Arioch79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Έχω connx σε δουλειά και σπίτι. Από σήμερα το πρωί τα torrents είναι dead. Έχω δοκιμάσει πολλά torrents και πολλούς trackers. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή είμαι απλά εγώ ο γκαντέμης?
horsepower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 same here.."Tracker status : Connection closed by peer..traffic..υπομονή..
FireJim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Το προβλημα το εχει και ενας φιλος μου με rapidshare.
Arioch79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Τι να πω, ελπίζω να είναι προσωρινό, εκτός αν αποφάσισε να αυτοκτονήσει η ΟΤΕΝΕΤ. Πάλι καλά που πρόλαβε να μου στείλει ο θείος το Gears of War!
androu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 rapidshare δουλεύει απο οτι ξέρω, ίσως για εξοικονόμηση bandwidth τα έκοψε .. διαφορετικά μετά το σημερινό με την οπτική ίνα και αυτό τους βλέπω να πηγαίνουν για πτώχευση...
horsepower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Καλά δεν παίζει να τα μπλοκάρει με τίποτα..Αυτομάτως χαλάω το συμβόλαιο..για λόγους εξοικονόμησης το κάνει προσωρινά..εμένα πάντως κατεβάζει σιγά σιγά σε μερικά..
apostol1s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 απο εναν γνωστο μου ακουσα οτι εκοψαν τα δικτυα p2p.και εγω απο το πρωι εχω ολα τα τορρεντ νεκρα.αυτο ειναι μονιμο η πρωσορινο?αν ξερει καποιος ασ μας ενημερωσει
legro Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Kαι γω το ιδιο προβλημα εχω! Καλα οι τυπαδες στον ΟΤΕ ειναι τραγικοι!!!! Ξερει κανεις γιατι δεν ειχαμε net απο την πρωι μεχρι το απογευμα?
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007 Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι, σήμερα, μετά τις 11:00, λόγω εργασιών, εκδηλώθηκε σοβαρή καλωδιακή βλάβη σε κεντρικό δακτύλιο του ΟΤΕ. Συγκεκριμένα, κόπηκαν καλώδια οπτικών ινών σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, στα σημεία Κάστρο Βοιωτίας και Χιλιομόδι Κορινθίας, με αποτέλεσμα, κατά περιοχές, να μην είναι εφικτή η σύνδεση με το διεθνές Internet. Συνεργεία του ΟΤΕ βρίσκονται ήδη στα παραπάνω σημεία και έχει αρχίσει η διαδικασία αποκατάστασης. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία αποκατάστασης. Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2007 Ο ΟΤΕ ενημερώνει τους πελάτες του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως στις 17:30 η σοβαρή καλωδιακή βλάβη που παρουσιάστηκε νωρίτερα. Η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία πρόσβασης στο διεθνές Internet και, ανά περιοχές, γενικά σε υπηρεσίες ΙΡ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στη Βόρεια Ελλάδα. Η βλάβη οφειλόταν στην διακοπή του ιδίου οπτικού δακτυλίου σε δύο διαφορετικά σημεία (κύρια και εναλλακτική όδευση), στο Κάστρο Βοιωτίας και στο Χιλιομόδι Κορινθίας και προκλήθηκε από εργασίες τρίτων. Από http://www.ote.gr/anakoin.asp?cat=4
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 1.Internet δεν είχαμε λόγω του ότι δημιουργήθηκε βλάβη σε δακτύλιο με οπτική ίνα του OTE (έχει βγει σχετική ανακοίνωση) 2).Εμένα στο σπίτι (Λάρισα) λειτουργούν κανονικά...ίσως δεν έχει κάνει update τους DNS Servers..Δεν ξέρω...Πάντως μπορεί τα περιόρισε μέχρι να βρεί bandwith (σιγά μην έφτιαξαν πλήρως την βλάβη..Για μόνιμα Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι
Arioch79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Βασικά είχαν γενικά προβλήματα αυτές τις μέρες. Ίσως να κόψανε τα p2p για να εξοικονομήσουν bandwidth μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Αναμένουμε... EDIT: Το ποστάρισα αυτό πριν δω τα παραπάνω posts.
horsepower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει περίπτωση να τα μπλοκάρει οριστικά..καμία.. πάντως θα σας συνιστούσα να κλείσετε όλοι τα κατεβαστήρια..(για να το έχω μόνο εγώ ανοιχτό και να κατεβάσω πρώτος..μουαχαχαχα)
horsepower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 τι εννοείς είχαν πρόβλημα γενικά αυτές τις μέρες?
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Και στο adslgr λένε ότι έχουν πρόβλημα γενικά με τις p2p εφαρμογές, όχι μόνο με τα torrent. Λογικά θα πρέπει να είναι παρελκόμενο της μεγάλης σημερινής βλάβης.
horsepower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Εγω είμαι κομπλέ τώρα..επανήλθαν όλα στον normal ρυθμό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.