβαρά τον εαυτό τους και λιγότερο μ'αυτές που αυτοσαρκάζονται....

Είμαι ο μόνος που έμεινε μ@λ@κ@ς στη σκηνή που ο Giamatti πάτησε το μωρό με το αυτοκίνητο? Γιατί με τον πανικό που γινόταν είχα ξεχάσει ότι το είχε μαζί της η Μόνικα. Και λέω προς στιγμήν whadda fuck:shock:? πεθαίνει το μωρό στην ψύχρα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...