hexenlord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Προκαταβολικα ζητω την ανοχη του φιλτατου privateer καθως εχω βαλει ηδη μηνυμα στην στηλη 'χαριζονται', αλλα επειδη δεν θελω να τα παρει κανας ασχετος και μετα να κατεβει στην αθηνα να τα πουλησει,ποσταρω και δω που ειναι ολοι οι φιλοι του pc gaming πολλοι απο αυτους και συλλεκτες. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104228&page=123 Τα παιχνιδια παραλαβη απο το χωρο μου.μονο. (ειμαι στην π.πεντελη)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέσα έχει διάφορα ωραία βλέπω. Γιατί τα χαρίζεις; Βγήκε η γυναίκα και φωνάζει ότι πιάνουν χώρο στο ντουλάπι;
hexenlord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 οχι αλλα εχω τελειωσει μαζι τους.Πως να στο πω.Τα επαιξα,τα ξεσκισα,τα χαρηκα...ε,ας τα χαρει και κανας αλλος.Ασε που τωρα πια εχω παρατησει το Πισι και ασχολουμαι αποκλειστικα με το 360 μου (ετσι και αλλιως δεν θα προλαβαινα και τα δυο...). ΥΓ.στα παιχνιδια οι γυναικες μου δεν ανακατευονται.Τους το κοβω απο Day one!haha
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ουχ, σε πήρε το 360...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Mbravo omorfi kinisi hexenlord alla den me endiaferoun ta games sou...auto omos pou me endiaferei na matho einai pos kaneis auto? ΥΓ.στα παιχνιδια οι γυναικες μου δεν ανακατευονται.Τους το κοβω απο Day one!haha Exo auto to provlima kai einai aluto...gia dosmou tin suntagi sou...
hexenlord Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Mbravo omorfi kinisi hexenlord alla den me endiaferoun ta games sou...auto omos pou me endiaferei na matho einai pos kaneis auto? Exo auto to provlima kai einai aluto...gia dosmou tin suntagi sou... hehehe,apla tous to leo apo tin proti stigmi pou me gnorizoun.apla.Ke an metepita iparhi provlima (kirios hronou) tous exigo oti ine san tin bala.Oti ego dld ton hrono pou hano sto na pezo,alli adres ton hanoun sto na vlepoun me tin parea tous bala.Simiosi ego den vlepo KATHOLOU bala. Tora an peso se kamia ilithia pou snobari ta games typou "megalo pedi,pehnidakia pezis",pros stigmin to xehnao to thema,ke otan to xanaferno ine poli ikanopiimeni gia na paraonethi,an me enois hahhahaha,simvoules ala hex!!!ta pehnidia parte re,den ta thelo allo!
horsepower Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ακούστε σκηνικό..Είμαι με την κοπέλα μου πριν 3 βδομάδες περίπου και κανονίζουμε για καφέ..όπως περπατάμε για να πάμε στην καφετέρια περνάμε έξω από το Multirama..Λέω δεν πάω να πάρω το Orange Box αφού και κουβαλούσα λεφτά και ήμουν έξω από το Multi..το παίρνω, πάμε για καφέ και σε μια στιγμή μου κάνει "Σήμερα θα κοιμηθώ εγώ στην έξω μεριά του κρεβατιού"..ωωωχχ λέω πως της λένε τώρα ότι θέλω να πάω να παίξω Portal..Της το πετάω μετά από λίγο και ξέρετε τι επακολούθησε..και "Ενα παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από μένα" και "Δεν με σκέφτεσαι καθόλου" και μουρμούρα για καμια ώρα..Τελικά παραλίγο να χωρίσουμε αλλά την έπεισα ότι δεν είναι λιγότερο σημαντική από ένα παιχνίδι και πως μπορούσε και το έλεγε αυτό κτλ κτλ..(αν και όντως εκείνη την στιγμή το πιο σημαντικό ήταν το Portal και το Episode 2:mrgreen:)..Είναι στον χαρακτήρα και στο πως θα της το πλασάρεις.. Επίσης μπορείτε να λέτε ότι είστε στην σχολή για μάθημα και να είστε σπίτι και να σκοτώνετε Antlions...:mrgreen:
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 εγώ που θέλω και να games να παίζω και μπάλα να βλέπω, μπορεί να μου πει κάποιος πως να τα βγάλω πέρα? δεν αστειεύομαι, ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ! (by the way, λέω να ανοίξουμε ένα ανάλογο topic στο ''μπλα-μπλα'', γιατί αυτό έχει ήδη ξεφύγει)...
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 hexenlord ego eimai megalos silektis an dis ti silogi mou den tha to pistevis apo to 96 me playstation mexri simera 3 diaforetikes consoles kai pc ... kai ta games pou prosferis den pianoun oute ena euro
chek2fire Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Θα σου έλεγα να τα κρατήσεις.Μετά από καιρό θα το μετανιώσεις.Ετσι την έχω πατήσει στο παρελθών με την συλλογή μου του spectrum αλλά και αργότερα της amiga.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 ego den petao pote tipota to na eisai silektis einai san arostia-trela gemizeis san to rakosilekti ena domatio games pou ta exeis varethi na ta pezeis .... otan diavazo ta parapano san sadomazoxismos mou fenonte
disqualified Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Θα σου έλεγα να τα κρατήσεις.Μετά από καιρό θα το μετανιώσεις.Ετσι την έχω πατήσει στο παρελθών με την συλλογή μου του spectrum αλλά και αργότερα της amiga. δε φανταζομαι να εχεις πεταξει τον spectrum!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 εγώ που θέλω και να games να παίζω και μπάλα να βλέπω, μπορεί να μου πει κάποιος πως να τα βγάλω πέρα?δεν αστειεύομαι, ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ! (by the way, λέω να ανοίξουμε ένα ανάλογο topic στο ''μπλα-μπλα'', γιατί αυτό έχει ήδη ξεφύγει)... Kai tha sunexiseis na to zeis mexri na kopseis ena apo ta tria...edo emeis den prolavenoume to 1 tha prolaveis esy ta 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.