aris000gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ενα τεράστιο πρόβλημα και με την καταπληκτική τηλεφωνική εξυπηρέτηση της forthnet δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Έκανα αίτηση για 2 play όλο ενθουσιασμό κι αφου άρχισα να διαβάζω το ατελείωτο κραξιμο από πολύ κόσμο έμαθα και το χειρότερο που μπορώ να μάθω. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος 2 γραμμων ΡSTN οι οποίες ειναι πάνω σε ένα αρχαίο κεντρο της PANASONIC και μοιράζονται στα τηλέφωνα του σπιτιου, εγώ για ΙΝΤΕΡΝΕΤ έχω βάλει ενα Splitter στη μία γραμμη πριν το κέντρο και παίρνω ένα καλώδιο πάνω στο router και το άλλο πάει κανονικα στο κέντρο που μοιράζει τη γραμμη στα τηλέφωνα του σπιτιου. Ενημερώθηκα λοιπόν πως δε γίνεται από μια μάλλον ασχετη στο τμήμα πωλήσεων, μετά μίλησα με την τεχνική υποστηριξη και μου είπαν πως απο τη στιγμή που παρακαμπτω το κέντρο με το splitter δεν υπαρχει πρόβλημα. Με έχουν μουρλάνει. επειδή λοιπόν μιλάμε και για τηλεφωνία και για ΙΝΤΕΡΝΕΤ γνωρίζει μήπως κανείς τι ισχύει? Ένας απεγνωσμένος καταναλώτης ή αλλιώς ενας που ακούει άλλα αντί αλλών απο τη φοβερή FORTHNET. :worry:
random Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 εχεις 2 pstn. Θα βαλεις 2play πανω σε αυτη που διακλάδωσες πριν το κέντρο. Αφησε τις συνδεσεις όπως ειναι, πιστευω θα παίξει χωρις να αλλαξεις τιποτα. dsl over pstn εχεις απο οτε, dsl over pstn θα παιρνεις και απο forthnet. (την αλλη pstn την αφηνεις στον ΟΤΕ; )
aris000gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Ναι, έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ, ουσιαστικά όπως τα έχω τώρα, το θέμα είναι πως στο νετ δε νομίζω πως θα υπάρχει θέμα η γραμμη θα πηγαίνει κατευθείαν στο modem όποτε δεν υπαρχει πρόβλημα, το άλλο καλώδιο όμως που θα πηγαίνει στο κέντρο φοβάμαι μη μου δημιουργει πρόβλημα στο μοιρασμα στα τηλέφωνα κι έχει θόρυβο κ.τ.λ. αντιπαρέρχομαι την τύπισσα που μου έιπε πως δε δουλεύει με τίποτα. Για να καταλάβετε το χάος εφαγα γύρω στις 5 ώρες παίρνοντας εναλλάξ και περιμένοντας στην αναμονή στο τμημα ΙΝΤΕΡΝΕΤ και στην τεχνική υποστήριξη κι ο καθένας μου έλεγε και κάτι διαφορετικό, εγώ συνέχισα επιτηδες και όλοι είχαν κι άλλη άποψη, απλά απίστευτες γνώμες μου έλεγαν μέχρι που τα πήρα στο κρανίο και τα έχωσα στην τελευταία στο τμήμα ΙΝΤΕΡΝΕΤ η οποία τελικώς απεφάνθη πως δεν ειναι δικό τους θέμα αλλα της σταθερής τηλεφωνίας!!! Μιλάμε οι άνθρωποι ειναι παντελώς ασχετοι, ένας που μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μου απάντησε όταν το ρώτησα ποιο κέντρο θεωρείται συμβατό πως "κανεις δεν μπορεί να ξέρει μάλλον τα siemens γιατι κι εμείς siemens προίοντα και καλώδια χρησιμοποιούμε!!!" Την 2η ΡSTN θα την αφήσω στον ΟΤΕ να έχω έναν αριθμό κάπως σιγουρο!!! ΥΓ: Πρέπει να σας πληρώνουν οι εταιρίες έχετε σαφέστατα καλύτερη τεχνική υποστήριξη, η μέρα με τη νύχτα βασικά!!!
random Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Νομιζω οτι δεν σου απαντάνε καθαρά επειδή θέτεις το θέμα του "αρχαίου κεντρο της PANASONIC". εγω σου απάντησα, για τη διακλάδωση με το σπλιτερ. Το ρουτερ που θα παρει το ενα, σιγουρα θα παιζει, και θα εχεις νετ. στο αλλο καλωδιο, αν συνδεσεις 1 τηλεφωνο ή πολλα τηλεφωνα σειριακά, παλι θα εχεις τηλεφωνία. τωρα, το τι θα γινει οταν μεσολαβει το πανασονικ... βράστα. Λογικά θα παιζει οκ. αλλα να βαλω στοίχημα το κεφάλι μου για το πανασονικ σου; δεν το βάζω!! μεχρι 10 ευρώ, το βάζω. ετσι σκεφτονται κι αυτοι. Πουλανε συνδρομη dsl και τηλεφωνια, οχι υποστηριξη στο καθε μοντελο τηλ.κεντρου που υπάρχει ή υπήρχε καποτε στην αγορά. Φαντασου να σου πει ο υπαλληλος της 4νετ, ναι φιλε, ΟΛΑ ΟΚ!, προχώρα το, υπευθυνα να'ουμε, στο υπογράφω, να θαψω τη γιαγιά μου, το σεταπ σου θα παιζει. ,,,και να μην παιζει οταν σε συνδεσουν! θα βγεις στα fora, και στις ΕΕΕΤ να καταγγελεις την κοροϊδία και την απάτη. (πλακα κάνουμε)
aris000gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ μαζί σου, εφ'οσον έρχεται όμως μια καθαρή γραμμη δεν υπάρχει λόγος να μη μοιράζεται από το κέντρο, δε ζήτησα να γνωρίζουν το κεντρο μου απλά προσπάθησα να καταλάβω πόσες πιθανότητες έχω να δουλεψει, τους ρωταγα εάν ειναι VOIP και μου έλεγαν όλοι πως ειναι σταθερή τηλεφωνία, τοτε λοιπόν πρέπει να δουλέψει κι όχι να χρεισατει να δωσω εγω 2000? για νέο κέντρο... EDIT: καλά δεν το συζητάω θα βγω και θα τους κράζω,είδικα με τη VOIP εμπειρία που είχα με HOL πριν 4 χρονια ωντας φοιτητης εκτος Αθηνας, οπου πηγα για μαλλια και τελικα πληρωνα σαν μ@!$##@ς, παντως μονο τισ σημερινες μου στιχομυθιες με τα τμηματά τους να σας πω αρκει...
random Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ε, νταξει, voip ΔΕΝ ειναι. Απλά τηλέφωνα 10ετίας συνδέουμε πάνω στο σπλιτερ. Δεν μεσολαβει κανενα ρουτερ οπως με net one.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.