Sadako Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Έτσι ξαφνικά (που θα'λεγε και ο Ρέμος) σταμάτησε η CU να στέλνει SMS. Όπου κα να πάω να στείλω, μου βγάζει "αποστολή απέτυχε". Το πρωτοπαρατήρησα το Σάββατο, νόμιζα απλά δεν είχα σήμα. Έβαλα και κάρτα, έκλεισα άνοιξα, έβγαλα μπαταρία κλπ, έβαλα και την κάρτα σε άλλο κινητό, τα ίδια. Ενώ τηλέφωνο μπορώ να πάρω κανονικά, και δέχομαι μηνύματα απο άλλους. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει, μήπως καμιά φορά μέσα στη σούρα μου πείραξα τπτ ρυθμίσεις?? Κινητό έχω sony ericsson k300i και κοίταξα το κέντρο μυνημάτων είναι το +3094219000 όπως ήταν χρόνια τώρα..
warewolf Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 οταν ειχαν γινει οι υποκλοπες στην vodafone η Q που χρησιμοποιουσε μερος υποδομων της vodafone ειχε αναφερει οτι τα sms δεν εφταναν στους παραληπτες. μηπως τωρα παιρνει εκδικηση η q ? LOL
SiMP Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 allaxe to kentro mynhmatwn pare stin vodafone na sou poun to kainourgio to epatha kai egw
Sadako Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Όντως έβαλα το +306942190000 και δούλεψε.. Problem solved..
ana_mas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Just for your info Προ μερικών ημερών η Vodafone πραγματοποίησε μια "αναβάθμιση" . Ολοι οι συνδρομητές της πλέον θα πρέπει να έχουν το ίδιο κέντρο μηνυμάτων + 30 694 219 00 00 . Μέχρι σήμερα αν κάποιος είχε κέντρο μηνυμάτων + 30 694 19 00 00 ή + 30 694 219 00 0 ή κάποιο άλλο μπορούσε να πραγματοποιήσει αποστολές μηνυμάτων χωρίς πρόβλημα. Γι' αυτό μόλις προχώρησε στην αλλαγή αυτή έστειλε στους συνδρομητές της (που είχαν "λανθασμένο" κέντρο) γραπτό μήνυμα ενημερώνοντας τους ότι πρέπει να αλλάξουν τον αριθμό.
Sadako Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 hmmm...weird.. Δεν μου ήρθε εμένα τέτοιο μήνυμα.. (Εκτός αν ήρθε και το έσβησα κατα λάθος νομίζοντας ότι είναι ένα απο τα συνήθη διαφημιστικά για CU A LOT κλπ).. Anyway..
likhary Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 αυτή έστειλε στους συνδρομητές της (που είχαν "λανθασμένο" κέντρο) γραπτό μήνυμα ενημερώνοντας τους ότι πρέπει να αλλάξουν τον αριθμό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Πιστευω οτι ενα χρονο μετα θα εχει καταφερει να στειλει sms το παληκαρι! Καλως σε βρηκαμε by the way. IBTL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.