Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 dax esy profanws de ksexwrizeis th plaka . Tespa , oso gia osa les ghostegw sou edwsa epeixhrhmata, apo ta tour mexri ta features tou game. Eseis ti mou dwsate me ton thresh? bananes kai tsites sth zougla mazi me ta grafika ? PAROLA afta lew, ean sas aresei , dikaiwma sas re den eipa mh paizete . Apla to cod4 > crysis . kai de to lew etsi ston aera , stirizw thn apopsh mou , eseis ? opws eipa apeira tour exei kai to CS...ara kai auto einai kalytero apo to Crysis me thn logikh sou... ena game omws den to kanei mono to multiplayer alla kai to single player...giati alliws to Bioshock gia paradeigma symfwna me ta legomena sou einai to xeirotero game ever (den exei multiplayer) kai opws kai na to kanoume to Crysis yperexei sto single player...
gdp77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Καλή και άγια η κουβέντα αλλά πολλές φορές τα παιχνίδια που θα παίξουμε on line καθορίζονται και από το community στη χώρα που ζούμε (ειδικά όταν μιλάμε για Ελλάδα). Π.x. στο CoD2 τα έσκασα γιατί όποτε ήθελα έπαιζα online σε ελληνικούς server. Το ίδιο και για το CoD2 (όπου προς το παρόν υπάρχει μόνο ένας). To crysis δεν πρόκειται να αποκτήσει, όπως δεν απόκτησε και το Far Cry. 50 euro για παιχνίδι που θα παίξω ένα μήνα στο single player, δεν τα δίνω ό,τι και να λέει από γραφικά. Υ.Γ. Παραπάνω αναφέρθηκε ότι το unreal δεν "έπιασε". Δε νομίζω. Υπήρχε και υπάρχει αρκετά καλό community στην Ελλάδα. Γι' αυτό θα τα σκάσω για να το αγοράσω και αυτό. Το CoD4 και το U3 άνετα θα σου δώσουν 2 χρόνια gaming και άρα είναι απίστευτα value for money. Αγοράζεις και την 9800 (από αρχές 2008) και είσαι για 2 χρονάκια κομπλέ. Υ.Γ. 2 : Σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις : Για 1280χ1024 με όλα "on" και 60-70 FPS (---> χρειάζονται για Multi) θες C2D 6600 + 8800GT + 1GB (Win XP). To παιχνίδι είναι gpu depended . Η σειρά 7χχχ δεν επαρκεί για τους "μερακλήδες".
Vasilius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 nai theoritike aftos einai des http://www.tomshardware.com sygritika h karta ta pinei ligo :/ meiwse arketa ta grafika sou se med kai off most. Oso gia to Unreal, milaw gia ellada. An esena merikes clans pou xathikan kai aftes most. to onomazoume epityxia :/ oso thresh gia to cs, se pliroforw pws exei to aploustero gameplay EVER kai einai mod tou halflife, parolo pou to misw afantasta to paiksa apo beta kai de mou arese, anagnwrizw ta dynata tou shmeia . Skepsou oti akoma kai shmera trwei laxano ola ta alla games Tespa o kathenas as paiksei oti tou aresei , egw milisa gia to multi tou crysis kai afto katekrina.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω καταλάβει γιατί την λew σε μένα συγκεκριμένα για τα γραφικά. Δεν είπα σε καμιά φάση ότι "έχει τα καλύτερα γραφικά, οπότε δεν αξίζει να πάρετε κάτι άλλο". Δεν ξέρω ποιος το είπε, αλλά όχι εγώ. Μην αρχίζεις fanboiσμούς... Εγώ έχω πει χιλιάδες φορές τι μου αρέσει και αυτό είναι η ελευθερία κινήσεων. Στο Crysis αυτό γίνεται με την nanosuit. Δεν είμαι ο κλασσικός που πηδάει 2 σκαλοπάτια με το πολυβόλο και τρέχει σαν κανονικός άνθρωπος. Μπορώ να τρέξω πολύ γρήγορα για να κρυφτώ ή να κάνω γρήγορη επίθεση σε κάποιο point. (Speed mode) Μπορώ να ρίξω γροθιά ή κοντακιά που θα στείλει το αυτοκίνητο στην μούρη του άλλου ή θα του σπάσω την μούρη κατευθείαν / έχω πιο σταθερό aim αλλά χάνω γρήγορα ενέργεια. (strength mode) Γίνομαι αόρατος στις κατάλληλες στιγμές για να αιφνιδιάσω τον αντίπαλο ή να έχω λίγο την ησυχία μου. (Cloak mode) Ή απλά αντέχω παραπάνω σε χτυπήματα και ξαναγεμίζω το health εκτός μάχης. (Armour mode) Έχω επίσης διάφορα όπλα τα οποία μπορώ να κάνω customise, οχήματα διαφόρων ειδών και lockpicks για αυτά. Δεν με ενδιαφέρει αν κάνουν "powerslide". Την δουλειά τους την κάνουν. Τα όπλα επίσης είναι ανάλογα με το πόσο καλά πάει κάποιος και πόσους πόντους παίρνει. Δεν εμφανίζονται όλοι πχ. με το Gauss rifle από την αρχή να το κάνουμε Quake. Επίσης σε Dx10 θα έχουμε και advanced physics για να σπάνε τα δέντρα, σπίτια και να μπορούμε να μαζέψουμε το κάθε τι και να το χρησιμοποιήσουμε σαν όπλο, όπως και time of day αλλαγή, αλλά αυτά είναι απλά η γαρνιτούρα. Και όλα τα παραπάνω είναι για multiplayer. ΥΓ. Επίσης το έχω πει αλλού. Τα "φίλε" που συνοδεύονται με ειρωνικό ύφος μετά, δεν μου αρέσουν. Δεν θυμάμαι να είσαι φίλος μου γενικά εδώ ή στην CB. Edit: ΥΓ2. Αν είχες παίξει την beta (γενικώς ή για περισσότερο από 10 λεπτά), θα έβρισκες άλλα αρνητικά εκτός του ότι κάνουν powerslide τα οχήματα και άλλα πράγματα να κάνεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτός του "να κοιτάω τον καταρράκτη". Επίσης δεν σε έχω δει στα beta forums.
Vasilius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ouuuuuuuuu kala de mh me vareseis , pas kai gymnasthrio ? Den yparxoun filoi mesw net , mono e-buddies oute eida eirwnika to file, coblex kyriarxei pantou stis meres mas , try not to show it here, thx. So twra milas swsta, de ta vazw mazi sou , de katalavainw giati to perneis etsi , kouventa kanoume, tespa epeidh aneferes kapoia pragmata , polla games eipan sto multi physics ktl alla den eidame tpta. Tespa , oti anafereis einai ok sto single , de mou les kati diaforetiko , to system pou pasaroun ola ta nea fps styl Level up parmeno apo wow , einai kati oxi kainourgio , apla to kathe game to metaferei diaforetika, to crysis suit me features, to cod4 ws perks, to Bioshock ws prezes kai kartes (estw kai sto single) . Telos kai to Tribes eixe eleftheria kinisewn opws kai alloi titloi. to kainourgio pio einai tote ? to day/night pou yparxei apto dune2? Tromerh Garnitoura, mono pou vghke 13 xronia argotera kai sorry pou tha se apogoitefsw alla ola afta ta "mporw" ta exoun TOSOI alloi titloi sto parelthon (AlienvsPredator,Quake,Tribes,Unreal) Tespa den einai to thema na th leme oute na ... edw mesa , pointless teleiws, apla afta pou leme na ta sthrizoume. kai na exoun kai mia vash. Parolo dld pou exoun vgei ola afta kai se allous titlous , dexomai oti sto single sou dinoun mia A atmosfaira kai to paizeis aneta to single. Multi sux. Personal opinion . Δεν με ενδιαφέρει αν κάνουν "powerslide". Την δουλειά τους την κάνουν. Apolyth eleipsh epeixirimatologias , end of discussion - apla LOL den exw kati na allo na pw , gg . Stamatw edw meta apo afto pragmatika den exw kati allo na prosthesw, oute 8a katsw na sygrinw ta poulakia twn 2 games, paixte oti thelete, end of story. P.S Osoi exoun problhma me ta Black textures ---> http://www.charlieoscardelta.com/board/viewtopic.php?t=70261
barkoylis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ευχαριστούμε για τη συμβουλή, πήγαινε πίσω τώρα στο thread του crysis λοιπον αλογακι της παναγιτσας ακου.εγω μιλησα για ενα παιχνιδι το οποιο επαιξα και αρα εκρινα,ασχετα αν ειναι λαθος η κριτικη μου!!!,εσυ υπερασπιζεσαι με αυτο τον ασχημο τροπο ενα παιχνιδι που το εχεις ακομα στις αποθηκες καποιου Χ μαγαζιου και δεν το εχεις στα χερια σου,ποσο μαλλον επειδη στο ειπαν καποιοι φιλοι σου.λοιπον τετοιες κατινοπαντησεις του τυπου "ευχαριστούμε για τη συμβουλή, πήγαινε πίσω τώρα στο thread του crysis"δεν στεκουν σε μενα σαν επιχειρημα.επισης χωνεψε οτι επειδη το call of duty 2 ηταν και ειναι παιχνιδαρα δεν συνεπαγεται οτι θα ειναι και το 4 .υπαρχουν πολλα παραδειγματα προσφατα βλεπε Battlefield 2142,που σε σχεση με το βφ2 ειναι μια σακουλα σκτ.και τελειωνοντας θα σε ενημερωσω οτι τη γνωμη μου εχω δικαιωμα να την πω οπου μου γουσταρει αυτααα. ας παω τωρα στο thread του crysis...
gdp77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά έβαλα την 163.75 και τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από πριν. Επίσης στην αρχή φαίνεται κανονικότατα και το όπλο και οι άνθρωποι στο multiplayer. Αλλα όταν προχωρήσω και βρω ένα μαύρο object γίνετε μαύρο και το όπλο και οι άνθρωποι. Πάντως πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα που το έχω μονο εγώ, αλλά το έχουν παρα πολλά άτομα. Με παραξενεύει πολύ γιατί το game πάει παρα πολύ καλά και δεν κολλάει καθόλου στο multi. Βγάλε τους 163.75 . Βάλε παλιότερη έκδοση και θα σου λυθεί το πρόβλημα. Είναι bug στους driver της nvidia. Τόσο καραγκιόζηδες είναι. Κυκλοφόρησαν drivers 6 Νοεμβρίου που δημιουργούν πρόβλημα σε παιχνίδι που κυκλοφορεί τις ίδιες μέρες...
Vasilius Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 barkoulis chill as mh to kanoume total flame thread. To Call of duty to vgazei h Activision / Infinity h opoia einai poly pio poiotikh etairia - Total War Series Etsi to cod to anelavan 22 programatistes pou efygan apo thn EA katopin diafwniwn se diafora stuff, (eksisou kai to poly kalo mohaa:aa) meta ta expansion pou vgale h EA htan apotyxia ktl ktl ktl.
barkoylis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 barkoulis chill as mh to kanoume total flame thread. To Call of duty to vgazei h Activision / Infinity h opoia einai poly pio poiotikh etairia - Total War Series Etsi to cod to anelavan 22 programatistes pou efygan apo thn EA katopin diafwniwn se diafora stuff, (eksisou kai to poly kalo mohaa:aa) meta ta expansion pou vgale h EA htan apotyxia ktl ktl ktl. "...ασχετα αν ειναι λαθος η κριτικη μου!!!" Νομιζω οτι με αυτο που λεω φιλε Vasilius πρεπει λογικα να καταλαβαινεις τι θελω να πω.ο τιτλος του θεματος ειναι "Call of Duty 4 "και οχι "γλυφτε το Call of Duty 4 " η μιληστε οσοι εχετε να πειτε καλα λογια μονο.εφαγα αρκετες ωρες οπως ολοι σας ,ισως και λιγοτερες εγω, μετο Call of Duty 2.πραγμα που δεν νομιζω να κανω με ενα παιχνιδι που ετρεξα με χαρα να σκασω 48.70ευρ την δευτερα στις 12 το πρωι.και ερχομαι λοιπον να πω την γνωμη μου με καλο νομιζω τροπο.και ερχεται ο τυπος τωρα που δεν το πηρε καν στα χερια του να μου πει τι??πhgene στο θρετ του crysis!!τα ιδια καντιλια θα ακουσει και το crysis αν δεν με κερδισει.αυτα ειπα πολλα παω για παιχνιδι.
isspro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 exoyn pesei oi servers? giati prospathw na mpw apo to mesimeri kai tipota...
FocusX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα 2η μερα παιχνιδιου ,μονο ον λαιν, σε 2 αγγλικους σερβερς με 240 και 130 πινγκ,μαλλον θα στεναχωρησω καποιους αλλα δεν μπορω να πω οτι θα το χαρκτηριζα παιχνιδι της χρονιας.κατι μου λεει οτι στις 16 του μηνα θα μπει στην ντουλαπα η στη συλλογη καποιου φιλου.οσοι δεν ειναι σιγουροι οτι το εχουν αναγκη το παιχνιδι αυτο ,ας το νοικιασουν απο καποιο βιντεο κλαμπ να δουν στο ον λαιν πως ειναι .και αφου βγει και ο αντιπαλος του στις 16 τοτε και μονον τοτε να διαλεξουν ποιο θα αγορασουν. Αν αυτό εσύ το αποκαλείς κριτική, εγώ το αποκαλώ τρολάρισμα. λοιπον αλογακι της παναγιτσας ακου.εγω μιλησα για ενα παιχνιδι το οποιο επαιξα και αρα εκρινα,ασχετα αν ειναι λαθος η κριτικη μου!!!,εσυ υπερασπιζεσαι με αυτο τον ασχημο τροπο ενα παιχνιδι που το εχεις ακομα στις αποθηκες καποιου Χ μαγαζιου και δεν το εχεις στα χερια σου,ποσο μαλλον επειδη στο ειπαν καποιοι φιλοι σου.λοιπον τετοιες κατινοπαντησεις του τυπου "ευχαριστούμε για τη συμβουλή, πήγαινε πίσω τώρα στο thread του crysis"δεν στεκουν σε μενα σαν επιχειρημα.επισης χωνεψε οτι επειδη το call of duty 2 ηταν και ειναι παιχνιδαρα δεν συνεπαγεται οτι θα ειναι και το 4 .υπαρχουν πολλα παραδειγματα προσφατα βλεπε Battlefield 2142,που σε σχεση με το βφ2 ειναι μια σακουλα σκτ.και τελειωνοντας θα σε ενημερωσω οτι τη γνωμη μου εχω δικαιωμα να την πω οπου μου γουσταρει αυτααα. ας παω τωρα στο thread του crysis... Τη γνώμη των φίλων μου την υπολογίζω, σε αντίθεση με τη γνώμη ενός "τύπου" που το έπαιξε 2 μέρες με άθλιο ping και βγήκε να μας πει να το νοικιάσουμε και να περιμένουμε ως τις 16 που θα βγεί ο "αντίπαλος" του.
barkoylis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αν αυτό εσύ το αποκαλείς κριτική, εγώ το αποκαλώ τρολάρισμα. Τη γνώμη των φίλων μου την υπολογίζω, σε αντίθεση με τη γνώμη ενός "τύπου" που το έπαιξε 2 μέρες με άθλιο ping και βγήκε να μας πει να το νοικιάσουμε και να περιμένουμε ως τις 16 που θα βγεί ο "αντίπαλος" του. φφφφ με κουραζεις (ελα γιατι εχω και δουλειες).γιαυτο και τα ανεφερα τα πινγκ για να γνωριζει καποιος τις συνθηκες που επαιξα το παιχνιδι αλλα και το ποσο αντικειμενικο ειναι αυτο που ειπα.νομιζω πως ενα ζευγαρι παρωπίδες θα πηγαιναν γαντι στην μικρη εικονιτσα αριστερα.οσοι θελουν να παιζουν πιστες που να ανοιγει το ματι και να εχουν βαθος και χωρο για να αναπτυξουν καποια αλλη στρατηγικη περα απο το κλασικο γιουρουσι,σε αυτο το το παιχνιδι δεν θα το βρουν.θα βρισκουν τον παικτη που σκοτωσαν ,πριν απο λιγο, πισω τους να τους τρωει λαχανο.
Wolfidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Το Cod στο campaing είναι γραμμικό μέχρι αηδίας. και με φτωχή ΑΙ Στο crsyis είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πολύ ανώτερο σαν SP αλλά δεν δείχνει οτι μπορεί να πλησιάσει το Cod κ btf2 σε οnline φάση. Όπως τα HL2, FC κ λοιπά δεν τράβηξαν παρ' όλες τις καινοτομίες που πρόσφεραν, υπάρχει πιθανότητα να μην τραβήξει κ το Crysis. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο για να καθιερωθεί σαν mp game. Aν όμως βγει κάποιο τρελό Mod κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.