ThrowDOWN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 poly kalytero sinolika game to crysis(estw apo to demo ti exw dei) apo to cod 4 to opoio an ekseresw merikes apostoles den me entipwsiase to campaign tou opws px to antistoixo sto cod 2 se multiplayer twra pou exw paiksei kai ta 2 (to crysis beta) protimw to crysis san kati diaforetiko gia ta grafika min leme liga klik einai apeira ta klik xaaxxa personal opinion panta
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Εγω δεν εχω μπει καν στη λογικη της συγκρισης...Βεβαια ασυναισθητα γινεται!Παντως για να πω και κατι υπερ του Cod, η αισθηση του πυροβολισμου και η στοχευση ειναι BY FAR ανωτερη απο το Crysis.Απολαμβανεις τα kills! Στο Crysis ειναι λιγο ''πλαστικη'' η αισθηση, αλλα οκ, εχεις και μια nanosuit!Ακομη δεν εχω τελειωσει το SP του CoD, αλλα σαν αυτουσιο story δε με εχει κερδισει.Μονο το gameplay αξιζει 1000%.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 emena pantws sto campaign oi purovolismoi mou fainontousan fake...les kai den klwtsouse ka8olou to oplo...vevaiws den exw idea an isxyei to idio sthn pragmatikothta me ta sygkekrimena opla...
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Nαι εδω εισαι σωστος, νομιζω λειπει το kick απο τα οπλα του Β'Παγκοσμιου...
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 καλα , ηρεμήστε δεν εισαι με κανα οπλο του 30, δεν κλωτσανε τοσο πολυ τα οπλα.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 βασικα ριξε και μια ματια στις παιχνιδοσελιδες γιατι και εκει τις τρωει στο κεφαλι απο το βφ2.αλλα μαλλον θα πεις οτι και εκει εχει νουμπια ε?.οσο για τους κλεφτακους υαρχουν σε ολα τα παιχνιδια οπως και σε αυτο που υποτιθεται οτι πρεπει να μας αρεσει μονο και μονο επειδη εχει το ονομα cod...4. ego den den ypostirizo kanena game ta paizo kai vlepo tis diafores... kai apo ta call of duty den eimai fanatikos den exo kanena game tis seiras , mono to cod 4 exo paragili ... to bf2 einai gemato skoupidia gamers exoun ta cheats kai to paizoun paixtarades , teteia efstoxia oute ta bot den exoun , to game einai unplayble otan exoun dio aeroplana me cheat kai xtipane sinexeia oti kinite sto edafos akoma kai me sfaires otan eisai pezos ( one shot hit ) .... afta ta xalia den yparxoun sto 2142 ( mono mia fora ida kati tetio ) ....ta skoupidia ta polla einai sto bf2
barkoylis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ego den den ypostirizo kanena game ta paizo kai vlepo tis diafores... kai apo ta call of duty den eimai fanatikos den exo kanena game tis seiras , mono to cod 4 exo paragili ... to bf2 einai gemato skoupidia gamers exoun ta cheats kai to paizoun paixtarades , teteia efstoxia oute ta bot den exoun , to game einai unplayble otan exoun dio aeroplana me cheat kai xtipane sinexeia oti kinite sto edafos akoma kai me sfaires otan eisai pezos ( one shot hit ) .... afta ta xalia den yparxoun sto 2142 ( mono mia fora ida kati tetio ) ....ta skoupidia ta polla einai sto bf2 τα κλεφτρονια πανε εκει που εχει ντορο δλδ στα καλα παιχνιδια ,ανθρωποι ειναι και αυτοι,τωρα γιατι δεν εχει τοσα κλεφτρονια το 2142 υπαρχουν 2 περιπτωσεις η δεν εχει τοση ζητηση το παιχνδιδι (δεν αρεσει στη μαζα)η εχει πολλη καλη ασφαλεια (χλωμο γιατι αν μπει κατι στο ματι "σπαει" σε 0 χρονο).κλειδαρια που δεν ανοιγει δεν υπαρχει.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 4 xronia einai to bf2 pos na min exei perisotero kosmo ...to 2142 einai 1 xrono tora
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 to game einai unplayble otan exoun dio aeroplana me cheat kai xtipane sinexeia oti kinite sto edafos akoma kai me sfaires otan eisai pezos ( one shot hit ) Ok... Εγώ παίζω μόνο αεροπλάνο και εκτός (που δεν είμαι σίγουρος) κάποιου exploitation για γρηγορότερες στροφές, δεν υπάρχει κανένα είδος cheat στα αεροπλάνα. Το ό,τι κινείται στο έδαφος είναι πολύ εύκολο να το χτυπήσεις. Σημάδι ξέρουμε όλοι. Το αεροπλάνο επίσης ρίχνει σφαίρες που καταστρέφουν jeeps και κάνουν ζημιά σε light / heavy armoured οχήματα. Οι σφαίρες που έχεις σε οποιοδήποτε όπλο infantry δεν γρατζουνάνε καν το APC ή το tank, οπότε φυσικό είναι να σε σκοτώνουν σε strafing. Δες αυτό για να καταλάβεις. Αν και δεν κυνηγάω infantry. http://rapidshare.com/files/31085014/guns_and_bombs.wmv.html Αλλά δεν ανέχομαι άτομα που δεν παίζουν τόσες ώρες με ένα όχημα, να λένε τους άλλους cheaters. Και ναι, παίζω *μόνο* αεροπλάνο (μανία από τους εξομοιωτές). Overpowered; Ναι, είναι. Όπως και το ελικόπτερο. Cheat; Όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 καλα , ηρεμήστε δεν εισαι με κανα οπλο του 30, δεν κλωτσανε τοσο πολυ τα οπλα. gia auto eipa oti den 3erw sthn pragmatikothta an klwtsane h oxi toso auta ta opla
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ok...Εγώ παίζω μόνο αεροπλάνο και εκτός (που δεν είμαι σίγουρος) κάποιου exploitation για γρηγορότερες στροφές, δεν υπάρχει κανένα είδος cheat στα αεροπλάνα. Το ό,τι κινείται στο έδαφος είναι πολύ εύκολο να το χτυπήσεις. Σημάδι ξέρουμε όλοι. Το αεροπλάνο επίσης ρίχνει σφαίρες που καταστρέφουν jeeps και κάνουν ζημιά σε light / heavy armoured οχήματα. Οι σφαίρες που έχεις σε οποιοδήποτε όπλο infantry δεν γρατζουνάνε καν το APC ή το tank, οπότε φυσικό είναι να σε σκοτώνουν σε strafing. Δες αυτό για να καταλάβεις. Αν και δεν κυνηγάω infantry. http://rapidshare.com/files/31085014/guns_and_bombs.wmv.html Αλλά δεν ανέχομαι άτομα που δεν παίζουν τόσες ώρες με ένα όχημα, να λένε τους άλλους cheaters. Και ναι, παίζω *μόνο* αεροπλάνο (μανία από τους εξομοιωτές). Overpowered; Ναι, είναι. Όπως και το ελικόπτερο. Cheat; Όχι. +1, αν και πιστευω οτι και να μην παιζει κανεις με αεροπλανα κτλ, πολλες φορες αναγκαζεται να το κανει λογω του οτι δεν επιβιωνει αλλιως.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 ta hacks exoun ena soro epiloges mesa kai kanoun pragmata pou den mporis na fantastis .. to ksero giati exo xrisimopiisi hack sto general zero hour kai to ekana epeidi den ypirxe ali lisi oloi eixan hacks ... sta fps den maresi na exoun hacks kai den yparxi periptosi na xrisipopiiso
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Το ξέρουμε αυτό. Για τα αεροπλάνα όμως δεν υπάρχουν hacks. Υπάρχει απλά joystick και προπόνηση.
Wolfidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Πάντως GhostRiderLSOV καλό είναι να παίξεις κ λίγο infantry (να παρει κ κανένας άλλος αεροπλάνο) ώστε να δεις το game κ από άλλη οπτική γωνία, γιατί αν κολλάς τόσο πολύ με ένα στυλ μετά από λίγο το βαριέσαι. Και κακά τα ψέματα όλη η φάση είναι με τις ομάδες κ τις διάφορες κλάσεις! Θα σου φανεί καινούργιο το game! Πάντως εγώ ακόμα να μάθω να πετάω σωστά αεροπλάνο κ ελικόπτερο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Έχω παίξει αρκετά infantry και εκεί είναι που το βαριέμαι το παιχνίδι. Είμαι πολύ τρωτός ακόμη κι όταν ακολουθώ την squad, οι σφαίρες έχουν όλες το όνομα μου πάνω. Το αεροπλάνο το παίρνουν κι άλλοι (λίγες πίστες έχουν μόνο ένα). Επίσης με πιάνει το κλασσικό αίσθημα του "αν πέταγα εγώ τώρα...". Γενικά αν υπάρχει ελεύθερο αεροπλάνο, δεν θα πάω με την καμία σε όχημα εδάφους / infantry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.