GIANNIS400 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δεν τον εχω βαλει ακομα στην mobo.H αληθεια ειναι οτι βαζω 1 φορα amd,kai εχω 1 απορια.Η ψυκτρα της συσκευασιας ειναι καλη? περιμενα να δω καμια τυπου intel αλλα αυτη φενεται ανωτερη.το θεμα ειναι οτι εχω και μια thermaltake mini typhoon την ειχα στον intel η οποια κανει και για amd αλλα δεν ξερω που εχω βαλει το παρελκομενο στερεωσης της ξυκτρας γα την mobo.τελος παντων αμα ψαξω θα το βρω αλλα αξιζει να ψαξω ειναι πολυ καλητερη? η να αφησω της συσκευασιας την ψυκτρα και ειμαι ενταξη
boyno Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Κατά την γνώμη μου πρόκειτε για μία πολύ καλή ψύκτρα. Τον συγκεκριμένο επεξεργαστή τον έχω δουλέψει αρκετές φορές με την ψύκτρα του και η μέγιστη θερμοκρασία που έχει ανεβάσει είναι 52 C.
Meredoth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Πολύ καλό cooler αν δεν σε ενδιαφέρει το overclock, αν εχεις και ενεργό το cool & quit ουτε που θα την ακούς
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Κατά την γνώμη μου πρόκειτε για μία πολύ καλή ψύκτρα. Τον συγκεκριμένο επεξεργαστή τον έχω δουλέψει αρκετές φορές με την ψύκτρα του και η μέγιστη θερμοκρασία που έχει ανεβάσει είναι 52 C. θα τον δοκιμασω πρωτα με την thermaltake γιατι πιστευω οτι ειναι λιγο καλητερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.