Προς το περιεχόμενο

Shoot 'em up.

QSpec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πείτε στον θείο σας να σας στείλει αυτό το ταινίακι από τις HΠΑ. Μια από τις απολαυστικότερες ταινίες που είδα τον τελευταίο καιρό. Εξερετικό cast, ωραία σκηνοθεσία, έξυπνα γραμμένο. Σκόπευα να γράψω ένα μεγάλο review της ταινίας αλλά είδα ένα comment από user του imdb ακριβώς με ότι σκόπευα να πω. Πληροφορίες αλλά και το comment βρίσκονται εδώ.

ΥΓ: Επιτέλους πιστολίδι υπό ήχους Motorhead και AC/DC!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Κορυφαια σκηνη:Ο Owen"μαγευει"την Βelluci στα ορθια,ενω ταυτοχρονα καθαριζει οποιον μπαινει μεσα στα δωματιο με head shots κλπ!:lol::lol::lol::lol:

ΥΓ: Επιτέλους πιστολίδι υπό ήχους Motorhead και AC/DC!

Οντως!:devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ωραίο ταινιάκι και το screener Που κυκλοφορεί αρκετά καλή ποιότητα. Όντως όπως προανέφερε ο φίλος παραπάνω, η μουσική κατά το πιστολίδι είναι ταιριαστή ,ο Clive Owen uber cool τυπάς -πρωταγωνιστής, όλα αυτά συνθέτουν μια πολύ ευχάριστη περιπέτεια που μου θυμίζει ταινίες του Jason Statham. Δείτη τη

• Super Moderators
Δημοσ.

kala sthn sygkekrimenh tainia h frash pou eipes ginetai pragmatikothta...

oute o Chuck Norris mazi me ton Jack Bauer kai ton Steven Seagull den ekanan tetoia pragmata :P

Δημοσ.
oute o Chuck Norris mazi me ton Jack Bauer

Ωπαααα,μεγαλη δηλωση:whistle::whistle::whistle:....σε κανα μισωρο θα το δω κ εγω,για να δουμε αν οντως ισχυει τετοιο....ποπο,τετοιες μεγαλες κουβεντες,μου αυξανουν τις προσδωκιες....:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Μονο και μονο για

την φαση που περναει στο τρακαρισμα μεσα απο 2 παρμπριζ και μπαινει στο αλλο αμαξι και τους μακελευει, η φαση που πυροβολαει την ροδα για να μην σκοτωσουν το μωρο και η φαση με τις σφαιρες στο τζακι

τον κατατασουν στους ημιθεους

Ερωτηση

Δεν θα επρεπε με αυτο τον ρολο να ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ στην ουσια τον ρολο του Μαχ Payne?

• Super Moderators
Δημοσ.

ennow na kanei auto pou ekane o Clive Owen sthn tainia...dld kyriolektika na "gargala" kai na dernei opws eipe kai o felikas (prepei na deis thn skhnh :P )

xalara demigod opws eipe kai o Kaizersoze :-D (an upologisoume kai thn varvatyla pou vgazei sto Sin City paizei na anevainei mia klash panw...)

Δημοσ.

Μόνο καλές κουτουλιές...

Απλά:

Sin city, children of men, derailed και φυσικά closer!

O άνθρωπος είναι το πρώτυπο κάθε βαρβατύλα!!! Ο Bond μπροστά του δε φτουράει μία (καλά, καλά, πλάκα κάνω! - Βλασφημία"!)

• Super Moderators
Δημοσ.

King Arthur epishs...kai sto Elizabeth the Golden Age :-D

akoma kai sto Bourne Identity apo oti 8ymamai :-)

anamenoume to Sin City 2...2009 dystyxws :-(

Δημοσ.

Μπα, στο Bourne δεν "γαργάλαγε" (κ γω, αν θυμάμαι καλά!)... μόνο σκότωνε κ αυτό από απόσταση! Κατακριτέο...

Αντε, να πάμε σινεμά (θέλω ήχο καλό στις σκηνές με την Μπελούτσι...) να δούμε πως "γαργαλάνε" οι Βρετανοί!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...