kostas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα,θαθελα απο καποιον που ξερει,να με κατατοπισει ,εχω DSL 768 με τον ΟΤΕ η οποια και θα ληξει σε 20 ημερες περιπου,ειχα διαλεξει και εχω το speedtouch 585,ποτε-ποτε εκανα check στο modem,τωρα τελευταια,ειχα καιρο να κανω,επηδει η συνδεση εγινε χαμηλη,κανω ελεγχο σημερα,και βλεπω ολα τσεκαρισμενα εκτος του Internet,που ειχε ενα κοκκινο Χ και εγραφε,Connectivity to Gateway 62.103.129.15,κανω Whois query και βλεπω οτι ειναι ο ΟΤΕ, με ονοματεπωνυμα,διευθυνσεις, και τηλεφωνα,[οποιος μπορει ας το κανει] και το ζητημα ειναι οτι με το SopCast δεν μπορω να συνδεθω,και γιατι το modem-router,βγαζει τη συνδεση internet,με "σφαλμα".Στο σπιτι συνδεομαστε με 2Η/Υ και ενα φορητο,μονο internet.Τι παρεμβασει εκαναν,για ποιο λογο?τι αλαξε? αν ξερει καποιος ας μου απαντηση.
kostas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα,δεν ξερει κανεις ? καποιος να με κατατοπισει ?
apostol1s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 το ιδιο συμβαινει και σε μενα με τη μονη διαφορα οτι ειναι 62.103.129.36 κανεις δεν ξερει ρε παιδια τη συμβαινει?
Steve_g7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Πολυ πιθανο να μην εχουν αποκαταστησει την βλαβη αλλιως περιμενε λιγο αν δεν στρωσει κανε reset το router και ξανασεταρε το αν δεν στρωσει και παλι παρε τηλ τον παροχο (οχι τον ΟΤΕ) και ενημερωσε τον για το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.