somade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μήπως έχει κανείς εμπειρία από αγορά με αντικαταβολή από αυτή την εταιρεία μεταφορών http://courierinternational.org/ Θέλω να αγοράσω κάτι έναν ιδιώτη από ρουμανία και το στέλνει με αυτή...Είναι αξιόπιστη ???
kallair Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 apo tin stigmi pou einai antikatavoli den exeis kati na fovasai. sou erxetai to dema, to vlepeis, plirwneis, telos.
somade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 αμ δε... πρώτα πληρώνεις και μετά ερχεται το δεμα ....αλλα τα λεφτα και καλα... τα κρατα η εταιρεία και δεν τα δίνει στον πωλητή αν πρώτα δεν πείς το οκ...
com_hs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ε τοτε αυτο φιλε μου δεν ειναι αντικατβολη ειναι προπληρωμη
Timour21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 το οτι δεν δουλεύει αυτή τη στιγμή το σάιτ, μόνο ύποπτο μπορεί να μου φανεί. Είναι γνωστές οι απάτες που γίνονται χρησιμοποιώντας το όνομα courier εταιρειών. Επειδή δουλεύω σε μία απο αυτές (πολυεθνική) , σας δηλώνω κατηγορηματικά οτι καμία δεν κάνει escrow services για κανέναν. Άρα μπορείς να το θεωρήσεις ως 100% απάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.