Προς το περιεχόμενο

Crysis-COD4-GOW

{TDi}Dj2k..infc

Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν προσθέσεις και το UT3 είναι η πιο δύσκολη επιλογή που υπάρχει τα τελευταία χρόνια σε αριθμό ποιοτικών παιχνιδιών που βγαίνουν μαζί. Το θέμα δεν είναι μόνο αν θα τα πάρεις όλα (μεγάλο κόστος) αλλά με ποια θα ασχοληθείς online. Και εκεί παίζει σημαντικό ρόλο το να υπάρχουν servers με καλο ping και ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα.Πραγματικά πολύ δύσκολη επιλογή.... Και παγκοσμίως πολλοί θα έχουν τα ίδια ερωτήματα με εμάς.

Δημοσ.

Εγώ τα έδωσα στο CoD (70 euro κλαψ κλαψ) εφόσον είναι ανέκαθεν το αγαπημένο μου παιχνίδι και επειδή πλέον στα παιχνίδια δεν με γεμίζει το SP όσο με καλύπτει το MP (τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να με κάνει να τα σκάσω για άλλο SP παιχνίδι).

Tο GoW το έπαιξα στο 360 αλλά το βρήκα σχετικά μικρό ( σε διάρκεια ) σε σχέση με άλλα όπως το Ηalo ας πούμε. Τώρα βέβαια με την εισαγωγή περισσοτέρων κεφαλαίων μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Το multi του δεν με τράβηξε τόσο πολύ αν και στο live είχε τον περισσότερο κόσμο. Εν το μεταξύ είναι κ υπερβολικά βίαιο (μιλάμε για πολύ αίμα κάτι που δεν το γουστάρω)

Τώρα το Crysis το βλέπω να υπολείπεται στο MP σε σχέση με το CoD αλλά κ από το BTF2. Όπως το HL2 κ το FC που αν και αρκετά καινοτόμα για την εποχή τους δεν τράβηξαν σε multi επίπεδο.

Φυσικά αν κάποιος δεν παίζει ποτέ online τότε συνιστώ να αποφύγει το CoD το οποίο, όπως όλα της σειράς, είναι μικρό σε διάρκεια κ γραμμικό 100%

Δημοσ.
Πωπω...

Έχω αρχίσει τώρα και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε UT3 και CoD4.. :fear:

Εσείς ποιο θα διαλέγατε?

Ωχ ναι, ειναι και αυτο!Bεβαια δεν ειμαι καθολου του UT style, αλλα θα ειναι καλο!

Δεν παει αλλο η κατασταση με τα νεα games!

crazyman-01.jpg

:lol:

Δημοσ.
Exeis apoluto dikaio louie alla apo tin alli den tha agoraso ena game gia na to euxaristitho meta apo enan xrono kai an auto simainei na thusiaso to MP tou Crysis so be it...imho always...

To apofasisa kai go kai pao me GOW...

Δεν εχεις αδικο το παιχνιδι ομως ειναι αρκετα καινοτομο για την εποχη του, και θα αποτελεσει οπως εχουμε πει πολλες φορες την ναυαρχιδα των γραφικων με μια υπερ-εξελιγμενη μηχανη γραφικων τουλαχιστον για φετος και του χρονου απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης.

Απο την αλλη καμια φορα γκρινιαζουμε γιατι πληρωνουμε 500+ ευρω καθε εξαμηνο και χρονο για μια high end gpu και δεν περνουμε παιχνιδια πραγματικα ανταξια του επιπεδου του συστηματος μας (σε gfx μιλαμε παντα), ακομα και αν ξερουμε οτι στο PC δυστυχως παμε με τον κοινο παρανομαστη..Αλλοι παλι λενε γιατι να πληρωνω στο PC οταν με ενα xbox ή ενα ps3 κανω την δουλεια μου σχεδον στο ιδιο επιπεδο με τοσα ports..Ποσες φορες εχουμε γκρινιαξει για τα κακα ports απο κονσολες στο PC εδω μεσα; Και τωρα που βγηκε ενα τετοιο παιχνιδι, αρκετοι τρελλαινονται που δεν μπορουν να το παιξουν σε μεγαλες αναλυσεις με ολο το eye candy on και full filters. Δλδ δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.. You can't have it all.. ΚΑΙ state of the art gfx ΚΑΙ να τρεχει και flawlessly στο συστημα μας.. Οσοι ασχολουνται χρονια με το σπορ το ξερουν αυτο.. ;)

Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει το Crysis οπως χαιρομουν και με το Unreal και το Morrowind/Oblivion και το Far Cry και αρκετα αλλα που ηταν αρκετα εξελιγμενα για την εποχη τους, αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο.. Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειναι θεμα optimization που το παιχνιδι σερνεται, ειναι καθαρα θεμα advanced rendering techiques και features που χρησιμοποιουνται..Η μηχανη ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη της, και οσοι ξερουν 5 πραγματα παραπανω το καταλαβαινουν.. Και βαζω και στοιχημα με οποιον θελει οτι τετοια εποχη του χρονου και παλι θα υπαρχουν settings στο παιχνιδι που θα κανουν τις μελλοντικες gpu να σερνονται.. Ηδη εχω φανταστει καποια που αν μπορουσα να τα χρησιμοποιησω σημερα (που δεν μπορω :( )θα εβλεπα ενα πολυ ομορφο slideshow..

Δεν μιλαω προσωπικα σε εσενα τωρα με καταλαβαινεις απλα πηρα την ευκαιρια απο το ποστ σου να γραψω 5 σκεψεις και να αιτιολογησω γιατι κατα την γνωμη μου το Crysis ανεξαρτητως αν θα παιξεις MP ή οχι πρεπει να αγοραστει γνησιο ..Ειναι καθαρα θεμα προσωπικης τοποθετησης σε τετοια ζητηματα, μου αρεσει και με το παραπανω να στηριζω τετοιες προσπαθειες αλλωστε για αυτο περιμενουμε καποιες φορες χρονια ολοκληρα..Και δεν νομιζω οτι για μια φορα αν θελουμε να παρουμε 2 παιχνιδια που πραγματικα αξιζουν δεν μπορουμε να δωσουμε κατι παραπανω.. Απλα δεν θελουμε οι πιο πολλοι..

Just my 2 cents..

Δημοσ.

Ta les polu kala kai sumfono...apla emimeno sto na afiso to game na orimasei ligo...se kana 6mino pou tha exei ginei kalutero optimase apo ta patches kai kukloforisei kai kamia kanourgia gfx tote sigoura tha to agoraso...apla opos kai sy kses it sucks na pezeis kato apo 30frames...eidika fps...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...