Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με επιλογή mp3 player

glaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας για την επιλογή ενός mp3 player στα 2gb . . .σχετικά φθηνό, όχι κάποια ακριβή πρόταση . .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά Media markt & plaisio ...

Θα βρείς μςγάλη ποικιλια κ το μόνοπου μένει είναι να δείς ποιο θα σου αρέσαι καλύτερα εμφανισιακά!:-D

Δημοσ.

@ glaza: Όπως ο Nomikaria θα προτείνω και εγώ το creative Zen Stone plus, το έχω εδώ και μισό μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλό, μικρό, πρακτικό. Το βλέπει το PC σαν removable disk κ δεν θέλεις ούτε ειδικά προγράμματα, ούτε ειδικά καλώδια (δουλεύει με όλα τα mini usb καλώδια). Βέβαια δεν παίζει ούτε βίντεο ούτε είκόνες. Είναι ένα απλό καθαρό music player (κ ράδιο....). Και αυτός είναι ο λόγος που το επέλεξα από την αρχή!!!!

μόνο που δεν έχω βρεί στην Ελλάδα τις θηκούλες του.... :-( Nomikaria μήπως έχεις βρεί τπτ πουθενά???

[offtopic mode: on]

@ costas_st σε μία μέρα είδα σε 2 διαφορετικά threads να προτείνεις "αυτά που έχεις και πουλάς" εσύ χωρίς να δίνεις ούτε link από κάποιο μαγαζί σου ούτε τπτ. Μόνο το κινητό σου και το skype-msn σου.

1ον: θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρό επαγγελματία-πωλητή?

2ον: είχα την εντύπωση ότι το forum αυτό είναι για να ανταλάσουμε απόψεις και να συμβουλέψουμε-πάρουμε συμβουλές από φίλους του υπολογιστή-τεχνολογίας και όχι να προμοτάρουμε τα εμπορεύματα μας. Υπάρχει ειδική κατηγορία με Αγγελίες αν θες να πουλήσεις κάτι, δεν είναι ανάγκη να postάρεις συνέχεια "πάρε αυτά που έχω και πουλάω εγώ"....

[offtopic mode: off]

Δημοσ.

Αpsiman,δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουν φερει θηκες,παρα μονο για το Stone 1GB,αλλα το αγορι μου(γιατι ειμαι κοπελα.. :P )πηρε μαυρο skin απο το e-bay...Εκει εχει τα παντα νομιζω..Για δες το κι εκει λιγο..

Δημοσ.
Αpsiman,δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουν φερει θηκες,παρα μονο για το Stone 1GB,αλλα το αγορι μου(γιατι ειμαι κοπελα.. :P )πηρε μαυρο skin απο το e-bay...Εκει εχει τα παντα νομιζω..Για δες το κι εκει λιγο..

από ebay έχω βρει και εγώ αλλά λυπάμαι να δώσω 7? μεταφορικά για 10? αγορά:-(:-(....θα περιμένω να μαζευτούν και τπτ άλλα πράγματα που θέλω να αγοράσω από εκεί κ θα τα πάρω όλα μαζί....:-D:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...