Προς το περιεχόμενο

ποιά η καλύτερη 2play, και γιατί!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος τα λέει όλα νομίζω! Το μόνο που δεν λέει είναι πως οι Πωλητές εταιριών αποκλείονται από την κουβέντα! :mrgreen:

Δημοσ.
telefonet+ ειναι πιο σταθερο και συμφερον ειδικα και στην τηλεφωνια του

απ τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία , να σαι καλά με κανες να γελάσω

Δημοσ.

εχεις δικιο..αλλα για να εχει καποιος αποψη πρεπει να τις εχει δοκιμασει ολες ή να εχει γνωστους που να εχουν αλλες εταιριες..εγω παντως εχω forthnet double play, ειμαι στα 10 Mbit και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..αν ξεπερασεις τα οποια προβληματα τυχον υπαρξουν αρχικα μετα νομιζω εισαι οκ.

Δημοσ.
ε ας πεί ο καθένας την εμπειρία του τουλάχιστον!

Forthnet ΓΑΜ****Ι ειδικά από θέμα εξυπηρέτησης πελατών !!!!:shock:

Δημοσ.

Είμαι στην forthnet στο ιδιόκτυτο και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις ταχύτητες σε σχέση με την εποχή που είμουνα forthnet μέσω ΑΡΥΣ. Εξαίρεση αποτελεί η τεχνική υποστήριξη που αν την χρειαστείς απλά ... δεν υπάρχει. Ταχύτητες κατεβάζω από 1400 έως 1830 kb/s.

Δημοσ.

oles kales ine kai oles xalia kaliteri eteria ine afti pou tha se eksipiretisi kalitera opote an exeis kapio katastima forthnet hol ktlp.. na to protimisis oste na pas katefthian na paraponethiskai na bris lisi

Δημοσ.
Forthnet ΓΑΜ****Ι ειδικά από θέμα εξυπηρέτησης πελατών !!!!:shock:

το καλο ειναι πως εαν θελεις να τους παρεις για καποιο προβλημα που εχεις σου χρεωνουν και το τηλεφωνημα που αναγκαζεσαι να τους παρεις.εγω με την πρωτη ευκαιρια θα την κανω.:mad:

Δημοσ.
για ποιά εταιρία μιλάς πως σε χρεώνει?

Forthnet..Φυσικα και χρεωνει...Απο 801 ξεκιναει το τηλ της..Εχουν τρελη χρεωση τα 801!!!! Αυτα που ειναι τσαμπα ειναι τα 800.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...