S2Katana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Γενικα σε οποιο game εμαθα να πεταω σωστα το αεροπλανο, γαζωνα τους αντιπαλους!
Vasilius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 diavasa ola ta pages , eipa na mh ksanapostarw alla den adexa ... Single: Eipate: Bla bla bla oti einai grammiko. Lew: Exete dei pollous titlous me Pezonaftes na exoun kati extra ordinary sto senario? na mhn einai gramika ? Apo oso thymamai sa gamer , apthn epoxh ths AMIGA me to Cannon Fodder ews ta twrina Delta force ola idia einai panw kati kai sta storylines kai sto single , gramika. Alla osoi ta paizoun GOUSTAROUN afth th gramikothta. Soz den eimaste oloi wannabe nanosuit aderfes thx. To oplaki mas, shmadevoume bam headshot me ta apafta mas kai to skill mas . Cheers ! Multi: Eipate: anwtero Lew : pou ? gameplay? features? gametypes? Realism? Aimin system? Net code ? Anticheat? kai sygekrimena gia to anticheat, pantou yparxoun cheaters alla sto cod, pianontai pio syxna, deite ta stats tou PB . Sto cod kaneis submit to demo to analyoun kai an ontws doun wallhack (me wire system commands-predict sense sto paixth ,to rixnoun. Opws epeishs kai ta pb ss ean ta kaneis submit. To mono adynamo spot se ola ta games einai ta scripts Epeidh lete telos gia ta grafika kai ekei patate, soz ta grafika opoios paizei multi tameiwnei, thx. kai h diafora tous den einai toso megalh, nai kalytera tou crysis alla gia single.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 strimokwlia stis pistes tou CoD4 exw akousei otan paizoun panw apo 15 atoma...no thnx... pantws apo ta perissotera pou vlepw na les AssVass vgazw to symperasma oti den exeis pai3ei Crysis...h exeis pai3ei ELAXISTA enw hsoun prokathlhmenos oti 8a einai kako game...
gdp77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Epeidh lete telos gia ta grafika kai ekei patate,soz ta grafika opoios paizei multi tameiwnei, thx. Εγώ πάντως δεν τα μειώνω. Θέλω να χαίρομαι το παιχνίδι και όχι να βλέπω πολύγωνα, όπως κάτι quakers. (Κριτήριο για τις ρυθμίσεις στα γραφικά είναι οι δυνατότητες του μηχανήματός μου).
S2Katana Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Παντως εγω τωρα σχεδον τερματισα το Crysis και επιστρεφω μετα απο ενα διαλειμμα στο πολυαγαπημενο Cod 4!
barkoylis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα εχθες εγινα ουρανος στο cod 4(skasila sas xerw) αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος επαιξε το crysis on line και να μας πει πως ειναι.ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του παιχνιδιου.το cod 4 το αγορασα αλλα δεν επαιξα καθολου το single game και ουτε προκειται.αν μπορει καποιος να πει αν το crysis εχει μεγαλες πιστες γιατι το cod 4 δεν...Επισης εχει καποια σχεση με το λατρεμενο πια bf2 ?ευχαριστω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Έχω παίξει μόνο το Power Struggle mode σε Dx10. (το πιο βαρβάτο ότι αλλάζει ο φωτισμός της μέρας και γίνεται νύχτα και μετά πάλι μέρα, το οποίο μάλλον θα "μπει" με κάποιο τρόπο και σε Dx9. Γενικά το βρίσκω πιο ελαφρύ εκεί πάντως) Το PS έχει μέχρι στιγμής 5 πίστες. Την Shore, την οποία την φάγαμε με το κουτάλι στην beta και υπήρχε και στο demo για να την δείτε. Πίστα με αρκετό νερό και αρκετά μεγάλη. Refinery, πίστα με πολύ urban fighting στυλ και πολλές ταρατσούλες και μέρη για να κρυφτείς. Δεν έχει κρύψιμο σε γρασίδι και τέτοια. Μέσου μεγέθους μάλλον. Plantation, πίστα που έχει πολλά δεντρίλια και μέρη για κρύψιμο (όπως και τούνελ από κάτω). Αλλά υπάρχει γενικά οπτική επαφή με τριγύρω μέρη. Beach, μεγάλη πίστα (έχει και ελικόπτερο / VTOL), σε λιμανοκατάσταση. Mesa, (δεν έψαξα, αλλά νομίζω ότι κι αυτή έχει heli/VTOL), που είναι μάλλον η μεγαλύτερη, με πολλή ώρα τρέξιμο με τα οχήματα εδάφους. Έρημος βασικά (σκεφτείτε Interstate '76). Θέλει φουλ κόσμο μάλλον η συγκεκριμένη. Instant Action δεν έχω παίξει ακόμα και γενικά δεν έχω προλάβει πολύ το PS, γιατί τελευταία με έχουν πιάσει διάφορα. Πάντως, εκτός από μερικά bug-άκια, εγώ είμαι μια χαρά.
john2gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Ενδιαφέρουσες απόψεις: Crysis vs COD4 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/150733.html?playlist=featured
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.