xlimitzouras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 σημερα εκανα format ston υπολογιστη μου... οταν μπηκα στα windows και προσπαθησα να συνδεσω πχ το κινητο μου μεσω usb δεν μου εβγαλε ''εμφανηση καινουριου υλικου''.. δεν μου παιζει επισης και το πληκτρολογιο που συνδεεται μεσω usb.. Δεν μου εμφανίζει επισης και την καρτα ηχου που ειναι πανω στην μητρικη... Εχω χασει το cd με τουσ drivers ths mobo..ξερετε πως θα μαθω ποιο μοντελο και ποια μητρικη εχω για να κατεβασω τους drivers?? Eπισης πως θα μαθω και το μοντελο της καρτας γραφικων μου.. Ευχαριστω...
Black Demis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Για να δεις πια έκδοση της μητρικής έχεις κατέβασε το Everest(Σχετικά με USB ίσος λέω ίσος να χρειαστείς να κάνεις ξανά format) πια windows έχεις???
alt10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 yparxei apo oti eida ena programma apo gnosto tracker poy blepei tis syskeyes kai meta katevazei aytomata ta drivers ta pio new
xlimitzouras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 εχω τα windows xp home.. βρισκω ποια μητρικη εχω και κατεβαζω και εγκαθιστω τουσ drivers ετσι? bios kai dos δεν παιζουν ρολο ετσι?
xlimitzouras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 yparxei apo oti eida ena programma apo gnosto tracker poy blepei tis syskeyes kai meta katevazei aytomata ta drivers ta pio new ειναι αξιοπιστο αφτο το προγραμμα? αν ναι μπορεις να μου το βρεις?
Black Demis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δες αν σου βγάζει καμία άγνωστη συσκευή στην διαχείριση συσκευών αν όχι μπορεί να είναι μια κακή εγκατάσταση των Windows(ατυχία με λίγα λόγια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.