Fubu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ COPY PASTE ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ.. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ DUAL LAYER DVD(9G) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ PASTE ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.(DATA6.CAB)800MB ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 DVD DUAL LAYER ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
sa3rdna Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 δοκίμασες να καθαρίσεις το δισκάκι? ψάξε και για τυχών γρατσουνιές.
thodoras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ COPY PASTE ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ.. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ DUAL LAYER DVD(9G) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ PASTE ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.(DATA6.CAB)800MB ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 DVD DUAL LAYER ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕΡΙΑΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Να γιατι παιζουμε παιχνιδια ΜΟΝΟ σε playstation...για να αποφευγουμε τετοιες μ@λ@κιες!!!:p:p:p πλακιτσα κανω....:-)
@byZo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δες αυτό που είπε ο φίλος πιο πανω για γρατζουνιές και καθάρισμα ή πάρε ένα playstation (...εγώ και αν κάνω πλάκα!) Δεν θυμάμαι τίποτα για copy/paste στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Είσαι σίγουρος πως τα κάνεις όλα σωστά?
liopyr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 δοκίμασε σε άλλο dvd rom υπάρχει και σχετικό thread για το παιχνίδι, ένα search δεν κάνει κακό..
Fubu Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Koitaxte to game den einai gnisio!Stis odigies antigrafhs elege prwta copy paste kai meta egkatastash. To elisa to provlima..To DVD itan grameno dual layer kai eixe provlima stin antigrafh autou tou arxeiou..(simperasma POTE ksana Dual Layer para einai evesthita auta ta DVD. ALLO PC ALLO Playstation... Euxaristw pantws gia to xrono sas.
TurboJugend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 (offtopic) ναι άλλο, οι κονσόλες είναι φθηνότερες και παίζεις καλύτερα (με εξαίρεση τα point and shoot) (/offtopic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.