mantsat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα! Κατά την αναπαραγωγή .mkv αρχείων μέσω media player classic (δοκίμασα και vlc) ο ήχος που ακούω δεν είναι 5.1 (δηλαδή φωνή από το μεσαίο και ηχητικά εφέ από τα γύρω ηχεία, αλλά στερεοφωνικός... Τα codecs που χρησιμοποιώ είναι τα ffdshow για ήχο. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω για να παίξει 5.1 ήχο το σύστημα? Νομίζω ότι δε φταίνε τα αρχεία .mkv που έχω κατεβάσει γιατί δοκίμασα >2 διαφορετικά (heroes,bionic woman)... Ευχαριστώ πολύ!!!
VasKag Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 εχεις ρυθμισει μεσα απο το control panel, στον ηχο, οτι εχεις 5.1 ηχεια?
Carthago Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 WARNING!!! A NUCLEAR MISSILE HAS BEEN LAUNCHED Μπας και εισαι σε λαθος κατηγορια του φορουμ? Ισως στην κατηγορια software η hardware να μαθεις αυτο που θες.
mantsat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 @ cartago: Αν είμαι λάθος ας μεταφέρουν το Θέμα αλλού οι υπεύθυνοι... @ VasKag: Ναι έχω ορίσει ότι έχω 5.1 ηχεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.