themis1983 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 gia sas exw ta vista ulti. kai otan anoigw to control panel kanei pws fortonei alla meta pao ligo vgazei ekeino to minima pou otan kapia efarmogi den antapokinetai leei kleisimo efarmogis i na vrei lysi to exw kanei apeires fores kai restart ekana... timporei na ftaiei?
konandrio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 kapios den kserei? Κανε ενα scan με security, βγαλε το ποιο προσφατο προγραμμα που εγατεστησες, κανε επαναφορα συστηματος, κανε format.
21century Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Καλυτερα μια επαναφροα συστηματος αλλα ελεγξε το συστημα με αντιικο προγραμμα αλλα και με τα SpybotS-D, Ad aware SE.
themis1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 reguys ayto thelw na apofygw to format ekana ksana apopanw egatastasi ta windows alla pali to idio kai me to spybot kai adaware eimai katharos...tipota allo paizei?
horsepower Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 μπορεί να είναι χαλασμένη η κοπια των windows για να λες ότι και μετά το format πάλι υπάρχει το πρόβλημα..
themis1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 μπορεί να είναι χαλασμένη η κοπια των windows για να λες ότι και μετά το format πάλι υπάρχει το πρόβλημα.. evala apopanw ta windows den ekana format kai otan ta eixa valei prwti fora ola mia xara itane
themis1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 kala den kserw paidia alla ta vista einai poly xalia se thema synergasias kai statherotitas...
disqualified Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 εμενα τα vista μου παντως μια χαρα ειναι
themis1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 εμενα τα vista μου παντως μια χαρα ειναι ta exeis katevasei apo to internet i original?
oDiafanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Αφου θα κανες που θα κανες format γιατι δεν εκανες clean install και τα περασες απο πανω;;Νομιζω πως ετσι επιβαρυνες το δισκο σου με αχρηστα δεδομενα..παλια προγραμματα κλπ. ασε που οσες φορες εχω κανει εγκατασταση απο πανω και γω δεν διορθωνει το προβλημα αλλα απλα μου τρωει χρονο.. συμφωνω παντως με την αποψη σου οτι τα Vista δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη..ειναι αρκετα βαρυ λειτουργικο με πολλα φρου φρου κι αρωματα..
themis1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Αφου θα κανες που θα κανες format γιατι δεν εκανες clean install και τα περασες απο πανω;;Νομιζω πως ετσι επιβαρυνες το δισκο σου με αχρηστα δεδομενα..παλια προγραμματα κλπ. ασε που οσες φορες εχω κανει εγκατασταση απο πανω και γω δεν διορθωνει το προβλημα αλλα απλα μου τρωει χρονο.. συμφωνω παντως με την αποψη σου οτι τα Vista δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη..ειναι αρκετα βαρυ λειτουργικο με πολλα φρου φρου κι αρωματα.. swsta alla lew den ekana format den thelw giati den exw pou na valw ta arxeia mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.