DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 θελω να εχω ενα δευτερο ξεχωριστο joomla site τι πρέπει να κάνω; να φτιαξω καινουργιο virtual host στον apache ή να το βάλω σε ενα φάκελο μεσα στο www/joomla/site2/joomla για παραδειγμα και πως θα κανω installation σε linux ? το πακετο κανει εγκατασταση αυτοματα στο /www/joomla/ που έχω το αλλο site. Ετσι δεν εχω καινουργιο /installation/index.php μηπως το εχει κανει κανενας ;
CyberCr33p Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Φαντάζομαι το πρώτο το εγκατέστησες με χρήση του fantastico. Σου προτείνω γενικά να αποφεύγεις τη χρήση του. Η διαδικασία για εγκατάσταση του joomla είναι αρκετά απλή και υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο http://www.joomla.gr Όσο αναφορά το 2ο joomla το θέλεις κάτω από το ίδιο domain ή σε ξεχωριστό;
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 οκ Το πρωτο το εγκατεστησα αυτοματα απο την εγκατασταση προγραμματων του mandriva. και εφτιαξε μονο του directories στον apache. Αφου εκανα αυτο εβαλα εναν virtual host . Τωρα προσπαθησα να βαλω αλλο virtual host αλλα δεν το εβλεπα , μαλλον κατι εκανα λαθος στις ρυθμισεις του apache τωρα κατεβασα το joomla.zip (οχι rpm) και το εβαλα σε ενα φακελο μεσα στο www/joomla/site2/ (και τρεχει απο 192.168.1.10/site2/ ετσι κι αλλιως επειδη χρησιμοποιω το no ip free δεν υποστηριζει δευτερο host αλλα μονο redirect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.