Προς το περιεχόμενο

μνημες για amd 6000+

asteris777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως αναφερω στον τιτλο εχω ενα συστημα με μια asus m2n-sli deluxe και εναν athlon 6000+ x2 και θελω να του βαλω επανω μνημες 2gb στα 800mhz γιατι νομιζω οτι δεν περνει παραπανω.

εχω κατα νου:

αυτες τις cellshock

αυτες τις teamgroup

αυτες τις ballistix

το budget ειναι 130 euros τραβοντας το απο παντου οποτε οτι γλυτωσουμε καλα ειναι :o

περιμενω τις γνωμες σας B)

Δημοσ.

Επειδή θα αγοράσω και εγώ αυτόν τον επεξεργαστή σύντομα σκεφτόμουν για 2 από αυτές:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554789

Τι λέτε;;

OOOOps!! Sorry για το διπλό ποστ δεν κατάλαβα πως το έκανα!!!

Και μιας και έκανα edit αν έχει κάποιος και καμιά άλλη καλή και ίσως φθηνότερη πρόταση ευπρόσδεκτη.(σημείωση: δεν θα ασχοληθώ με o/c)

Δημοσ.

Λες να πέσουν κι άλλο οι τιμές; Δε νομίζω ρε γαμώτο, είναι χώμα. Παρακάτω δεν πάει! Βέβαια το ίδιο είχα πει και όταν είχα αγοράσει το κιτάκι Crucial 667 που έχω τώρα περίπου 100κάτι ?. Διαψεύστηκα όμως.

Πλάκα πλάκα, από αυτές που έδωσα link λιγουρεύομαι αυτόν τον καιρό τις Transcend. Αυτές που έχω τώρα με κόψανε στο O/C και μου έμεινε απωθημένο!

Δημοσ.

εμενα παλι μου εχουν ερθει ολα τα parts (επεξεργαστης+mobo+gpu) ενω οι μνημες οι ballistix tracer που παραθετω στο 1ο ποστ ειναι ακομα στο σταδιο ελεγχος ομαλοτητας παραγγελιας :shock:

Μηπως να παω να τσιμπησω απο το πλαισιο τις cellshock η καποιες αλλες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...