Blackie Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Γεια σε όλους! Μόλις πήγα να περάσω έναν καινούριο SATA σκληρό στον υπολογιστή και είδα πως η μητρική, περιέργως πως, δεν έχει SATA! Eίναι 3ων χρόνων, αλλά αντίστοιχης χρονολογίας έχουν SATA υποδοχή... Το θέμα είναι τί κάνω; Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον περάσω, με κάποιον αντάπτορα, έστω και σε IDE mode; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ashton Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει αντάπτορας για να παίξει SATA δίσκος σε IDE controller. πχ http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.750653
Blackie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Το αποκάτω μάλλον, γιατί το πάνω απ'ότι βλέπω είναι PCI (έτσι μου φαίνεται) και δε θα με βολέψει, εκτός αυτού είναι ακριβό, καθώς τον αντάπτορα το θέλω προσωρινά, μέχρι να αλλάξω η/υ! Το κάτω βέβαια όπως το βλέπω δεν έχει pins, πράγμα που σημαίνει πως θα μου αχρηστεύσει στην ουσία ένα IDE slot, έτσι δεν είναι;
Black Demis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Το αποκάτω μάλλον, γιατί το πάνω απ'ότι βλέπω είναι PCI (έτσι μου φαίνεται) και δε θα με βολέψει, εκτός αυτού είναι ακριβό, καθώς τον αντάπτορα το θέλω προσωρινά, μέχρι να αλλάξω η/υ! Το κάτω βέβαια όπως το βλέπω δεν έχει pins, πράγμα που σημαίνει πως θα μου αχρηστεύσει στην ουσία ένα IDE slot, έτσι δεν είναι; IDE είναι...
Blackie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Όντως, το έψαξα και είδα πως είναι IDE. Όσον αφορά το κάτω, μάλλον είναι παρεμφερές με το πάνω, έτσι; Κάτι φθηνό ψάχνω, μη σκάω 20ρικα τζάμπα!
Black Demis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ] Να και αυτά σε USB είναι δεν ξέρω αν έχει στην Ελλάδα (μάλλον έχει) Edit:Των δευτερο βρικα με 35 ευρο
Blackie Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Το 2ο πιστεύω θα με βόλευε! Θα κοιτάξω αύριο στα μαγαζιά να δω τι θα βρω! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
ashton Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει φθηνότερο σε usb http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569675
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.