Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία Μενού ενος DVD

kpappous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

εχω ενα μικρο πρβλημα το οποιο εχει ως εξης:rolleyes:

Εχω ενα DVD απο μια παρασταση -δηλαδη το DVD ειναι home made- και θελω σε ενα αρχειο vob του να κανω να βγαλω τον ηχο απο ενα συγκεκριμενο μερος του και να περασω ενα αλλο κομματι ηχου, πχ απο το 12 λεπτο μεχρι το 14 θελω να βαλω ενα δικο μου τραγουδι, ...Θελω να αποφυγω τη διαδικασια μετατροπης του σε avi και μετα παλι σε dvd για να μην χασω ποιοτητα....

Χρησιμοποιησα το Ulead Video Studio v8 και ολα καλα, αλλα το αποτελεσμα ηταν να γινει αυτο που ηθελα αλλα να μην εχει ηχο το υπολοιπο vob αρχειο το οποιο επεξεργαστηκα...Τι λαθος να εκανα? Υπαρχει κανενα tutorial για αυτο? Η΄για κανενα αλλο προγραμμα που πιθανως να μου συστησετε? :cry:

Καμμια βοηθεια? Ξερεις κανεις πως γινεται και αν γινεται μεσω του προγραμματος αυτου να γραψω σε dvd το τελικο αποτελεσμα (συμπεριλαμβανομενων φυσικα ολων τω αρχειων vob) ? ;)

Καμμια αλλη λυση? Κανενα αλλο ευχρηστο προγραμμα που να κανει αυτο που θελω? :-)

Χρησιμοποιησα και το VirtualDub Mpeg-2 αλλα δεν τα καταφερα!!! Αν γινεται μεσω αυτου του προγραμματος θα με βοηθουσατε αν μου ελεγε καποιος... :lol:

Ξερω οτι υπαρχoυν και αλλα προγραμματα στυλ Pinnacle Stuido, αλλα επειδη βιαζομαι να κανω τη δουλεια δενε χω χρονο να ασχοληθω με ενα τελειως νεο προγραμμα.... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...