silverthan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα παίδες, Το ξαδερφάκι μου έχει μια εργασία στη Τεχνολογια για τη Β' Γυμνασίου και ψάχνει τις αρμοδιότητες του διευθυντή οικονομικών και του διευθυντή προμηθειών. Μέχρι στιγμής έχω βρει τα εξής: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ• Υπολογίζει την τιμή πώλησης των προϊόντων (θα είναι η επιστολή προς το Γενικό διευθυντή). • Είναι υπεύθυνος για τις αμοιβές του προσωπικού. και ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ• Προγραμματίζει , οργανώνει και πραγματοποιεί την προμήθεια όλων των εφοδίων που απαιτούνται για τη λειτουργία της εταιρείας. • Σχεδιάζει και χρησιμοποιεί κατάλληλα κωδικοποιημένα έντυπα για την αγορά εφοδίων. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η διαφάνεια των προμηθειών. Έχει να προσθέσει κανείς κάτι άλλο γιατί μου φαίνονται λίγα? Thx!
SGP Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_03/12/2006_207515
gtroza Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 νομίζω ότι θά'πρεπε να αναπτύξει και το " "οι προμήθειες" των προμηθειών " ! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.