Προς το περιεχόμενο

Ποια Μητρική?

badboy29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για μια μητρικη μεταξύ 50-60 ευρο. Socket 775 kai pci-e.Βλέπω στα γνωστα μαγαζιά του internet πολλες επιλογές που διαφερουν και για ενα δυο ευρο και περίπου τα ιδια χαρακτηριστικά ποια μου προτέινετε? το pc θα είναι για file server οποτε θα ειναι συνέχεια on οπότε με ενδιαφέρει να ειναι σταθερότατο και απροβλημάτιστο...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Απο χαρακτιριστικα δεν θα σου πω γιατι ενοητε πως ποικιλουν αναλο την τιμη αλλα απο μαρκα σιγουρα ασους που εχει αποδειχτει η καλυτερη κατασκευαστρια

Δημοσ.

Απλό θα ειναι με ενα celeron d, 1giga 667 και 80hard disk. Βλέπω στο eshop έχει 10 μητρικές απο 50-60 ευρο και οπως το λεω διαφέρουν κατα 1 με 2 ευρο αλλα τώρα ποιo απο οοοολα ? (945, 945G, 945GC, 946GZ). Ξέρω ολοι ειμαστε στο p35,x38 :-)klp klp

Αλλα απο τα μικρα αυτά της Asus?

Δημοσ.

Έχω 2 ως τώρα μετα απο μελέτη...

1- GA-946GMX-S2

+Μπορεί να παει και με τον quad μου αμα βαρεθεί την p5k

2 - ASUS P5GC-MX/1333

+ Παίρνει cpu με 1333 αν βαρεθεί τον celeron

και τα δυο ειναι στα 55 ευρο γιατι οπως ειπαμε μεταξυ 50 και 60 ψάχνω, οποια αλλη αποψη δεκτή.

Δημοσ.

εγώ πάντως για τέτοιο pc δεν θα το τσιγκουνευόμουν ειδικά αν θα έχει αρχεία που δεν θες να χάσεις ;) για 15 ευρώ παραπάνω μιλάμε και τα board της intel ήταν και είναι τα πιο σταθερά ;) και είναι και πιο γρήγορο από αυτά που κοιτάς η965

Δημοσ.
Έχω 2 ως τώρα μετα απο μελέτη...

1- GA-946GMX-S2

+Μπορεί να παει και με τον quad μου αμα βαρεθεί την p5k

2 - ASUS P5GC-MX/1333

+ Παίρνει cpu με 1333 αν βαρεθεί τον celeron

και τα δυο ειναι στα 55 ευρο γιατι οπως ειπαμε μεταξυ 50 και 60 ψάχνω, οποια αλλη αποψη δεκτή.

και οι δυο ειναι καλες και σταθερες με πρωτη επιλογη την asus αλλα οχι σε overclocked mode που υποστηριζει το 1333 του cpu(αν βαρεθει το celeron) γιατι τοτε ξεχνα τη σταθεροτητα!

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν εδώ: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.526682

Είναι ολοκαίνουργια, με chipset το P31, υποστηρίζει FSB 1333MHz, 45nm επεξεργαστές, DualDDR2 1066MHz... και την έχω δοκιμάσει: είναι σταθερότατη και πολύ κρύα (<30 βαθμούς στο chipset της με τον 6550 με stock cooler...)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...