Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα στην μεταφορά αρχείων

stps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Εχω ένα δίκτυο με τρεις υπολογιστές στο ίδιο δωμάτιο και πρόσφατα έβαλα ένα wireless router της level one μοντέλο WBR-3460 το οποίο υποτείθεται έχει wireless ταχύτητα up to 54Mbps/sec και τρεις ασύρματες κάρτες δικτύου για τα pc.

Εγκατέστησα το router και όλες τις κάρτες, συνδέθηκαν τα pc μεταξύ τους και βλέπει ο ένας τον άλλο κανονικά. Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ τον κάθε υπολογιστή για συγκεκριμένες δουλειές και χρειάζεται είτε να ανοίγω είτε να μεταφέρω αρχεία από τον ένα στον άλλο.

Αλλά η ταχύτητα μεταφοράς στο ασύρματο είναι μόλις 1Mbps/sec και δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Εκτός αυτού συχνά το ασύρματο δίκτυο χάνεται και χρείαζεται να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να το ξαναβρεί και να ξανασυνδεθεί. Τέλος ακόμα και όταν συνδέω ενσύρματα τα pc με το router, ενώ στο router ανάβουν τα λαμπάκια για ταχύτητα μεταφοράς 100Mbps/sec εγώ έχω ταχύτητα 10Mbps/sec.

Μήπως κάποιος γνωρίζει αν πρέπει να κάνω κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις για έχω μια υποφερτή ταχύτητα μεταφοράς η γενικά αυτές είναι οι ταχύτητες μεταφοράς που μπορώ να έχω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

katarxas opos eipe k o aspirin poios o logos gia asurmato sto idio dwmatio....

defteron, alo ta MegaBYTE kai allo ta MegaBIT .... 8bit=1byte klp...

ara ta 100MBIT /sec pou leei sto LAN sou einai peripou xondrika 9-10 MBYTE pou vlepeis sto transfer sou...ta windows sou deixnoun Byte...to LAN deixnei BIT...

Δημοσ.

είναι λίγο ιστορία το γιατί θέλω ασύρματο στο ίδιο δωμάτιο...

Τέλοσπαντων ευχαριστώ για την βοήθεια, μάλλον δεν πρόκειται να τους έχω με ασύρματη σύνδεση γιατί απ ότι διάβασα επηρεάζουν χίλιοι δυό παράγοντες την ταχύτητα του ασύρματου δικτύου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...