Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά vodafone CU δεν στέλνει SMS

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι ξαφνικά (που θα'λεγε και ο Ρέμος) σταμάτησε η CU να στέλνει SMS. Όπου κα να πάω να στείλω, μου βγάζει "αποστολή απέτυχε". Το πρωτοπαρατήρησα το Σάββατο, νόμιζα απλά δεν είχα σήμα. Έβαλα και κάρτα, έκλεισα άνοιξα, έβγαλα μπαταρία κλπ, έβαλα και την κάρτα σε άλλο κινητό, τα ίδια. Ενώ τηλέφωνο μπορώ να πάρω κανονικά, και δέχομαι μηνύματα απο άλλους. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει, μήπως καμιά φορά μέσα στη σούρα μου :o πείραξα τπτ ρυθμίσεις??

Κινητό έχω sony ericsson k300i και κοίταξα το κέντρο μυνημάτων είναι το +3094219000 όπως ήταν χρόνια τώρα.. :rolleyes:

Δημοσ.

οταν ειχαν γινει οι υποκλοπες στην vodafone η Q που χρησιμοποιουσε μερος υποδομων της vodafone ειχε αναφερει οτι τα sms δεν εφταναν στους παραληπτες.

μηπως τωρα παιρνει εκδικηση η q ?

LOL

Δημοσ.

Just for your info

Προ μερικών ημερών η Vodafone πραγματοποίησε μια "αναβάθμιση" . Ολοι οι συνδρομητές της πλέον θα πρέπει να έχουν το ίδιο κέντρο μηνυμάτων + 30 694 219 00 00 .

Μέχρι σήμερα αν κάποιος είχε κέντρο μηνυμάτων + 30 694 19 00 00 ή + 30 694 219 00 0 ή κάποιο άλλο μπορούσε να πραγματοποιήσει αποστολές μηνυμάτων χωρίς πρόβλημα.

Γι' αυτό μόλις προχώρησε στην αλλαγή αυτή έστειλε στους συνδρομητές της (που είχαν "λανθασμένο" κέντρο) γραπτό μήνυμα ενημερώνοντας τους ότι πρέπει να αλλάξουν τον αριθμό.

Δημοσ.

hmmm...weird..

Δεν μου ήρθε εμένα τέτοιο μήνυμα..

(Εκτός αν ήρθε και το έσβησα κατα λάθος νομίζοντας ότι είναι ένα απο τα συνήθη διαφημιστικά για CU A LOT κλπ)..

Anyway..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

αυτή έστειλε στους συνδρομητές της (που είχαν "λανθασμένο" κέντρο) γραπτό μήνυμα ενημερώνοντας τους ότι πρέπει να αλλάξουν τον αριθμό.

• Moderators
Δημοσ.

Πιστευω οτι ενα χρονο μετα θα εχει καταφερει να στειλει sms το παληκαρι!

Καλως σε βρηκαμε by the way.

IBTL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...