Προς το περιεχόμενο

NVidia 9800 Series.Φήμες λένε...

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρέ ότι ο πυρήνας θα πηγαίνει στα 740-750, το πιστεύω και γω, το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι θα πηγαίνει εκει μόνο με νερό (ήδη έχουν βγει κάποια waterblocks για αυτήν την κάρτα) καθώς με αέρα θεωρώ ότι θα 100σταρίζει για την πλάκα ακόμα και με default ρολόγια, ή τα ανεμηστηράκια θα μας παίρνουν τα αυτιά. Και όλα αυτά πες χαλάλι, αν αξίζει απο πλευράς επιδόσεων, είμαι πάντως προκαταλειμένος αρνητικα και ψιλοαπογοητευμένος για να πω την αλήθεια.Υπομονή πάντως μέχρι το πρώτο review που θα ξεκαθαρίσουν όλα.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπότε η κυκλοφορία τους αναμένεται κοντά στις 5 μαρτίου? Ξέρουμε τι τροφοδοτικό θα χρειαζεταί για να παίζει άνετα ? Εγώ εχω ενα collermaster 700w

• Super Moderators
Δημοσ.
Με λίγα λόγια θα'ναι μια 8800GTS 512 με καλύτερα clocks. ^^

ποια η 9800GX? με χαμηλότερα clocks θα είναι από την 8800 GTS 512mb (ok η μνήμη είναι 27-28mhz πιο πάνω :P )

Δημοσ.
Μωρέ ότι ο πυρήνας θα πηγαίνει στα 740-750, το πιστεύω και γω, το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι θα πηγαίνει εκει μόνο με νερό (ήδη έχουν βγει κάποια waterblocks για αυτήν την κάρτα) καθώς με αέρα θεωρώ ότι θα 100σταρίζει για την πλάκα ακόμα και με default ρολόγια, ή τα ανεμηστηράκια θα μας παίρνουν τα αυτιά. Και όλα αυτά πες χαλάλι, αν αξίζει απο πλευράς επιδόσεων, είμαι πάντως προκαταλειμένος αρνητικα και ψιλοαπογοητευμένος για να πω την αλήθεια.Υπομονή πάντως μέχρι το πρώτο review που θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Νομίζω το ανέφερα προ ημερών ότι ετοιμάζουν μια έκδοση G92 στα 55μ. Πρώτον θα κατέβει αρκετά το μέγεθος του chip και δεύτερον θα επιτρέψει λογικά αρκετά υψηλότερες συχνότητες χωρίς να γίνεται θερμάστρα η κάρτα. Λογικό και επόμενο δεν την αναμένω ωστόστο νωρίτερα από μια αναπνοή γύρω από την κυκλοφορία του RV770.

΄Οποιος ενδιαφέρεται για αναβάθμιση και έχει ήδη μια 8800-κάτι το έχω ξαναπεί ότι θα ήταν σοφότερο να περιμένει το δεύτερο εξάμηνο και όχι δεν εννοώ το G92b.

Δημοσ.

Φημες λενε ... οτι η πολυαναμενομενη 9800GTX ειναι ξαναζεσταμμενο φαγητο, ητοι μια 8800GTS 512 με ανεβασμενο λιγο το core, ανεβασμενες λιγο τις μνημες (ισως 0.1ns γρηγοροτερες) με δυνατοτητα για 3-sli (οπως οι παλιες GTX/Ultra) και 2 power connectors. Κατα τα αλλα μια απο τα ιδια.

Δημοσ.
Το oc της ραμ προσφέρει αραγε κάτι σε παιχνίδια? 'η μονο το core oc παίζει ρόλο?

Κυριως στα benchmarks φαινονται οι διαφορες και οχι στα παιχνιδια. Το ποσο φαινεται η διαφορα εχει να κανει με το ποσο παραπανω παιζουν οι μνημες. Αν για παραδειγμα απο 1800 που παιζουν τις κανεις να παιζουν 2200 θα υπαρχει αισθητη διαφορα (και στα benchmarks και στα games), αν απο 2200 τις κανεις να παιζουν 2230 δεν προκειται να δεις τιποτα τo σπουδαιο.

Δημοσ.
rumors επίσης λένε ότι τελικά η 9800GTX δεν θα υποστηρίζει Triple SLI...

Αν αυτο ισχυ(σ)ει τοτε μιλαμε "για μια τρυπα στο νερο" γιατι δεν θα υπαρχει κανενας λογος να δωσει καποιος 150~200 ευρω παραπανω για μια καρτα που δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο σε σχεση με τις τωρινες GTS, περα απο ελαχιστα καλυτερα ρολογια σε gpu και μνημες. Δεν το βρισκω και πολυ λογικο εμπορικα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα έχει σκοπό κανείς απο εσάς να κάνει Triple SLI.... Ερώτηση στον HighT3ch που είπε οτι αν αυτό ισχυ(σ)ει τοτε μιλαμε "για μια τρυπα στο νερο" εκτος και αν εννοούσες τα clocks σε gpu και μνήμες οποτε έχεις εν μέρει δίκαιο.Πάντως εγω περιμένω πως και πως τηn 9800gx2 για να αλλάξω την 8600 gt,και αυτός ειναι και ο λόγος που δεν παίρνω κάπια αλλη τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...