georgemvg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Γεια και παλι! Πριν λιγο καιρο με ειχατε βοηθησει για ενα HP ενος φιλου. Μου ειπε οτι του κολλαει λιγο και οτι θελει να περασουμε τα XP. Θα το κοιταξω βεβαια αν εχει "πιασει" τιποτα, γιατι το λαπτοπ ειναι αρκετα γρηγορο κανονικα, αλλα λεω να δοκιμασουμε τα ΧΡ. Ερωτησεις που εχω: - τα drivers που βλεπω να υπαρχουν στην ΗΡ για ΧΡ ειναι ελαχιστα, για τα quick launch buttons και το touchpad. Tα υπολοιπα που ειναι? Κατεβαζω τα αντιστοιχα για vista ή δεν κανουν? - η διαδικασια ποια ειναι? Εχω ακουσει κατι οτι στην αρχη δεν αναγνωριζει τον σκληρο ή κανω λαθος? Τι κανω για αυτο? - Για να μπουν τα ΧΡ, θα γινει φορματ προφανως. Το partition της ΗΡ ειναι εικονικο, δηλαδη θα σβησει με το φορματ και μετα "ξαναρχεται" μονο με το recovery disk, ή θα υπαρχει εκει και με τα ΧΡ. Αυτα προσωρινα...
argiris77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Γεια και παλι! Πριν λιγο καιρο με ειχατε βοηθησει για ενα HP ενος φιλου. Μου ειπε οτι του κολλαει λιγο και οτι θελει να περασουμε τα XP. Θα το κοιταξω βεβαια αν εχει "πιασει" τιποτα, γιατι το λαπτοπ ειναι αρκετα γρηγορο κανονικα, αλλα λεω να δοκιμασουμε τα ΧΡ. Ερωτησεις που εχω:- τα drivers που βλεπω να υπαρχουν στην ΗΡ για ΧΡ ειναι ελαχιστα, για τα quick launch buttons και το touchpad. Tα υπολοιπα που ειναι? Κατεβαζω τα αντιστοιχα για vista ή δεν κανουν? - η διαδικασια ποια ειναι? Εχω ακουσει κατι οτι στην αρχη δεν αναγνωριζει τον σκληρο ή κανω λαθος? Τι κανω για αυτο? - Για να μπουν τα ΧΡ, θα γινει φορματ προφανως. Το partition της ΗΡ ειναι εικονικο, δηλαδη θα σβησει με το φορματ και μετα "ξαναρχεται" μονο με το recovery disk, ή θα υπαρχει εκει και με τα ΧΡ. Αυτα προσωρινα... Μπές,δές και ξεκίνα και κατέβαζε....http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319 η hp δεν έχει βγάλει ακόμα drivers αν και έχουν πει ανεπίσημα ότι ξεκίνησαν να βγάζουν για όλα τα μοντέλα σιγά σιγά..αν εννοείς το recovery partition, μετά απο φορμάτ δεν σβήνει αν δεν το επιλέξεις εσύ να σβήσει, πάντως εγώ το διέγραψα αφού δημιούργησα τα recovery cd's. Ακολούθησε την διαδικασία που περιγράφεται και θα είσαι οκ και fast..
georgemvg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Thanks!!! Τελειο! Ποτε θα επιλεξω αν θελω να σβησω το recovery partition? Εκει που δειχνει σε ποιο διαμερισμα θα εγκαταστησω τα windows φανταζομαι, θα δω και το παρτιτιον αυτο και θα διαλεξω αν θα το σβησω ή οχι, σωστα? Αν με το recovery disk δημιουργειται παλι το παρτισιον, δεν εχει κανενα νοημα να το κρατησω βαζοντας τα ΧΡ. Αλλη ερωτηση...αν βαλω τα ΧΡ και ολα πανε ρολοι, υπαρχει παλι η επιλογη να φτιαξω και ενα recovery disk και για τα ΧΡ?
argiris77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Με το recovery disk δεν θα ξαναδημιουργήσεις το recovery partision αλλά θα επαναφέρεις τον φορητό σου στην αρχική κατάσταση που το παρέλαβες -αν θες να ξαναφορτώσεις τα vista ή αν τύχει κάποιο πρόβλημα.Υπάρχουν προγράμματα για να κάνεις recovery disk και για τα xp, δηλαδή να δημιουργήσεις Image του σκληρού σου δίσκου. To recovery partision -αν είναι να το διαγραψεις- καντο κατά την διάρκεια μια καθαρής εγκάτάστασης των xp εκεί που αναφέρεις εσύ ο ίδιος.
Frantic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Αυτό για τα XP ισχύει και για άλλα μοντέλα της HP Pavilion? Όπως το Pavilion dv6660ev?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.