Προς το περιεχόμενο

δυνατότητα καταγραφής συνομιλίας?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει συσκευή που να έχει αυτή τη δυνατότητα, να μπορεί δηλ. με το πάτημα ενός πλήκτρου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης να καταγράψει το υπόλοιπο της συνομιλίας.

Αν έχεις κινητό με Symbian μπορείς να εγκαταστήσεις κατάλληλη εφαρμογή (πχ Call Recorder) και να καταγράφεις ο,τι θέλεις με αρκετές επιλογές (καταγραφή συνομιλιών με συγκεκριμένα νούμερα κλπ)

Δημοσ.

ναι στα Sony Ericsson γίνεται, αλλά νομίζω στα περισσότερα, δινει στον συνομιλητή ένα ηχητικό σήμα (μπιπ) κάθε λεπτό, οπότε ο υποψιασμένος συνομιλητής θα σε καταλάβει...

Δημοσ.

2 sony ericsson έχω (εκ των οποίων το ένα symbian) και κανένα δεν υποστηρίζει ηχογράφηση συνομιλίας τηλεφώνου. Επίσης ο τόνος λεπτού είναι τόνος λεπτού και δεν αφορά καμμία ηχογράφηση.

Δημοσ.

sto 9300i ontos κανει ενα μπιπ καθε λεπτο οταν χρησιμοποιεις την ενσωματωμενη λειτουργια ηχογραφησης τηλεφωνου Αλλα το call recorder pro den to kanei auto.Episis ειναι παρανομο νομιζω πλεον να ερχεται καινουριο κινητο με ενσωματωμενη λειτουργια ηχογραφησης γιατι ειχε γινει μυνηση στην siemens nomizo gia to sl45

Δημοσ.

ναι ειναι παρανομο εδώ και χρόνια, αλλά τα περισσότερα κινητά το κανουν..

Τα SE K800 και K750 που διαθέτω κάνουν ηχογραφηση..

Δημοσ.

εχω το sony k8ooi.

ειχα κανει shortcut με το joystick οταν το κανω αριστερα να αρχιζει η καταγραφη, ειτε κανονικη, ειτε συνομιλιας.

δυστυχως, μετα το τελευταιο filmware update που του εκανα, βγαζει μυνημα οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη, κατα την καταγραφη συνομιλιας.

αν καποιος δεν εχει κανει update μην το κανει. θα χασει το call recording.

απαγορευεται πλεον να καταγραφουν τα κινητα την συνομιλια λενε.

κατα τα αλλα, η αμερικα, αλλαξε το νομο να παρακολουθουν τα παντα χωρις εισαγγελικη αρχη.

κριμα, οδηγουσα (με bluetooth) κρατουσα ηχητικες σημειωσεις αφου δεν μπορουσα να γραψω. θα μου λειψει.

Δημοσ.

Στο Κ750 εχω βαλει συντομευση και γινεται με το πατημα του κεντρικου πληκτρου.Με το joystick ομως δεν το εχω καταφερει.Μπορω να το κανω με καποιο τροπο????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...