Προς το περιεχόμενο

File server gia internet cafe kai alles apories

koukoubei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Θα στησω12ΗΥ σε ένα καφέ.Βαση των χρημάτων που μπορούμε να διαθέσουμε έχω καταλήξει στην σύνθεση των υπολογιστών και στην εφαρμογή χρονοχρέωσης.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ο αποθηκευτικός χώρος που πρέπει να έχει ο server στον οποίο θα αποθηκεύοντε τα saves των παιχνιδιών καθώς και οτιδήποτε άλλο θέλουν τα μέλη.(τραγούδια - αρχεία).

Επίσης κατι αλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με τα games.Είναι καλύτερα να τρέχουν τοπικά σε κάθε ΗΥ ή να τρέχουν μέσω του server.Δική μου σκέψη είναι να τα εγκαταστήσω τοπικά σε καθε ΗΥ αλλα λόγω απειρίας στον συγκεκριμένο χώρο θα ήθελα την γνωμη σας.

Αυτά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

ti idous net cafe thes na aniksis me 12 pc?? nomizw ine liga kai den nomizw oti aksizi game server oso gia sherd mporis akoma kai na balis ena skliro ston cashier na ine shared egw arxika afto ixa kani me 16pc kai den ixa problima!!!

Δημοσ.
ti idous net cafe thes na aniksis me 12 pc?? nomizw ine liga kai den nomizw oti aksizi game server oso gia sherd mporis akoma kai na balis ena skliro ston cashier na ine shared egw arxika afto ixa kani me 16pc kai den ixa problima!!!

Το μαγαζί δουλεύει ήδη σαν καφέ.Απλά θα μπούν μέσα σε μια ακρη 12 η/υ για αρχή. Στην πορεία βλέπουμε.

Θέλω ο η/υ του ταμείου να μην κάνει τπτ άλλο παρα να χρεώνει και να ξεχρεώνει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...