Προς το περιεχόμενο

Aγορα Ηχειων για games

Marat72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ηχεια surround για games .

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες καλες λυσεις , το ποσο που θα ξοδεψω ειναι περιπου 100 euro.

Δημοσ.

τον πρωτο λογο,τον εχει παντα η καρτα ηχου.αν αυτη εχει καποιο ειδικο mode για surround ηχο στα παιχνιδια,τοτε θα δεις διαφορα.

αν δεν εχεις τετοια καρτα,απλα κοιτας να παρεις ενα καλο και αξιοπιστο 5.1 συστημα,που να βγαζει οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα στον ηχο.

τα πιο αξιοπιστα ηχεια,οσων αφορα τον ηχο τους,και την ποιοτητα κατασκευης τους,κατα την γνωμη μου ειναι τα Logitech.

εχουνε τρομερη αποδοση,και σε ταινιες με 2.1 η 5.1 ηχο,και στο gaming.

ενα πολυ καλο σετ 5.1 ηχειων,ειναι αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978217&product=914371

το οποιο το εχει φιλος,και το εχω δοκιμασει καμποσες φορες.για τα λεφτα του,ειναι παρα πολυ καλο.

Δημοσ.

boreis na koitaxeis ta logitech kyrios koitaxe gia 5.1 h 7.1 ego exo ta t7900 tis creative pou gia tin timi tous einai apla ekpliktika....an thes akoma kati parapano koitaxe ta logitech....fysika des kai tin karta ixou sou i an einai on board kalytera na parieis mia...an exeis agrio kollima me ta paixnidia kai thes trelo ixo des tis xfi tis creative pou einai oti kalytero gia surround ixo gia games

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικα της καρτας ηχου που χρειαζεσαι υπερκαλυπτονται απο την 7.1 της μητρικης σου που ειναι η SupremeFX (ADI 1988b).εδω τα εχει η δικια μου 7.1 της μητρικης(C-MEDIA) που ειναι και τριων χρονων και χειροτερη απο τη δικη σου!μην αγορασεις καρτα δωσε τα λεφτα για τα ηχεια.

(The SupremeFX audio card is designed to provide you the best game sound experience. With 24bit/192kHz full sampling in all surround channels, no matter if you're hearing your game through headphones or 7.1 surround speakers, we'll deliver the effects loud and clear!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...