madwolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας λοιπον... το προβλημα μου ειναι το εξης: εχω μια ati 9600 pro και οταν συνδεω το s-video με την τηλεοραση και μετα σεκαρω στις ιδιοτητες το "Επεκταση σ αυτη την οθονη" και μετα παταω εφαρμογη ξετσεκαρεται αυτοματα η επιλογη μου και δεν βλεπω τιποτα στην tv μου. Αν καποιος γνωριζει τιποτα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δεν ενεργοποιειται ετσι το tvout. Απο το Ati Catalyst Control Center θα πας.
madwolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 thanks για την απαντηση και ξεχασα να αναφερω πριν αυτο: που κανει πιο δυσκολο το εργο μου...το error μου το εβγαζε και πριν το format αυτο και μετα.
madwolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ελυσα αυτο το προβλημα και εμφανιζεται ενα αλλο παραθυρο σφαλματος...
madwolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 τελικα το εκανα μαγκες οκ! ηταν να μη μου σπασει τα νευρα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Βγαλε τους drivers της Ati και κατεβασε τους Radeon Omega Drivers, για την καρτα σου θα ειναι μια χαρα! (κι εγω ειχα Ati 9600 pro και ΧΤ). Κατεβασε τους απο εδω http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php Α φτου! Πως το εκανες αληθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.