Exoskeletor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ti leei ayth h komodia pedes? pige apisteyta kala sto eksoteriko. emena sta trailer poly aplh mou fenete
tzinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 koitakse epeidh einai idioi syntelestes kai ithopioi me to knocked up den exo polles elpides oti tha nai kalo. Alla isos na exei pio poly plaka mou fenetai to thema pio endiaferon
horsepower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Εδώ λέει ότι είναι πολύ καλή..πάντως το imdb έχει μηδενιστεί πλήρως..όποια ταινία βγήκε τα τελευταία 2 χρόνια μπαίνει στο τοπ. Οπότε δεν πρέπει να το εμπιστευόμαστε πλέον όσον αφορά στις βαθμολογίες του..Την ταινία δεν την έχω δει για τον λόγο που είπε ο tzinos. Kάποια στιγμή θα το επιχειρήσω..αν την δεις πες εντυπώσεις..
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 εγω παντως ειχα γελασει πολυ στο σινεμα. και θεωρω το knocked up ενα πολυ ρεαλιστικο εργο, που ηταν αστειο.
Exoskeletor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 horsepower den eine etsi. den mpenei kathe teneia sto top. poles mpikan sthn arxh alla meta apo ligo pesane. imdb is superb
horsepower Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δεν λέω είναι superb όλα του εκτός από τις βαθμολογίες..
marantonis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 σωστα. Μην κοιτατε ποτε την βαθμολογια του imdb. Ακομα κι αν εχει δυο, η ταινια μπορει να ειναι πολυ καλη και ακομα κιαν εχει 8 μπορει να ειναι χαλια και βαρετη. Αυτο δεν αλλαζει ομως την απιστευτη χρησιμοτητα του site. παρολαυτα εξακολουθει να ειναι θεμα γουστου.
Exoskeletor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 to ean o betoven as poume tha eprepe na parei 8 h 9 sta 10 nai eine thema goustou. ean tha elege kaneis pos prepei na parei 2 omos tote de th paleyei aytos pou tha to elege k den tha eixe epafh me thn mousikh tou katholou. Oles oi bathmologies tou ektos apo +- 2 bathmous mia xara eine. Ego toulaxiston mpeno kathe mera k pote den etyxe na bro teneia pou na aksizi 2 as poume k na exei 8. (Allo bebea to ti aksizi mia teneia k alo to poso tha thn eyxarhsththi o kathenas. Milame gia mia psixrh oloklhromenh apopsh)
marantonis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 na aksizi 2 as poume k na exei 8. Τις περισσοτερες φορες συμβαινει το αντιθετο. Εχω δει πολλες ταινιες και μεσα σ'αυτες αρκετες κακες. Καμια ταινια ομως δεν αξιζει 2. Το 2 θα μπορουσε να μπει αν δεν υπηρχε ψυχρη αποψη οπως λες, και αυτη την αποψη δυσκολα θα την βρεις.
SiMP Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Το knocked up το θεώρησα πολύ καλο. Ισως να μην σας ακούμπησε δεν ξέρω/ Θα πάω να δω και αυτο στο σινεμά λιαν συντόμως
iNorganic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 proswpika h tainia mou arese para polu, antithetws me to knocked up eixa apogohteutei arketa epeidh htan pio koinwnikosinaisthimatiki tainia k einia ligo eksw apo ta nera mou ,an k exei trelh perash stous kinimatografous. nomizw pws exei tous idious paragwgous me to 40 etwn parthenos opou k auti h tainia mas prosfere arketo gelio ara einai recommended h tainia ;p
porco_rosso21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Η καλυτερη ταινια,απο τοτε που ο ανθρωπος αποφασισε να χρησιμοποιησει εργαλεια κ οπλα για να βρει τροφη....καλα μιλαμε,το τι γελια ριξαμε,δεν περιγραφονται...ειναι οντως οι ιδιοι παραγωγοι κ μερικοι απο τους πρωταγωνιστες του παρθενος ετων 40 κ knocked up,που κ τα δυο μου αρεσαν παρα πολυ,αλλα αυτο,περαν της πλακας,κ γ@μω τις κωμωδιες...δειχνει αρχικα σαν μια κοπια του american pie,αλλα καταληγει ετη φωτος πιο καλο,με περισσοτερο συναισθημα κ κυριως με γνησιο χιουμορ κ ατακες...πιο πολυ με kevin smith ταινια θα μου κολλαγε...τα σπαει παντως,οπως κ ναχει...καλα,τα παλικαρια που επαιζαν,που τους βρηκανε ρε,μαζι με τους μπατσους,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λεμε,πολλα γελια...
Gelion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 παιδια εγω γελασα με τιν καρδια μου. σιγουρα απο τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει τα τελευταια χρονια. οντως πολυ σχεση με το knokced up δεν ειχε το γελιο ομως που εβγαζε... τι να πω! τι σινιστω ανεπιφιλακτα
Panathinaikara Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 μόλις την είδα. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Καφρικη κωμωδία με τρελές ατάκες. Επίσης να δώσω τα respect στην GTRD team για την άψογη μετάφραση, πολύ γέλιο. Σε όσους άρεσαν τα American Pie, Προσέλθετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.