Προς το περιεχόμενο

PSP:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΡΧΕΙΑ ISO

leonhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για παιδια. Εχω προβλημα με το psp.Εχω εκδοση 3.52 m33-4 και ενω το psp αναγνωριζει κανονικα αρχεια iso,cso μου βγαζει ''the game could not be starded''.ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!

Δημοσ.

αν το κάνει σε συγκεκριμένα παιχνίδια και όχι σε όλα τότε μια αναβάθμιση στο FW Μ33-3.71-3 θα έλυνε τα όποια προβλήματα. έλεγξε επίσης ότι το δισκάκι umd που έχεις είναι σε καλή κατάσταση.

Δημοσ.

lpn k ego to eixa afto to problima stin arxi k otan ekana afto p 8 s po tora eftia3e.eno exeis anixto to psp patas g ora patimeno to home.exei p leei usb device bazeis memory stick.k ekei p leei umd iso mode prepei na to alla3eis k etc 8 s doulepsei.ego exo balei m33 driver.

Δημοσ.

Το ποιό πιθανό είναι να έχει ενεργοποιθεί το "NO UMD" ή να μήν έχεις ένα UMD στο drive ενώ προσπαθείς να τρέξεις το ISO.

--Edit--

Μετά από το post είδα ότι τελικά το έτρεξες...

Δημοσ.

Η εκδοση 3.52 m33-4 εινε μια απ τις καλύτερες και εχει ενσωματωμένο Loader ISO, δεν χρειάζεσαι τον DevHook..

Αφού κανεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις από το recovery...

UMD Mode Sony (NP9660 -NO UMD-)

Free UMD Region (enable)

Δοκιμασε να κάνεις rename το ISO σε μικροτερο name file..παραδειγμα απο GamePSP_2007-part_1-collect-a[EUR].iso.. σε GamePSP.iso

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Για παιδια. Εχω προβλημα με το psp.Εχω εκδοση 3.52 m33-4 και ενω το psp αναγνωριζει κανονικα αρχεια iso,cso μου βγαζει ''the game could not be starded''.ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!!

Κατεβασε την καινουργια εκδοση 3.90 m33-3 και κανε upgreade.

οταν την ενκαταστισεις στο psp σου την ωρα που ειναι ανοικτο στο μενου θα πατισης το SELECT μια φορα και υα σου εμφανιστι ενα μενου επελεξε το τεταρτο και αλλαξε το σε m33 driver και πατα exit.

πριν το κανεις αυτο δοκιμασε το και στην εκδοση σου με το SELECT!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...