Προς το περιεχόμενο

"Αφοπλισμος" Κρητης

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ ειναι το χανιώτικο. στο άλλο παίζει Ηράκλειο :lol:

.. οι Ρεθύμνιοι δεν έχουν τόπικ. πυροβόλησαν τον τελευταίο topic starter που πέρασε απο τα μέρη τους

Δημοσ.

Η παιδεια οπως ειπαν ειναι το βασικοτερο κ οι περισσοτερο εδω ειναι ουνοι(σορυ αν προσβαλω τα γουρουνια)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τι χωρίζει όμως το Ηράκλειο από τα σκατά?

Το Ρέθυμνο....

Καταρχας +1,lol:-D:-D,κλασσικο,παλιο κ σωστο(:devil::P)

Επιπλεον,αφοπλισμος ολης της κρητης δεν μπορει ν γινει,διοτι καλως η κακος,τα οπλα ειναι πλεον μερος της παραδοσης κατω,ειδικα σε κατι χωρια,οπλο=συγγενης απο παλια...καλα,για τα παραδοσιακα ''στεκια'' κατω,οπλα δεν το κουνουν με τιποτα,κοιμουνται παραμασχαλα με αυτα...εχω πατερα φιλου,που σπιτι του εχει απο καλασνικοφ κ μπερετες,μεχρι ουζι κ μπαζουκα(!!!)...αφοπλισμος για να γινει,θα θελει πολλααα χρονια κ τεραστιες προσπαθειες απο την πολιτεια,που τωρα,αυτη τη στιγμη,ουτε καν να κουνησει το μικρο της δαχτυλο μπορει...

Εμενα προσωπικα,δε με χαλανε οι μπαλωθιες κτλ,σε γλεντια,γαμους κ.α.,μπορει ν με ενοχλουν ωρες ωρες αλλα το αναγνωριζω σαν ενα παλιο αγαπημενο εθιμο...σιγουρα με ενοχλει ομως που κανας μεθυσμενος παιζει να στην μπουμπουνισει,να φαει κανα αλλο κ να βλεπω να τραβανε οπλα με το παραμικρο σε καυγαδες κ μλκιες....ο τουφας σωστα ειπε πριν κατι για τους αμερικανους,εχει γινει στη κυριολεξια,κ απο προσωπικες παμπολες εμπειριες.κανονικο τεξας η κρητη...προσωπικα παντως,δεν ξερω τι κ αν μπορει να γινει κατι...απο τη μια ναι,μου αρεσει να ακουω μπαλωθιες σε γιορτες,απο την αλλη οταν το σκεφτομαι γενικοτερα το ολο θεμα του οπλισμου στη κρητη,φοβαμαι με το ποσοι βοσκοι εχουν μπερετες πανω τους κ αν τον στραβοκοιταξω σε κανα χωριο θα μου μουνταρει(εχει συμβει δλδ,ευτυχως χωρις να τραβηξει οπλο,αλλα you never know με αυτα που ακους)....α,κ τελος,αυτα με την Λαικη Δημοκρατια Κρητης,ειναι τουλαχιστον αστεια πραματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...