Προς το περιεχόμενο

Crysis-COD4-GOW

{TDi}Dj2k..infc

Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με βλέπω για Crysis. Το Gears το έχω σιχαθεί σχεδόν από την μέρα που βγήκε και μέχρι πριν κάνα 2μηνο έπαιζα συνέχεια στο Xbox..Ισως παίξω μόνο extra campaign που έχει η έκδοση για pc..

Δημοσ.

Μιλάτε για επενδυση χρημάτων που συνεπάγεται Cod 4.

Απλά ζούμε στο Ελλάντα μετα το cs το cod έχει τον περισσότερο λαό.Συν τον κόσμο που τώρα πλέον εγκαταλείπει το cs και πάει για cod4.

Στο gameplay δεν πιστεύω ότι υπάρχει σύγκριση καν με τους άλλους τίτλους που αναφέρετε.

Δεν ξέρω αν υστερεί σε άλλους τομείς αλλά είναι fps ffs...

• Super Moderators
Δημοσ.

CoD 4 kai Crysis...

En merh den exei adiko o Hlapatsas gia to greek community tou CoD ALLA apo thn stigmh pou to multiplayer den periorizetai entos Elladas (nai ok den einai anagkh na paizoume lan me etoimes teams) o upoloipos planhths mas parezei uperarketous players.

Den nomizw an to ena game exei perissotero lao apo ton allo sthn xwra mas na exei tosh megalh shmasia apo thn stigmh pou yparxoun kai alles xwres/paixtes gia na paizeis mesw net...

Etsi kai alliws einai koino mustiko oti me random sympaiktes kai antipalous kalytera na paizeis me paixtes allwn xwrwn para me ellhnes pou vrizoun spitia/manes/8eous me to paramikro...

Δημοσ.

To τεχνολογικό θαύμα λέγεται Crysis.

Αυτό είναι το παιχνίδι σταθμός που αλλάζει τα δεδομένα με τα γραφικά του απο high και πάνω.

Το προτείνω όμως μόνο σε κατόχους από 8800 και πάνω και C2D-Quad με ταχύτητα 3.0 το ελάχιστο σε o/c για να τρέξει σωστά.

Αν πέσει και optimize στην Final θα γίνει τρελλό πάρτυ.

Επίσης τα πολλά mod που θα κυκλοφορήσουν το κάνουν πολύ πιο ελκυστικό. Αναμένω το Jurassic Park. Mακάρι να βγεί.

Δεν θέλει και πολλή σκέψη ποιός είναι ο τίτλος της χρονιάς.

Για μένα η σειρά πάει Crysis>Gears of War>Bioshock>Call of Duty 4>Half life 2.

Δημοσ.

Nice topic m8.

Λοιπον εγω καταρχας θα αγορασω αυριο CoD4 για PS3.Στο pc θα μεινω μαλλον με αντιγραφο ασφαλειας.

Θα δω πως θα ειναι η κατασταση με το Crysis, αν και μονο το γεγονος οτι ειναι 16gb αφηνει εξω τους θειους-θειες-ξαδελφια κτλ, συν αυτο που αναφερθηκε για διαρκεια στο χρονο.

Το GoW δεν το εχω δοκιμασει, αλλα οπως με πληροφορησε ο frou-frou σπερνει, οποτε ισως να ψωνισω και αυτο.

Δημοσ.

Ma den milame gia to pio game einai kalutero alla gia to pio game einai kalutero gia online frou-frou...

Sumfono oti to crysis einai apisteuto alla an kai exo cpu pano apo 3g kai 8800 den tha to protimiso kai oute tha stirikso tin crytek gia dikous mou logous alla kai para polloi alloi pou den exoun ta lefta na upgrade i apla den to theoroun sovaro...opote safos ligoteroi online players...

Apo kei kai pera nomizo oti to GOW apodeixtike kalo multi sto xbox xoris na to exo peksei omos kai mallon se auto tha doso ta lefta mou...gia to COD den exo apopsi akoma...

Δημοσ.

Frou-frou δεν νομίζω ότι μπορείς να φτιάξεις μια τέτοια κατάταξη.

Όταν λέμε τίτλος της χρονιάς με τι κριτίριο το λέμε;

Γραφικά το crysis μπορεί να τα σπάει,από story;;από gameplay;;

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τίτλους.Σημασία έχει ΤΙ θες να παίξεις.

Θες Single player ή θες multi;;

Θες γραφικά ή gameplay;;

Θες κοινώτιτα στην Ελλάδα για υποστήριξη και γιατί όχι φιλίες;;

Θες να ασχοληθείς για να περάσει απλά η ώρα σου ή θες να κάνεις clan και να επιδιώξεις αξιώσεις στο cb κ.τ.λ;;;

Για όσους ασχολούνται πιο <<σοβαρά>> με το online gaming η κοινώτητα μετράει κατά πολύ..

ΥΓ:Frou-frou δεν είναι θηλυκό;

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι,παρ'όλο που μ'αρέσει το UT3 suckάρω άσχημα σ'αυτό...

Πάντως το CoD 4 δεν μ'άρεσε καθόλου στο PC.

H beta στο 360 που έπαιξα ήταν πολύ πιο ωραία απ'το demo.

Aυτό που θα ρουλάρει πάντως σε multi θα'ναι το BiA:Hell's Highway. :-D

Δημοσ.

To Crysis θα το παρω εννοειται και ας μην παιξω και πολυ online μονο και μονο για την προσπαθεια της Crytek που κραταει τον πηχη ψηλα για το PC.. Οπως πιστευω οτι πρεπει να κανουν και ολοι οι PC gamers που σεβονται τον εαυτο τους και πρεπει να επιβραβευουν τετοιες προσπαθειες..

Και το COD4 παντως αξιζει με τα χιλια τα λεφτα του..

Οπως και το GoW που οποιος δεν το εχει παιξει σε 360 θα εντυπωσιαστει εχει ξεχωριστο και αρκετα εθιστικο online..Ask Pr1v4733r.. :P

Οπως βλεπετε εχω αποφασισει.. Και τα 3 μου αρεσουν αλλα το μονο σιγουρο ειναι το Crysis.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...