Προς το περιεχόμενο

VLC kai errors!

nas39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exo to vlc player fysika gia mac! Anoigo to programma, fortwnw kanonika to .avi file gia tin tainia kai to .srt file gia tous ypotitlous mesw tou browser! Kai enw vlepw kanonika tin tainia molis patisw to pause mou vgazei ena "yperoxo" error

main input error:demux doesn't like DEMUX_GET_TIME kai meta apo ligo mou vgazei allo ena to opoio elege:

main video output error:picture 0x2611f28 refcount is -1.

Auta ta wraia... Exeis kaneis kamia idea giati vgainoun auta? ftaiei to dvd me tis tainies, to programma or something else? an yparxei kapoio kalytero player pou ypostirizei polla format let me know....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Exo to vlc player fysika gia mac! Anoigo to programma, fortwnw kanonika to .avi file gia tin tainia kai to .srt file gia tous ypotitlous mesw tou browser! Kai enw vlepw kanonika tin tainia molis patisw to pause mou vgazei ena "yperoxo" error

main input error:demux doesn't like DEMUX_GET_TIME kai meta apo ligo mou vgazei allo ena to opoio elege:

main video output error:picture 0x2611f28 refcount is -1.

Auta ta wraia... Exeis kaneis kamia idea giati vgainoun auta? ftaiei to dvd me tis tainies, to programma or something else? an yparxei kapoio kalytero player pou ypostirizei polla format let me know....

εμενα μου βγαζει ερορ οταν και ΜΟΝΟ οταν μεταφερω ταινιες απ το πισι στο μακ. καποιο θεμα με το κοπυ παιζει εκει. αλλιως παιζει μια χαρα.

δες αν εχεις τελευταιο βερζιον..?

http://www.perian.org/

Ο vlc πράγματι είναι λιγότερο σταθερός σε σχέση με την έκδοση για linux και windows, όπου ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι δεν κολλάει ακόμα κι όταν ανοίγεις προβληματικά αρχεία. Στο mac χρησιμοποιώ μόνο τον quicktime player και τον vlc τον έχω για τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν παίζει το αρχείο ο πρώτος.

επισης, εμενα που κ που βγαζει καποιο ερρορ και πρεπει να κανω αυτο το ενοχλητικο dismiss error καθε φορα.

Υπαρχει τροπος να μην μου εμφανιζει τα errors??

επισης στα με το που εβαλα τα leopard, σταματησε να δουλευει το remote control του macbook. Στα αλλα προγράμματα δουλευει κανονικα. any ideas??

tnx

επισης, εμενα που κ που βγαζει καποιο ερρορ και πρεπει να κανω αυτο το ενοχλητικο dismiss error καθε φορα.

Υπαρχει τροπος να μην μου εμφανιζει τα errors??

έχει ένα κουτάκι από κάτω, που το επιλέγεις, πατάς το dismiss και δεν σε ξαναενοχλεί.

Πάντως ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος από το VLC στο Leopard. Πολύ αστάθεια.

ναι το εχω δει αλλα εδω εννοω να ΜΗΝ ξαναβγάλει καθολου error σχετικό οχι οσο το εχω ανοιχτο αλλα οποια φορα και αν το ανοιξω το προγραμμα μελλοντικα.

Το remote εσενα σου δουλευει ΟΚ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...